- 15 Kasım 2019
- 119
- 253
Kızlar bazen sizin de aklınıza Amerika’nın HAARP projesi geliyor mu? Yoksa ben tımarhanelik mi oldum.
Ya ben acikcasi psikolojimi bozmamak ve korkmamak icin hic dusunmuyorum onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bazen sizin de aklınıza Amerika’nın HAARP projesi geliyor mu? Yoksa ben tımarhanelik mi oldum.
Elazigda olmus 4 siddetinde yarin saat onceYok 3.9 oldu en son 00:18 de
Manisa merkez zaten çok şiddetli sallanmiyor bende görüştüm Manisa da kiler le merkez de olanlar hafif hissetmişBen de manisadayim ama hiç hissetmedim üstelik hareket halinde değildim
Şu çok hissedilen manisa depreminden sonra bir iki gün ben de çok tedirgin oldum hatta saçma sapan küçük hesaplar bile yaptım duşta olursa ne yaparım işte uyurken ne bilim adetliyken yikilsak halimiz ne olur yatarken ne giysem cüzdan almak mantıklı mi felan diye ama şuan duştan çıkıp bornoza keyfimi bile yaptım bugün mesela çünkü dedim ki amaaaaannn ha öyle ha böyle bazen paranoya geliyor bazen gevşeklik ne yapacagimi şaşırdımManisa merkez zaten çok şiddetli sallanmiyor bende görüştüm Manisa da kiler le merkez de olanlar hafif hissetmiş
aa süpermiş bu yarın bakayım buna ben de.Bir de İzmir’de 13 tane fay hattı varmış. Siz izmir de misiniz?
E-devlet’te afad fay hattının geçtiği yerleri göstermiş mahalle olarak bile girip aratabiliyorsunuz konumunuzu tehlikeli bölgede miyim diye. Ona bile baktım iyice sıyırdım yani
Ben de yeni keşfettim konum olarak bakabilmek cidden iyi olmuş. Allahtan bizim zemin de kayalık bir nebze de olsa rahatlatıyoraa süpermiş bu yarın bakayım buna ben de.
Canim sanirim manisada yikici depremler olmuyor burda 7 nin ustu bekleniyor insallah olmaz olursada tek yakalanmam umarim Rabbim yardimcimiz olsun insallah kimsenin burnu bile kabamaz diyecem ama marasta 7 uzeri deprem olursa yerle bi olur cogu yer@Kestanesekeriiim canım bak şükret buradaki arkadaşlar sürekli artçılarla yaşıyorlar oku bak biraz korkunu yenersin en azından sizin orda olmuyor arkadaşlar napsınlar nereye gitsinler Manisa sürekli sallanıyor demişler biraz rahatla canım benim
biz de depremin merkezi değilde hissedilen yerdeyiz aynı şekilde burdada çoğu kişi etkisinden kurtulamadı sallanıyoruzmu ne gibi hisler oluştu çoğu kişide depremin merkezini düşünemiyorum bile Allah korusun.Herkese iyi akşamlar.
Ya ben bu depremler yüzünden artık delirme noktasına geldim. Az önce yine oldu. İlk birkaç gün eve giremedim ama o da nereye kadar. Tedavi olmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım tıpta ‘seismophobia‘ olarak geçiyormuş. Tedavi yöntemi olarak sanırım yapay deprem odasına vs sokuluyormuş simülasyon olarak.
Bu konuda bir bilgisi olan, tedavi olmuş olan var mı? Bir işe yaradı mı?
Buba ben de bakacaktım. Bulamadım link falan var mı?Bir de İzmir’de 13 tane fay hattı varmış. Siz izmir de misiniz?
E-devlet’te afad fay hattının geçtiği yerleri göstermiş mahalle olarak bile girip aratabiliyorsunuz konumunuzu tehlikeli bölgede miyim diye. Ona bile baktım iyice sıyırdım yani
1500 sene olmamış Allah bilir ama olmaz sanırımCanim sanirim manisada yikici depremler olmuyor burda 7 nin ustu bekleniyor insallah olmaz olursada tek yakalanmam umarim Rabbim yardimcimiz olsun insallah kimsenin burnu bile kabamaz diyecem ama marasta 7 uzeri deprem olursa yerle bi olur cogu yer
Insallah olmaz1500 sene olmamış Allah bilir ama olmaz sanırım