Halledilir ama halledilecek güç nerden bulunur onu bilmiyorumHalledilebilir sorunsa devam edin ama halletme imkaniniz yoksa yol verip gideceksiniz.
Berbat yaDestek alın lütfen, ben 8 aydır o çukurun yarısına gelebildim en azından ısıgı görüyorum.
Her şey çok üst üste geldi daha birini unutmadan diğer bişey yaşıyorum herkes her şey birbirine girdi anlamıyorum uğraşmıyorum artık hiç bişeyleBitiriceksin. Kafandada bitiriceksin. Başaramadığını düşünüyorsan destek alabilirsin
Yok son 1 aydır böyleyim çıkacağını geçeceğini biliyorum ama hep yeniden devam edeyim derken hop başa dönüyorum bilmiyorum belki de ben kendimi tüketiyorumDemek en dibi gormemissinz. Zaten geldi mi ust uste gelir. Tam bittti artik derken, daha arap saci olur her sey. Sonra bir bakmissiniz ortalik süt liman, sanki siz yasamamissiniz o kotu anlari.
Bu dibe batis hali uzadiysa eger, aylari bulduysa psikiyatrist yolu gorunmus demektir. Hicbir sey cozumsuz degil ve herrr sey gecici bunu unutmayin. Bu zamanlar gececek ve sonuca varacak. İyi kotu kurtulacaksiniz sonuc ne olursa olsun.
Çok iyi geldi çook..Belki o çukur, düzgün düzlükten daha iyidir, bazen ters dediğimiz, dip dediğimiz yerden daha güçlü çıkabiliriz. Demekki siz şuan o çukurdan çıkmak için, çabalamak için o gücü kendinizde hissetmiyorsunuz o yüzdende parmağınızı bile oynatmıyorsunuz bırakın o zaman öle kalsın, biraz dinlenin, kendinize dönün, belki insan ilişkilerinde bu ara dağınık kalmak iyi geliyor. İnsanlar her zaman herşeyin kontrolünü ele alamaz, ben diyorum küsmesi gelmiş, darılmış, kırgın, konuşmuyormuş demekki oda öle olsun istemiş....İnsan ilişkilerinde çözüm iki tataflıdır demekki şuan siz istemiyorsunuz hazır değilsiniz, diğerleri de istemiyor ki çaba yok, isterse adım gelir. Bazen dağınıklık iyidir boşverin, dönün kendi ruhunuza, kendinizi mutlu edecek şekilde hareket edin, biraz bencillik iyidir, kendinize vakit ayırın, bazı problemleri çözmek için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki...
Sorun zaten bende koca bi sorun olarak görüyorum kendimiBen birazda iğneyi kendime batırırdım galiba. Çevremdeki tek bir kişiyle aramın iyi olmamasında kendimde bir neden arardım
Sağlığım varsa hepsi vız gelir tırıs gider...Düşünün ki hayatınız alt üst olmuş her şey afedersiniz bok gibi gidiyor siz berbat hissediyorsunuz etrafınızda ki herkesten her şeyden mideniz bulanıyor..eşinizle ailenizle ve eşinizin ailesiyle aranız berbat.. çukurun dizindesiniz tabiri caizse.. arkadaşlar nasıl çıkılır bu çukurdan ? Beynimde ki sesleri susturmak istiyorum artık..Hayatımı geri istiyorum
Aslında öyle olması lazım da işte..Sağlığım varsa hepsi vız gelir tırıs gider...
En iyisi uzaklaşmak onlardan.Düşünün ki hayatınız alt üst olmuş her şey afedersiniz bok gibi gidiyor siz berbat hissediyorsunuz etrafınızda ki herkesten her şeyden mideniz bulanıyor..eşinizle ailenizle ve eşinizin ailesiyle aranız berbat.. çukurun dizindesiniz tabiri caizse.. arkadaşlar nasıl çıkılır bu çukurdan ? Beynimde ki sesleri susturmak istiyorum artık..Hayatımı geri istiyorum
Hepimizin kaderi aynı demek kiEş ailesi kısmına gelene kadar konuyu ben mi açtım acaba dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?