Ben şu anda çok umutsuz bir durumdayım ve şükredesim gelmioo. Sinirlerim bozuldu. Offf..mafoldumben Ama böyle yapmamalıyım biliyorum.
Burayı okuyup kendime gelmeye çalışıcam.benneyaptımki
Haklısın upriz. Zaten şimdi çok iyiyim. İnişli çıkışlı ruh hallerim nedeniyle böyle oluyor.
Tüm güzellikler için şükrediyorum.
bende bende.....
1- çalışmayı sevmediğim halde bu yoksullukta çalışabildiğim için
2- ailem sağlıklı ve hala bir arada olabildikleri için (annem babam kardeşim)
3- dışardaki insanlara karsılık yanımdaki bir ayıda olsa bir eve basımı sokabildiğim için
4- Allah bana sağlıklı bir vücut akıl verdiği için
başka da bulamadım
sevindim canım ben hala aynı moddayım bugünde erkek arkadaşıma canım çok sıkkın mafoldumben ama sanırım senin herşey yoluna girdi sevindim olumunekankayizsmile
bugün şükrettiklerime gelince
bugün yine güneşi görebildiğim için
gidicek bir okulum olduğu için şükürler olsun :Saruboceq:
Hayir veserrin Allah´tan geldigine inanmaksositosositoimanin sartlarindan birisi unutma suclamak yanlis birsey amaaan soylediklerinden herkeste var gul gibi gecinip gidiyozolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileBen hepsine şükrediyorumda
Kaynanamda olmasa valla 3 katı şükretcemmm
Hatta şükretmekden panik manik bişe kalmıcak bende
Benim hastalığıma sebep onlar onların yüzünden oldum..
benimde bir alim var onu ben dunalar kadar dseviyormusumda bilmiyyormusumdelikafadulden:asigim::asigim::asigimmerhaba kızlar
evet yoklama defterımızı guncelleyecek bır arkadas var mı sureklı foruma gıren bırı olmalı?
bugün Ali'mi gördüğüm için şükürler olsun teşekkürler onu bana veren rabbime şükürler olsun
Erkek arkadaşlar hep üzer zaten.:dilcikar:
Benim de her şey yolunda değil ama hiçbir şey dört dörtlük olamıyor ki zaten. Buna da şükür diyorum o yüzden.
Hem ayrıca senin seni üzen bir sevgilin var en azından.:dilcikar:
Ama ben de o bile yok.
canım sanırım benim de yok terkedildim mafoldumben
sakin davrnmaya çalışıyorum düzelir gibi düşünüyorum ama umut işte... mafoldumben
bugün hayatta olduğuma şükrediyorum boshayallersmile
ya arkadaslar yanlis anlamayinda ciddi bir niyet yokken neen cikarsinizki anlamiyorum guvenmeyin öyle herkese uzulmemeniz acisindan diyorum bence en guzeli gorucu usulu birde islamiyete gore yasamak yani kadin ve erkegin nisanlanmadan arkadaslik daha dogrusu sevgili olmalari cok sacma bir bakiyorsun chamile kalmislar erkeklere ne var sen olmazsin öteki olur CADIARZU:teselli::umursamaz:canım sanırım benim de yok terkedildim mafoldumben
sakin davrnmaya çalışıyorum düzelir gibi düşünüyorum ama umut işte... mafoldumben
bugün hayatta olduğuma şükrediyorum boshayallersmile
ya arkadaslar yanlis anlamayinda ciddi bir niyet yokken neen cikarsinizki anlamiyorum guvenmeyin öyle herkese uzulmemeniz acisindan diyorum bence en guzeli gorucu usulu birde islamiyete gore yasamak yani kadin ve erkegin nisanlanmadan arkadaslik daha dogrusu sevgili olmalari cok sacma bir bakiyorsun chamile kalmislar erkeklere ne var sen olmazsin öteki olur CADIARZU:teselli::umursamaz:
benimde bir alim var onu ben dunalar kadar dseviyormusumda bilmiyyormusumdelikafadulden:asigim::asigim::asigimbenim ilk yavrum ilk bebegim okulu otele goturdu persembe gelecek annelik bu galiba icim sizliyor oglumdan ilk kez ayrildim :Saruboceq:
Rabbim sana emanet sevdiklerim yavrularim onlara bir anne esime iyi bir hanim olmayi nasibetsin kayinvalideme iyi bir gelin aile iyi bir evlat................:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Tryamour süpersin ne kadar enerji dolu pozitif ve güzel bir insansın sen
aynen bu şekilde yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?