depresyona giriyorum

Olabiliyorsa başka işe girin kendinize de eşiniz de mesafe bırakın. Hem ev hem iş birbirinizi yersiniz.

ben de büyütüyor olabilirim kabul ediyorum ama bazı şeyler üstüste geldiği için ufacık bişiden dolayı insan sabrını yitirebiliyor ben de sanırım onu yaşıyorum ya da yaşadım bilmiyorum. şimdi sabah yazdığım sinirime oranla daha sakinim onun farkındaym. çocuk tampon değildir onun farkındayım ama annemle kendi aramdaki ilişkimi düşününce annem benim en yakın arkadaşımdır her zaman için ben de arkadaş mantalitesi olarak ondan bahsetmeye çalıştım annemle ben gibi yani

o kadar mı fena gördün cidden ya? içten bi şekilde soruyorum kimsenin kimseye alınması gücenmesi gibi bişi olamaz burada ne açıdan acıdın ve ne konuda haksızım?

Ufak tefek sorunlar her ailede olur. Adami sıkma. Sana kufrediyor mu? Aileni istemiyor mu? Ilgisiz mi? Soguk mu? Vs... bence bu gibi cok buyuk dertler varken banyoyu islak birakti diye depresyona girilmez. Her evde oluyor boyle seyler.

Ufak tefek sorunlar her ailede olur. Adami sıkma. Sana kufrediyor mu? Aileni istemiyor mu? Ilgisiz mi? Soguk mu? Vs... bence bu gibi cok buyuk dertler varken banyoyu islak birakti diye depresyona girilmez. Her evde oluyor boyle seyler.
ilgisiz değil aileme de çok saygılı soğukta değil çok şükür. benim abartmam olduğuna kanaat getirmem gerekiyor sanırım. sabahta tavır yapmıştım bugün o ayrı yerde ben ayrı yerdeyim bari akşam gönlünü alayım şimdi cidden çocukluk ettiğimi ve büyüttüğümü görüyorum yorumlarınızdan

sıkılmışsın tatlım sen. biraz aileni görüp vakit geçirsen iyi gelir diye düşünüyorum maalesef evlilik baba ocağına benzemiyo boşanmak çıkış değil bence değiştirmek için uğraşmalısın.

hamiş: dağınık olmayan erkek var mı? sorumlulukları ufak ufa ekle. küçük küçük sevimilikle.. ayrıca kavga olucak zatenki tadı tuzu olsun dimi:)

Buradaki yorumlari okuyup olumlu adimlar atmanizi kutluyorum.

Bazi kullanicilar yorum yazanlara neredeyse kufrediyor.

evet bence de en güzel çözüm ya annemleri görmeye gitmek ya da onları buraya getirmek. zaten şimdi sabah o sinirle yazdıklarımı okuyup üstüne sizin yorumlara bakınca kendim bile farkettim ne kadar abarttığımı bide çocukça kapris yaptım adamcağıza, can boğazdan geçer akşama güzel bi yemek güler bir yüz şöyle gönlünü alayım tatlı tatlı da arada canımı sıkanları anlatayım en güzeli =)

Buradaki yorumlari okuyup olumlu adimlar atmanizi kutluyorum.

Bazi kullanicilar yorum yazanlara neredeyse kufrediyor.
neden küfredeyim ben size akıl danışmak için yazıyorum burasıda yoruma açık bir alan benden daha objektif olarak cevap veriyorsunuz ki ben de ona göre kendime çeki düzen vereyim. dediğim dedik kafamın dikine gideceksem niye akıl almak isteyeyim ki. açık açık yazdığın için düşüncelerini küfür değil içten bi şekilde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…