- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Ablacim bergama bana cok yakin orda cevrem yok ama burdan orayi bilem cok insan var ..zaten kardesinin de vardir tanidiklari ihityac halinde alo demen yeterAllah razı olsun canım benimBiliyorum yaparsın
Ama yalnız değilim. Annem, Kız kardeşim, erkek kardeşim ve ailesi ile gideceğiz. Ben belki toparlanan kadar yaşarım. Onlar temelli gidiyor. Ondan ne derlerse uyacağım.
Onlar aslında İzmir Bergama istiyor. Kardeşim daha önce orada öğretmenlik yaptı.
Bize dua edinRabbim yolumuzu açsın. Evlatlarım ile birlikte toparlayalım.
Kızlarım üniversiteyi nereyi kazanırlar oraya yerleştirdim belki
Tamam canım inşallahAblacim bergama bana cok yakin orda cevrem yok ama burdan orayi bilem cok insan var ..zaten kardesinin de vardir tanidiklari ihityac halinde alo demen yeter
Marasta altından su çıkan yerlere apartmanlar yaptılar çocuk hastanesinin orda oturuyoruz biz ve bütün ailem orda bi tane bile yıkılan ev olmadi cunku zemin kaya inanın çok eski evler vardi ama zemin çok önemliymişOrtalarda deprem olacak diye bas bas bağırıyorlar ama ne yapsın insanlar elde avuçta belki de bir ev belki de kira nereye gitsin ne yapsın başını soktuğuna şükrediyor insan.
Enkaz da kalan insanlara önlem almadı diyorlar bu kadar vicdansızlar ne yapsalardı
İstanbulda yaşayan bir çok arkadaşım akrabam eski binalarda oturmaya mahkumlar resmen Allahım korusunkorkuyorum çok
Ki burada yeni yapım rezidans yıkılmıs diyen arkadaş var .. yeni diyorsun lüks diyorsun altında kalıyorsun yazıklar olsun yapan hırsızlara
K marasta hiç kimse evinde degil bu depremden dolayı da girmeye cesaretimiz yok.Bogazim düğüm düğüm, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Uzmanlar artçı depremlerin yıkıcı olacağını, hasarli yapilarin yikilabilecegini söylüyor. Evinizde bir hasar varsa lütfen binayı terk edin hanımlar. Özellikle zemin katlarda yaşayanlar nolur evde durmayın. Allahim hepinizi korusun, ailelerinize evlatlariniza bağışlasın. Dua edelim, toplanan yardımlara maddi ya da eşya olarak destek olalım arkadaşlar. Hava çok soğuk, para yollayamiyorsaniz bile 2 battaniyemiz varsa birini yollayalım, 2 paket bebek bezimiz varsa birini gönderelim. Depremzedeler uzun bir sure toplanma alanlarinda yasayacak, elimizden geldigince destek olalim
Cok gecmis olsun Rabbi tekrar yasatmasin ayni seyleriBir günde 3 deprem yaşadık …hafızamda hayatım boyunca gitmeyecek kareler kaldı … gözümün önünde binalar hiç ses çıkarmadan pamuk gibi yıkıldı her yer toz dumandıama çok şükür iyiyiz
Allah yardimciniz olsun. Kyk yurtlarina gidecek misiniz?K marasta hiç kimse evinde degil bu depremden dolayı da girmeye cesaretimiz yok.
Doğalgazı mı kestiler yani bu soğukta ne yapıyorsunuzbiz kombilerimizi kapattık deprem bölgesi için şirket çalışma yapmaya başladı Allahım sen yardım et
Sabah 10:00 da telefonlarımıza doğalgaz şirketinden msj geldi . Kapattık kombilerimizi zaten bir haftadır yeterince ısı vermiyor yemekler eskisi gibi hızlı pişmiyordu. Ben şirketin yerinde olsam tamamen keserdim birde bilgi msj atardım . Çünkü şuan kesin herkes kapatmadı yeterince verimli olmayacakDoğalgazı mı kestiler yani bu soğukta ne yapıyorsunuz
Özellikle dusuk riski olan gebeler için sordum oksapar progestan gibi ilaçlar bulunabilir.Güncel listedir buralardan ilaç bulabilirsiniz.
Bence otellerin çoğu açtı zaten sorun felaket öyle kötü bir boyutta ki yetişemiyoruz . Bu arada bende okulların açılmasını başka yol bulunmasını istiyorumKış mevsimindeyiz otellerin çoğu boş neden KYK yurtları boşaltılıyor, dün gece apar topar boşaltıldı yurtlar...Belki parası yok gidecek yeri yok o öğrencilerin...
Biz antalyaya geldik orda bi otelde kaliyoruzAllah yardimciniz olsun. Kyk yurtlarina gidecek misiniz?