- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
Çok şükür iyisin inşallah en kısa zamanda toparlanirsinAllah razı olsun ablacım
Bunu atlamak kolay degil biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyisin inşallah en kısa zamanda toparlanirsinAllah razı olsun ablacım
Bende arkadaşıma ulaşamiyorumEşimin çocukluğu, anıları, Hatay’daki evleri enkaz oldu. Annemin yanına geldim, karşı apartmanda ağlama sesleri var, Malatyalı bir gelinleri var, kızcağızın ailesi enkaz altında kalmış.
Eşim hasar tespiti için görevlendirilen ekiplerle yolda, deprem bölgesinde yıkılan binlerce bina var, hasar alan belki de on binlerce bina var. Ne olacak bilmiyorum, artçılar bile şiddetli. Çok korkuyorum ve endişeliyim. Etkilenen herkese geçmiş olsun, kayıpları olanlara baş sağlığı dilerim ve herkese büyük sabır dilerim. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Üstelik kış da bastırıyor. Can sağlığı olsun da, geri kalan her şeyin çözümü var. Dilerim en az hasarla atlatırız.
bu haber dogru muCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AFAD genel merkezinde saat 13.00’da yaptığı açıklama göre, 10 kentte 2818 binanın yıkıldığı depremde toplam 912 kişi yaşamını yitirdi, 5 bin 385 kişi yaralandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “4. seviye uluslararası alarmdayız” dedi. AFAD Koordinasyon Merkezinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,
“Haberleşmeyle ilgili ilk etapta bazı sıkıntılar olabiliyor. İhtiyaç olmadığı sadece iletişim bakımından görüşmeler olmalı. Uzun görüşmeler olmamalı. Fatura, borç vb. nedenlerle hatları kapatılmış olanların hatları açılmıştır. TURKSAT da uyduları bölgeye sevk etmiştir” dedi.
Kaynak: Sözcü gazetesi
bu haber dogru mu
Yine gördük ki deprem değil ihmal öldürüyor.2 yıllık rezidans 14 saniyede yıkılmış.
Çök kapan tutun tatbikatından başka bir şey yok. Yine hazırlıksız yakalandık çok ilginç! O kadar bina nasıl yıkılır hâlâ insanların üzerine aklım almıyor.deprem türkiyenin bir gerçeği bunu biliyoruz ama yıllardır bir önlem alınmıyor. hala yüzlerce can ölüyor. binalar denetlenmiyor, deprem planlamaları doğru düzgün yapılmıyor. yazık giden canlara. geçmiş olsun türkiye.
Rezidans dediğiniz yer çok eski bir binaydi. Komple kiraya cikardilar, kimse tutmadı. Boş kalınca rezidans yaptılar. Belediye izin vermedi. Ona rağmen kiraya verdiler. Ogrencilerin konakladığı bir yer diye biliyorum. Hak hukuk dinlememek başkalarına sebep oldu2 yıllık rezidans 14 saniyede yıkılmış.
bu haber dogru mu
Kurtarma ekipleri ulaşmadı ki henüz. İnsanlar ve diğer kamu çalışanları kurtarma yapmaya çalışıyor.Çıkarılsın sağ salim yeter ki çıksınlar o soğukta daha fazla dayanamazlar
Üç dört gün sonrasını tahayyül edemiyorum.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AFAD genel merkezinde saat 13.00’da yaptığı açıklama göre, 10 kentte 2818 binanın yıkıldığı depremde toplam 912 kişi yaşamını yitirdi, 5 bin 385 kişi yaralandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “4. seviye uluslararası alarmdayız” dedi. AFAD Koordinasyon Merkezinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,
“Haberleşmeyle ilgili ilk etapta bazı sıkıntılar olabiliyor. İhtiyaç olmadığı sadece iletişim bakımından görüşmeler olmalı. Uzun görüşmeler olmamalı. Fatura, borç vb. nedenlerle hatları kapatılmış olanların hatları açılmıştır. TURKSAT da uyduları bölgeye sevk etmiştir” dedi.
Kaynak: Sözcü gazetesi