2 yıllık rezidans 14 saniyede yıkılmış.En ağırıma giden ; insanlar bir ev sahibi olabilmek için ömrünü veriyor bu ülkede, yıllarını tüketiyor çalışarak sonra o ev mezarın oluyor. Hala tedbir yok, hala yapılaşma yanlış, hala boş fasaryadan işler, deprem bir doğa olayı ama o mezarlık olan binalar çalıp çırpan insan işi, Allah bildiği gibi yapsın, binlece insanın kanına girdilerülkemin garip çaresiz insanları ne yana dönsek acı
Duydum bu aralar buralarda hep sallanıyor.Balikesirdede oldu sabah 4 siddetinde
Eve girmeyin diyorlar nevoş hasarlılara dualarımızsizinleDua edin
Evler yıkıldı, ölüler varbizim evlere girilecek gibi değil. Kar yağıyor hava soğuk
Duanızı esirgemeyin
Rabbim hepinizin yardimcisi olsunDua edin
Evler yıkıldı, ölüler varbizim evlere girilecek gibi değil. Kar yağıyor hava soğuk
Duanızı esirgemeyin
Dışarıdayız canım girmek mümkün değilEve girmeyin diyorlar nevoş hasarlılara dualarımızsizinle
Ah Nevreste çok çok geçmiş olsun hepinize şükür iyisinizDışarıdayız canım girmek mümkün değil
Gözümü kapatamıyorum. O anı yaşıyorum. Dolap üstümüze düştü masa olmasa altında kalırdık çıkamazdık.
Çocuklarım, ailem, eşim hayatta şükür
Ama toparlanmak zor olacak.
Rabbim canınızı bağışladı şükür Allah ım herkese herkese yetişsin kudretinden sual olmaz Rabbim, yaraları saracağız inşallah el birliği ile can sağlığı olsunDışarıdayız canım girmek mümkün değil
Gözümü kapatamıyorum. O anı yaşıyorum. Dolap üstümüze düştü masa olmasa altında kalırdık çıkamazdık.
Şükür canım sen ve ailen iyisiniz. Rabbim çabuk toparlamayı nasip etsin.Dışarıdayız canım girmek mümkün değil
Çok geçmiş olsunDışarıdayız canım girmek mümkün değil
Aynen. Yaz mevsiminde yaşadık İstanbul depremini. Dışarıda çadırda, bahçelerde kaldık. Ama şuan hava çok soğuk. Şartlar daha kötü.Deprem zaten kötü bir olay birde en savunmasız anda gelmesi daha çaresiz bırakması. Hava soğuk eli ayağı bağlı kalmış zor durumda olan herkesin rabbim yardımcısı olsun.
Buyuk gecmis olsunDışarıdayız canım girmek mümkün değil