Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni seyi yazacaktim. İstanbul’dayim, gelme imkani olanlara kapim her zaman acik. Guvenle gelip kalabilirlerTekirdağdayız gelebilme sansınız varsa kapılarımız sonuna kadar açık sizlere allah yar ve yardımcınız olsun
Dualarimiz herkesle Allah yardimciniz olsun ...Tekrar sallandik Allah'ım karnımda bebeğim var ben panik yapıyorum ve çok korkuyorum burayı çok salliyor dua edin bize nolur dua edin
Allah muhafaza etsin dualarımız sizinleTekrar sallandik Allah'ım karnımda bebeğim var ben panik yapıyorum ve çok korkuyorum burayı çok salliyor dua edin bize nolur dua edin
Geçmiş olsun hangi şehirdesinizTekrar sallandik Allah'ım karnımda bebeğim var ben panik yapıyorum ve çok korkuyorum burayı çok salliyor dua edin bize nolur dua edin
Kayseri deyiz ve burayı çok salliyor bende zaten panik atak varGeçmiş olsun hangi şehirdesiniz
Allah razı olsun sağolunAllah muhafaza etsin dualarımız sizinle
Okuyorum salavat getiriyorum ama sallantı geldiği anda panik atagim tutuyorDualarimiz herkesle Allah yardimciniz olsun ...
ayet el kursi yi okuyun surekli hem rahatlarsiniz