Depresyondaki Kızlar İçin Şükür Defteri -Yeniden Doğuyoruz

Ben şu anda çok umutsuz bir durumdayım ve şükredesim gelmioo. Sinirlerim bozuldu. Offf..mafoldumben Ama böyle yapmamalıyım biliyorum.
Burayı okuyup kendime gelmeye çalışıcam.benneyaptımki

tryamour muhakkak şükredeceğin bişeyler vardır.. ne olursa olsun önce kendimiz önemliyiz bu hayatta... benimde moralim bozuk ama belki şükrederken mutlu olurum sende dene lütfen ..

benide yazın yoklama defterine bende varıım vereliniortak

yazabildiğim parmaklarım konuşabildiğim dilim düşünebildiğim aklım yürüyebildiğim ayaklarım olduğu için
allah bana güzellik verdiği için
sevenlerim olduğu için
herşeye rağmen beni terketmeyen bir sevgilim olduğu için
annem babam abim sevdiklerim sağ oldukları için
üniversite okuduğum için
seneye mezun olucağım için
hayatımın aşkını bulduğum için
az da olsa bana yeticek param olduğu için
küçükde olsa bir evim olduğu için
çamaşır makinam olduğu için (öğrenci olduğumdan çok lazım bana kaydirigubbakcemile3)
ödevlerimi yollayabilecek internet olduğu için
sevdiklerimin beni sevdiklerini bildiğim için

şükürler olsun...:teselli:

Haklısın upriz. Zaten şimdi çok iyiyim. İnişli çıkışlı ruh hallerim nedeniyle böyle oluyor.
Tüm güzellikler için şükrediyorum.

Haklısın upriz. Zaten şimdi çok iyiyim. İnişli çıkışlı ruh hallerim nedeniyle böyle oluyor.
Tüm güzellikler için şükrediyorum.

sevindim canım ben hala aynı moddayım bugünde erkek arkadaşıma canım çok sıkkın mafoldumben ama sanırım senin herşey yoluna girdi sevindim olumunekankayizsmile

bugün şükrettiklerime gelince
bugün yine güneşi görebildiğim için
gidicek bir okulum olduğu için şükürler olsun :Saruboceq:

bu moral bozukluğunda güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben hepsine şükrediyorumda
Kaynanamda olmasa valla 3 katı şükretcemmm
Hatta şükretmekden panik manik bişe kalmıcak bende
Benim hastalığıma sebep onlar onların yüzünden oldum..

kitap okumayı sevdiğim için
kitap okuyacak gözlerim ve tutacak ellerim olduğu için.
şu anda dinlediğim harika şarkıyı duyacak kulaklarım olduğu için

Erkek arkadaşlar hep üzer zaten.:dilcikar:
Benim de her şey yolunda değil ama hiçbir şey dört dörtlük olamıyor ki zaten. Buna da şükür diyorum o yüzden.
Hem ayrıca senin seni üzen bir sevgilin var en azından.:dilcikar:
Ama ben de o bile yok.

merhaba kızlar
evet yoklama defterımızı guncelleyecek bır arkadas var mı sureklı foruma gıren bırı olmalı?
bugün Ali'mi gördüğüm için şükürler olsun teşekkürler onu bana veren rabbime şükürler olsun

çok güzel olmuş hepinizin ellerine sağlık..her ne kadar değişik bir psikolojik sorunum olsa da..gözlerim ellerim ayaklarım güzelliğim için,ailem için,sevgilim için,dostum için,Rabbime inancım ,müslüman olduğum için,kültürlü olduğum için,merhametli, vicdanlı olduğum için kıyafetlerim için makyaj malzemelerim parfümlerim için milyonlarca kez şükürler olsun..

Ben hepsine şükrediyorumda
Kaynanamda olmasa valla 3 katı şükretcemmm
Hatta şükretmekden panik manik bişe kalmıcak bende
Benim hastalığıma sebep onlar onların yüzünden oldum..
Hayir veserrin Allah´tan geldigine inanmaksositosositoimanin sartlarindan birisi unutma suclamak yanlis birsey amaaan soylediklerinden herkeste var gul gibi gecinip gidiyozolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

benimde bir alim var onu ben dunalar kadar dseviyormusumda bilmiyyormusumdelikafadulden:asigim::asigim::asigim benim ilk yavrum ilk bebegim okulu otele goturdu persembe gelecek annelik bu galiba icim sizliyor oglumdan ilk kez ayrildim :Saruboceq:
Rabbim sana emanet sevdiklerim yavrularim onlara bir anne esime iyi bir hanim olmayi nasibetsin kayinvalideme iyi bir gelin aile iyi bir evlat................:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım sanırım benim de yok terkedildim mafoldumben
sakin davrnmaya çalışıyorum düzelir gibi düşünüyorum ama umut işte... mafoldumben

bugün hayatta olduğuma şükrediyorum boshayallersmile

sakin davrnmaya çalışıyorum düzelir gibi düşünüyorum ama umut işte... mafoldumben

Hadi yaaa..( Çok üzüldümm. ( Boşver yaa seni istemeyeni sen hiiçç istemiceksin.:dilcikar:

Ben de bugün her şeye rağmen çoookk mutlu olduğum için şükrediyorum. Ayrılığımızın
10. ayına girmiş olduk ama çookk mutluyum. Her işte bir hayır vardır napalım. Mutluluğum için binlerce kez şükürler olsun.

ya arkadaslar yanlis anlamayinda ciddi bir niyet yokken neen cikarsinizki anlamiyorum guvenmeyin öyle herkese uzulmemeniz acisindan diyorum bence en guzeli gorucu usulu birde islamiyete gore yasamak yani kadin ve erkegin nisanlanmadan arkadaslik daha dogrusu sevgili olmalari cok sacma bir bakiyorsun chamile kalmislar erkeklere ne var sen olmazsin öteki olur CADIARZU:teselli::umursamaz:

Ciddi olup hatta nişanlanıp evlenme hazırlığı yaparken terkedilen bir sürü kadın var. Kimse kimsenin niyetini bilemez. İnsanlar sürekli değişiyor. Bunlar hakkında hiçbir tecrübeniz olmadığı yazdıklarınızdan belli. Bu işler planlanacak şeyler değil.

Allah'ım mutluluğum bozulmasın.
Ortada hiçbir şey yok ama mutluyum işte.
Bu mutluluk için şükürler olsun.

Tryamour süpersin ne kadar enerji dolu pozitif ve güzel bir insansın sen
aynen bu şekilde yola devam
Bu baharı da görebildiğim, çimlerin kokusunu alabildiğim, rengarenk ağaç yapraklarında güneş ışınlarının dansını seyrettiğim için şükürler olsun! oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

Başardım merhaba
Yavrunu Allah sana ve babasına bağışlasın umarım güle oynaya geri gelir çok eğlenmiş bir şekilde evine döner meleklere emanet olsun
Senin de tüm dileklerin hayırlısıyla kabul olsun inşallah, çok temiz ve güzel bir insansın hissediyorum..
Benimki bebek değil başardım kocaaman adam böyle dağ gibi, çok tatlı çok güzel çok yakışıklı çok... bu liste uzar kızlar ben susayım
Ali'm :asigim:

Tryamour süpersin ne kadar enerji dolu pozitif ve güzel bir insansın sen
aynen bu şekilde yola devam

Saol canım. Bu sayfa için de gereken şey pozitif enerji zaten. Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum.yerimseniben

Depresif olmaktan vazgeçip mutluluğu kovalamak istediğim için mutluyum. Şükürler olsun. Acıtasyona son.

elim ayagım tutuyor cok sukur ,o kadar uzvundan birini kaybedip yaşam enerjisiyle dolu insan varken .. benim saglam olup şükürsüzlük yapmam nankörlük
ALLAHıma şükür beni cok seven nişanlım var
nazımı kaprisimi bozuk ruh hallerime katlanan allttan alan ceken bir insana sahibim
şuan pc de bişeyler okuyabiliyorum bilinclenebiliyorum ama bundan yoksun cok insan var
en önemlisi benm Allahım var..ona inanıyorum .. biliyorum ki her sıkıntım günahlarıma kefaret, günahlarmın döküntüsü..
derdi veren Rabbimin dermanını da verdigini biliyorum.. cekemyecegim yükü yüklemediginide..
bahar geldi herşey harika cok güzel..
şükretmek icin o kdr neden varken.. cıkalım depresif hallerimizden.. mekan yer degiştirelim.. iyi gelir.
efendimiz bile sık sık seyahat etmeyi önermiş..yaşamımızı kontrol etmek elimizde.. yeterki aciz kaldıgmıza inanmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…