- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar merhaba, genel olarak hassas bir yapım var anne olduktan sonra iyice ortaya çıktı. Hassaslık derken, haberleri izlemek istemiyorum, ülkenin genel durumu kötüye gittikçe şehit haberleri, çocukların başına gelenleri gördükçe bunalıyorum. Çok şükür inançlıyım, dua ediyorum herkes için tüm sıkıntısı olanlar için, çevremdeki güzellikleri görmeye çalışıp eşim, evladım, sağlığım hepsi için şükrediyorum. Oğlumun ve benim alerji kaşıntı sorunu oluyor yediklerimize ve strese bağlı bunun dışında bir problem yok. Çevremdeki insanların bu kadar acının içinde hala şunun kilosu, bunun parası dedikodularını duymak da istemiyorum. Kimisi aç, kimisi evladını kaybetmiş bunların yanında insanların hala haset kıskançlıkla ikiyüzlülükle davranmaları ağır geliyor. Bu sebeple açıkçası çok az kişiyle görüşüyorum. Eski konularımda vardı kendi ailemin bile çıkarlarına uymayınca arayıp sormadığını yazmıştım. Allah herkese farklı bir imtihan veriyor, sabretmek görevimiz ama ben kafaya takmaktan bazı şeyleri depresyona mı girdim diyorum. Çocukluğumda gençliğimde ailemden dolayı yaşadığım travmalar da var. Geçmişe çok gidip geliyorum bugünlerde biliyorum ki şuanda kalmak gerekir ama olmuyor bazen. Hobi için malzemeler aldım, biraz kafam dağılır diye bir de insanların samimiyetsizliğinden yorulduğum için kimseyle dertleşmek istemiyorum. Bu site iyi ki var, samimiyetle karşıdaki insanı anlamaya çalışıp cevap veren herkese teşekkür ederim.