Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de yataktan indim yere oturdum ilk sallantıda sonra yavaş yavaş kalkayim düzgün bir yere geçmek için birden siddetlendi evden çıkmak için koridora emekleyerek gittik resmen .Bende bende acayip sallandik yatağım beşik gibiydi eşimle duvarlara tutunarak annesi ile babasının yanlarına gitmeye çalıştık çığlık attım sesimi duysunlar diye kayinbabam tuttu beni sarsıntının bitmesi için çok dua ettik geçti derken tekrar başladı ALLAHİm birdaha yasatmasin etkisindeyim hâlen daha ağlıyorum halen başımız sağolsun
Demek ki deprem öldürmüyor binalar öldürüyor.Devlet hastanesi de yıkılmış. 3 yıl önce prof. Dr Naci Görür K. Maras da şiddetli bir deprem olacağını söylemeye başlamış. Ayın 3 ünde de yabancı bir bilimadami tweet atmış o bölge de şiddetli bir deprem olacağına dair. Bilim adamlarini dinlemiyoruz. Sağlam binalar yapmıyoruz... Belki yazılacak daha neler var ama. Gün birlik günü yardımda bulunacagim ancak onu bile araştırıyorum. Doğrudan ellerine ulaşacaklar mi gerçekten diye?
İnsanlarevi kolay kolay almıyorNe paralara satılmıştır, insanlar ne umutlarla almıştır çok yazık :)
Çok geçmiş olsun şükür siz hayattasınız. Daha fazla can kaybı olmaz inşallahDışarıdayız canım girmek mümkün değil
Gözümü kapatamıyorum. O anı yaşıyorum. Dolap üstümüze düştü masa olmasa altında kalırdık çıkamazdık.
Çocuklarım, ailem, eşim hayatta şükür
Ama toparlanmak zor olacak.
Gece 1 bucuk gibi yazmis foruma en so . Empati kuruyorum, dnerden bilirdi ki deprem olacqgini, siradan bir geceydi hepimiz icin.. boyle düşünüp siyirma noktasina geliyorum. Insallah iyi oldugunu öğrenebiliriz@Bal0ncuk dan haber alınamadı sadece
Şükür canım sen ve ailen iyisiniz. Rabbim çabuk toparlamayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun
Buyuk gecmis olsun
Çok şükür hayattayız. Hiçbir şey umrumda değilÇocuklarım yanımda yaÇok geçmiş olsun şükür siz hayattasınız. Daha fazla can kaybı olmaz inşallah
Diğer depremlerde sormadı hukuk sistemimiz o yüzden bunda da çok umutlu değilim, Allah'a havale ediyorum hepsiniSadece Rabbim degil hukuk sistemimiz de sorsun. Bu muteahitlerin yeri yurdu belli degil mi, niye sorulmuyor hesabi anlamiyorum. O kadar insanin vebali, coluk cocuk, Allahim aklima mukayet ol. Ablamin arkadasi ailesiyle birlikte hayatini kaybetti, bir cocuklari yogun bakimda.
Amin inşallahAynen ben de yataktan indim yere oturdum ilk sallantıda sonra yavaş yavaş kalkayim düzgün bir yere geçmek için birden siddetlendi evden çıkmak için koridora emekleyerek gittik resmen .
Mersin'de yıkım yok sanırım ama diğer iller kötü durumda keşke olmasaydı rabbim bir daha yasatmasin
İnsanlarevi kolay kolay almıyor
Hatta evler 1 milyondanüstü
Ne yapacaklar
Şimdiden fırsatçılarbunu bilerek kira artışı satılık ev artışı yaparlar
Zor durumda olanlar çok insan var
Devletimiz yardim etsin insanlara
Bu firsatçılara eline vermesin
Nevreste şükür Allah’ıma depremi duyunca aklıma ilk sen geldin çok korktum arayayım dedim, kızım anne telefonları meşgul etmeyin diye uyarılar yapılıyor arama dedi çok geçmiş olsun ablacım yazını görünce içim rahatladı.Dışarıdayız canım girmek mümkün değil
Gözümü kapatamıyorum. O anı yaşıyorum. Dolap üstümüze düştü masa olmasa altında kalırdık çıkamazdık.
Çocuklarım, ailem, eşim hayatta şükür
Ama toparlanmak zor olacak.
Allah razı olsun ablacımNevreste şükür Allah’ıma depremi duyunca aklıma ilk sen geldin çok korktum arayayım dedim, kızım anne telefonları meşgul etmeyin diye uyarılar yapılıyor arama dedi çok geçmiş olsun ablacım yazını görünce içim rahatladı.
Başka arkadaşlarımızda vardı deprem bölgesinde, o kadar panikledim ki kimlerdi aklımdan gitti, ne olur onlarda iyi olsun, herkes iyi olsun, tvde manzarayı gördükçe kötü oluyorum, Allah herkesin yardımcısı olsun
Aklım çıktı çok korktum, çok şükür iyisiniz, Allah diğer depremzelere de yardım etsin kış kıyamet bebekler vardır, yaşlılar, hasta yatağından kalkamayanlar vardırAllah razı olsun ablacım