Benimde aklıma geldi nisa. Umarım iyidir.Burada bir üye vardı Gaziantepli baya aktifti @nscckts.Şu an hesabı pasif görünüyor haberi olan var mı ?
Bu üyeyi bende çok merak ediyorum,kızı vardı küçük haber alan yok mu?Cilt bakımında okuyordum lütfen bilen yazabilir miBurada bir üye vardı Gaziantepli baya aktifti @nscckts.Şu an hesabı pasif görünüyor haberi olan var mı ?
Burada bir üye vardı Gaziantepli baya aktifti @nscckts.Şu an hesabı pasif görünüyor haberi olan var mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam ilk depremden sonra durumunu soranlara iyi olduğu söylenmişti.Bu üyeyi bende çok merak ediyorum,kızı vardı küçük haber alan yok mu?Cilt bakımında okuyordum lütfen bilen yazabilir mi
Allah'ım bu nasıl imtihan ne olacak halimizYanlış hatırlamıyorsam ilk depremden sonra durumunu soranlara iyi olduğu söylenmişti.
Benim de merak ettigim bu duzeltme yapilcak mi diye kontrol ediyorum ama hareket yokkandilli 6.4 ü yazıyor. ama 5.8 i 3.6 gibi gösteriyor. neden acaba?
Çok sevindim, teşekkür ederim tanimasakta bizde hakkı var Allah yardımcısi olsunYanlış hatırlamıyorsam ilk depremden sonra durumunu soranlara iyi olduğu söylenmişti.
insallah bu deprem icin de ayni iyidir durumlari
Insalarin gercekten ruh haliyle oynuyorkar ya .Kandilli saçmalayıp Antalya için tsunami uyarısı verip sonra bu uyariyo kaldırdı. İç denizlerde ne tsunamisi anlamak güç. Bilimin saçmaladığı anlar ...
Insalarin gercekten ruh haliyle oynuyorkar ya .
aynen ben de 1 saattir bakıyorum ama yok düzeltmiyor. nedenini çok merak ediyorum.Benim de merak ettigim bu duzeltme yapilcak mi diye kontrol ediyorum ama hareket yok
Depremin ilk gününde de yapmadilarmi şimdi sira istanbulda kirioan fay halti istanbula dogru gidiyor diye yok istanbullular bu akşam evlere girmesinler.iyicene sacmaladikar yaTelefonla Antalya belediye başkanı bağlandı ne saçmalıyorsunuz dedi kibarca.
Her yerde oldugu gibi burda da ikircik var. Kimden neyi niye sakliyolar allah biliraynen ben de 1 saattir bakıyorum ama yok düzeltmiyor. nedenini çok merak ediyorum.