• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

Yalnız gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum ki salatalık seçerken yanıma geldiden sonra pek inanmıyorum.. pazarda tanıdık biri bana bu şekilde davransa bende büyük bir tepki veremezdim galiba.. neticede herkes birbirini tanır benim adım çıkar diye düşünürdüm.. adam bu cesareti nerden aldı derdi herkes maalesef.. ki adam gayette cesareti sizden almış..

evlendiğinde çok küçükmüşsün. daha hayatı tanımamışken evlendirilmişsin. öncelikli suç ailende. çocuk yaşta evliliğin ağırlığını kaldıramamış, tehlikeli işlere girişmiş eşini aldatmışsın. çok da kızamadım o yüzden sana. o yanına yanaşan .....'e de o cesareti veren maalesef ki kendi gibi ...... olan abisi. benimle yaşayan herkesle yaşar diye düşünen iğrenç zihniyet yani. o yüzden o ...... sana rahatça yürümüş.

Kardeşinden duydukları ile Size yanasmaya çalışmış kusura bakmayın ama hatalarınızi telafi etmeye çalışıyorsunuz ins bir daha olmaz

Adam sizle konusmak istedi sizde cocugunuzun durmadığını vaktinizin olmadığını soylediniz oyle mi? Sana bu tavirla daha cok numara verirler bacim :işsiz: esinin seni affetmesi evde tek bırakıp baska sehirde calismasi 2 3 haftada bir gelmesi de cok tuhaf zaten :silah:

Adam sizle konusmak istedi sizde cocugunuzun durmadığını vaktinizin olmadığını soylediniz oyle mi? Sana bu tavirla daha cok numara verirler bacim :işsiz: esinin seni affetmesi evde tek bırakıp baska sehirde calismasi 2 3 haftada bir gelmesi de cok tuhaf zaten :silah:

Üstelik yaşanan bir güven probleminden sonra...

anowwww bu pazarlarda noluyo artik böyle...

Şimdi siz evliyken bu adamın kardeşiyle konuştuğunuz için adam sizin evliliğinizi ciddiye almadi ve sizin evli olup kardeşiyle konuşmanizdan Cesaret aldı.yoksa kimse pazarda evli ve çocuğu olan bir kadına bu sözleri söyleyemez.korkar kocasından.kendi üzerinde oluşturduğunuz hafifliği,basit kadın konumunuzu duzeltmenizi umid ederim.ins daha saygınlığınizi kazanırsınız.cocuk durmuyor değil,ne diyorsunuz siz ne ben evli baraklı bir kadınım diye yuzune tukurmeliydiniz.ne münasebet.

burda aldatan kocasını affedenlere de aynısını söylüyor musun?

Evet onlara da midesiz, gurursuz, zavallı vb şeyler yazıyorum

Aldatan erkekler için de g.vat p.şt p.venk stili yazıyorum

Sorun bakalım kadın erkek aldatılanlardan aldatanlardan da takan var mı? Yok:KK51:

Back