- 22 Kasım 2020
- 6.320
- 89.219
- 498
- Konu Sahibi Larsvontrier
-
Durumları iyi ama sen bu hassasiyetle altin verip ev tutmayı önerdin öyle mi ?Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Tabi canım onlar depremzede değil onlar size yardım etsin oldu olacak!Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Depremzede olması için birinin yara alması gerekmiyor. Binası sağlam olan insanlar bile orda yaşayamaz şu an. Neden biliyo musunuz? Çünkü günde bilmem kaç tane deprem olmaya devam ediyor ve her an yıkılma tehlikesi var binaların.Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
2 gündür bu ülkede binlerce can kaybettik 10 il haritadan silindi hemde 3 dk da sen daha neyin derdindesin bee zaten canimiz burnumuzda sinirlerimizi hoplatma daha fazla senin gibi böyle dunya malına tamah edenleri görünce böyle zamanda insanliginizdan suphe ediyorum Allah ıslah etsin siziYa anlatamıyorum ki derdimi, derdim esya değil düzenim.. ben misafir etmek istiyorum ama evimden gitmek istemiyorum asıl derdim bu .. sonra ev bulup tasınsınlar istiyorum yine bulundugumuz sehire. Maddi imkan var. Ama evden valizimle çıkıp gitmek koydu sadece anlatmaya calıstıgım bu. Yenı evlıyım. Ya ben kötü biriyim evet haklısınız, öyle de diyebilirsiniz. Gelecek olan kardeşi de esime tek bir faydası olmayan, dedıkoducu bütün aileyi mikser gibi karıstıran bir ese sahip görüşmediğimiz insanlardı. İçime sinmedi baska bir çare arıyorum sadece
Anlar mı o imanı mal mülk eşya paraHerseyin mal ve para olmadigini hala anlamadiniz sanirim.
Alacağınız cevapları biliyorsunuz aslında ama yinede soruyor olmanızı fantazi olarak görmeye başlıyorum artık. Kendi anne babanızı düşünün onlar aynı durumda olsaydı ne yapardınız? Sadece empati kurmak bile aslında tüm sorulara net bir cevap veriyor.Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Anlar mı o imanı mal mülk eşya para
Özellikle sormuş ben kötü müyüm diye
Bal gibi biliyor kötü olduğunu
Ne sandı ki
Haklısın yılan yengeyi eve alma eşyaların yeni ziyan olur diye destek mi cikacakti kk
İstemezler tabi orada durmayı,kim ister?Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Cansınız sizHangi sehirdesiniz bilmiyorum yorumlari okumadim.
İstanbul’daysaniz Bahariye’de bos tuttugum dayali doseli bekarlik evim var. Boga’nin onune gelsin misafirleriniz; kalani bende!
Ve evet, katran karasi bir kalbiniz var.
TVde gördüğümüz insanların maddiyatı ile ilgili yorum yapan yok.Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Ne önemi var o korkuyu yaşadılar. Küçücük bir sarsıntıda yürekler ağıza geliyor onlar kac saattir bu sarsıntiları yaşamış. İnsan düşmanı olsa bunları düşünmez. Hala maddi durum diyorsunuz evinizi açmak istemiyorsunuz belli özelden yazın akrabalarımi arayayım evlerinde misafir etsinler sizin yaninızda duracaklarınaBahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Gece gece sartellerim attı yaYok ikinci ev var birde. Onun tursusu kurulucak heralde. Trol oldugunu umuyorum yinede
Fiziksel yara almadı diye psikolojileri iyi mi sanıyorsun insanlar evlerinden olmuş ne bekliyorsun hemen gecenin bu saatinde gidip dayalı döşeli bir ev tutup hayatlarına kaldıkları yerden devam mı edeceklerdi? İnsanlar destek bekliyor eşini dostunu yanında görmek istiyor senin şu iğrenç düşüncelerini duysalar okusalar senin evine adımlarını atarlar mı sanıyorsun? Sizi insan sanıp geliyorlar işte sen de kocan da vicdansız kötü iğrenç insanlarsınız.Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Bekar evinizi açın o halde.Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?