- 9 Haziran 2023
- 668
- 365
-
- Konu Sahibi Melis303030
Kim nereden bilsin gerçekten korkuları tetiklemekten başka bir şey değil durduk yere bunu sormak depremin ne zaman geleceği belli değil her an olabilir doğal afet sonuçta en fazla önlem alabiliriz ötesine gücümüz yetmez yetmiyorKızlar hep ilişki felan konuşuyoruzda belki bunları yaşayacak ömrümüz olmayacak. Büyük deprem geliyor ve çoğumuz öleceğiz. Ne diyorsunuz ? Bu deprem yakın zamanda mı olacak?
Onlemde alamıyoruz para ypkKim nereden bilsin gerçekten korkuları tetiklemekten başka bir şey değil durduk yere bunu sormak depremin ne zaman geleceği belli değil her an olabilir doğal afet sonuçta en fazla önlem alabiliriz ötesine gücümüz yetmez yetmiyor
Aldığımız önlemi kullanacak vaktimiz bile olmayabilir oda var ona bakılırsa her şey belirsiz yani bunu düşün düşün bir yere varamazsınızOnlemde alamıyoruz para ypk
Taşınmış sanırım .Kızlar
Celal şengör istanbuldan taşındı mı gerçekten
Vala kaderdeyip oturacağız dostum
TaşındıKızlar
Celal şengör istanbuldan taşındı mı gerçekten
Vala kaderdeyip oturacağız dostum
Nasıl bilelim geleceği?Kızlar hep ilişki felan konuşuyoruzda belki bunları yaşayacak ömrümüz olmayacak. Büyük deprem geliyor ve çoğumuz öleceğiz. Ne diyorsunuz ? Bu deprem yakın zamanda mı olacak?
Yok ya korkuyorum bende kbakmayın. Gelecekle ılgılı plan yapamıyorumArkadaşim sen bu konuyu açtın ama yeri burası değil...deprem yaşamış insanların ki iclerinde bende varım korkularını tekrar tekrar tetikliyorsun.insanlarda sağlam psikoloji kalmadı kusura bakmada başka konu kalmadımida böyle bir şey açıyorsun,insnlara o anları tekrar hatırlatmaya hakkın yok bence egonu başka yerde tatmin et yeterince bitigiz saten
Gaybı yalnızca Allah bilirKızlar hep ilişki felan konuşuyoruzda belki bunları yaşayacak ömrümüz olmayacak. Büyük deprem geliyor ve çoğumuz öleceğiz. Ne diyorsunuz ? Bu deprem yakın zamanda mı olacak?
Evet sureklı paylasılıyor . Bır plan yapıyom aklıma deprem gelıyo. bınalarda eskı. Gerı donusume zengın semtlerden baslamıslae30 yıldır olacak.
Millete korku salmaktan başka bisey değil.
Kiralar olmuş 10-15 minimum. Millet kıt kanaat başını bir eve sokup kuru ekmek yiyor.
“önlem al” yav nereye alacak bu insanlar. Ne önlemi alacak ya da?
İnsanları panik ettiler bundan besleniyorlar.
Nefret ediyorum artık deprem olacak lafından.
Gel çöz ya da kes. Gidecek yeri mi var insanların ne yapsınlar!