prof dr Naci görür, yazık adamcağız o kadar söyledi, 3 gün önce de değil daha da önceden beri söyledi. Twitter hesabına bakabilirsiniz.3 gün önce yazılmış..
Bunu görseler ne olacaktı ki ah ah kimse bu soğukta evini bırakamazdı nereye gidecekler of3 gün önce yazılmış..
İstanbul için de diyorlar ama ne yapılıyor kiBunu görseler ne olacaktı ki ah ah kimse bu soğukta evini bırakamazdı nereye gidecekler ofçok üzgünüm çok
Anca insanları korkutuyorlar elden ne gelir 4-5 şiddetinde bile yıkılabilecek evler İstanbulda 8-10 bin civarı kirası yazıklar olsunİstanbul için de diyorlar ama ne yapılıyor ki
.Birgun aynı şeyler benim başıma gelse düşüncesinden yola çıkarak elimden geldigince yardim yapıyorum .yoksa deprem vergisi de dahil bir çok vergiyi ödemekteyiz.Yine ahbap i tercih edeceğim.Aynıni düşünüyoruz hep hiç bir yere güvenimiz kalmadı o yüzden insan eliyle vermek istiyor herşeyi
Ben de ahbabı tercih ettim paylaştılar hesap bilgisi ..Birgun aynı şeyler benim başıma gelse düşüncesinden yola çıkarak elimden geldigince yardim yapıyorum .yoksa deprem vergisi de dahil bir çok vergiyi ödemekteyiz.Yine ahbap i tercih edeceğim.
simdi bulunduğum ilçenin belediyesinden anonslar yapılıyor yorgan, yastık,battaniye her türlu ihtiyaç için belirli yerlerden yardım araçları çıkacak.Anonsla hüngür hüngür ağlamaya başladım. Coğrafya kader de hiç mi degistirilmez.
Maalesef diyecek kelime bulamıyorumAnca insanları korkutuyorlar elden ne gelir 4-5 şiddetinde bile yıkılabilecek evler İstanbulda 8-10 bin civarı kirası yazıklar olsun
Aynen ablacım Rabbim yardımcımız olsun.Aklım çıktı çok korktum, çok şükür iyisiniz, Allah diğer depremzelere de yardım etsinkış kıyamet bebekler vardır, yaşlılar, hasta yatağından kalkamayanlar vardır
Çok geçmiş olsunAynen ablacım Rabbim yardımcımız olsun.
İyiyiz canım sağ olNevreste abla çok geçmiş olsun.Olduğundan beri uyuyamadık biz hiç görümcem evde yalnızdı kaynanam bizde olunca.İyimisin köyde evi olan köylerine gitmiş haberlerden daha kötü diyor eşim.
İyiyiz canım sağ olHayattayız ama evlere girilecek gibi değil ne yaparız bilmiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun