Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin tum esyalar dumduz oldu, insanlar altlarinda kaldi. Hangi eşyanın onemi var şimdi? Insanlar televizyonu kurtarmak icin mi ugrasiyor suan yoksa insan mi?
Bu kadar esyalara tapmayin, yiyecek değiller ya. Gerçekten Rabbim kalplerinize biraz sevgi biraz merhamet ve bolca vicdan versin

Durumları iyi ama sen bu hassasiyetle altin verip ev tutmayı önerdin öyle mi ?

Tabi canım onlar depremzede değil onlar size yardım etsin oldu olacak!
Ya siz şaka mısınız o veya bu nedenle insanlar evlerini terkedip geliyor

Herseyin mal ve para olmadigini hala anlamadiniz sanirim.

Depremzede olması için birinin yara alması gerekmiyor. Binası sağlam olan insanlar bile orda yaşayamaz şu an. Neden biliyo musunuz? Çünkü günde bilmem kaç tane deprem olmaya devam ediyor ve her an yıkılma tehlikesi var binaların.

Buz gibi soğukta evleri yıkılan insanlar sizden daha çok şükrediyor. En azından canım kurtuldu diyorlar. Eşya dediğiniz şey bugün var yarın yok. İnsanların milyonlar verip aldığı, özene bezene dizdiği rezidanslar birkaç dakikada hiç oldu. Bunlar bile size ibret olmadıysa vay halinize

2 gündür bu ülkede binlerce can kaybettik 10 il haritadan silindi hemde 3 dk da sen daha neyin derdindesin bee zaten canimiz burnumuzda sinirlerimizi hoplatma daha fazla senin gibi böyle dunya malına tamah edenleri görünce böyle zamanda insanliginizdan suphe ediyorum Allah ıslah etsin sizi

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum yorumlari okumadim.
İstanbul’daysaniz Bahariye’de bos tuttugum dayali doseli bekarlik evim var. Boga’nin onune gelsin misafirleriniz; kalani bende!

Ve evet, katran karasi bir kalbiniz var.

Herseyin mal ve para olmadigini hala anlamadiniz sanirim.
Anlar mı o imanı mal mülk eşya para
Özellikle sormuş ben kötü müyüm diye
Bal gibi biliyor kötü olduğunu
Ne sandı ki
Haklısın yılan yengeyi eve alma eşyaların yeni ziyan olur diye destek mi cikacakti kk

Alacağınız cevapları biliyorsunuz aslında ama yinede soruyor olmanızı fantazi olarak görmeye başlıyorum artık. Kendi anne babanızı düşünün onlar aynı durumda olsaydı ne yapardınız? Sadece empati kurmak bile aslında tüm sorulara net bir cevap veriyor.

Yok ikinci ev var birde. Onun tursusu kurulucak heralde. Trol oldugunu umuyorum yinede

İstemezler tabi orada durmayı,kim ister?
Günde kaç defa sallanıyor orada insanlar haberiniz var mı? Bu kadar ruhsuz,merhametsiz nasıl oluyorsunuz inanılır gibi değil.

Maddi durumları iyiyse, duruma göre kendilerine bir düzen kurarlar zaten. Herkes sizi evinize meraklı sanki. İmtihan gibi konu cidden.

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum yorumlari okumadim.
İstanbul’daysaniz Bahariye’de bos tuttugum dayali doseli bekarlik evim var. Boga’nin onune gelsin misafirleriniz; kalani bende!

Ve evet, katran karasi bir kalbiniz var.
Cansınız siz keşke anlasa…

TVde gördüğümüz insanların maddiyatı ile ilgili yorum yapan yok.
Psikolojik bir durum, evleri tvde gördük hepimiz beşik gibi sallandı.
Annen deprem bölgesinde mi de yatağını verdin?
Senin derdin eş tarafı ve maddiyat. Umarım malınız mülkünüz ile sonsuz mutlu bir hayatınız olur.

Ne önemi var o korkuyu yaşadılar. Küçücük bir sarsıntıda yürekler ağıza geliyor onlar kac saattir bu sarsıntiları yaşamış. İnsan düşmanı olsa bunları düşünmez. Hala maddi durum diyorsunuz evinizi açmak istemiyorsunuz belli özelden yazın akrabalarımi arayayım evlerinde misafir etsinler sizin yaninızda duracaklarına

Fiziksel yara almadı diye psikolojileri iyi mi sanıyorsun insanlar evlerinden olmuş ne bekliyorsun hemen gecenin bu saatinde gidip dayalı döşeli bir ev tutup hayatlarına kaldıkları yerden devam mı edeceklerdi? İnsanlar destek bekliyor eşini dostunu yanında görmek istiyor senin şu iğrenç düşüncelerini duysalar okusalar senin evine adımlarını atarlar mı sanıyorsun? Sizi insan sanıp geliyorlar işte sen de kocan da vicdansız kötü iğrenç insanlarsınız.

Bekar evinizi açın o halde.
Ona neden hayır diyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…