Deprem 10 ili vurdu

Ah canimmm tekrar çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda size hayırlı sıcak bir yuva nasib etsin, zor durum biliyorum ama çok şükür hayattasıniz hepiniz

Allah yardımcınız olsun. O masum evlatlar en kısa sürede sıcacık yuvalara kavuşsun inşallah

+ ülkede herkese söyleyebileceğim online olarak tapu kimlik nüfus kayıt örneği gibi belgeleri tutun ya mail ya cep telefonu
Kağıt para mümkünse döviz olarak arabada
Kripto cüzdan ve bir miktar kripto para.
Bunlar herkesin elinin altında olmali

Çünkü hiçbirimiz evlerimize güvenmiyoruz ve asla da bunun için önlem alınmayacağını anladık. Boş boş dinliyoruz uzmanları. Ne güzel anlatıyorlar. Sanırsın yarın ülke yeniden inşa edilecek

Birde birsey soracağım ilk gelen yardımlardan biri tanker su idi o zmnlar bidon kültürü vardı çeşmeler aylarca akmadi ama susuz çok kalmadık hiç bir yere tanker su gelmedi mi ya? Nasıl gelmez?

İstanbul için yapılacak birsey yok ztn ülke bağımsızlığına kadar gider. Belki tuhaf gelecek insandan önemli mi diyeceksiniz ama tarihi eserler için bile ağzı sulanabilir vardır insanı kim önemser?

Kesinlikle olmasi gereken bunlar. Acil durum cantasi da mutlaka olmali. Elektrikler yoktu, internet yoktu nakit haricinde para kullanamadik. Cektigi yerlerden havale eft ile ancak ihtiyaclarimizi gorebildik. Gercekten bu onlemlerde mutlaka alinmali.

Birde birsey soracağım ilk gelen yardımlardan biri tanker su idi o zmnlar bidon kültürü vardı çeşmeler aylarca akmadi ama susuz çok kalmadık hiç bir yere tanker su gelmedi mi ya? Nasıl gelmez?
İçme Suyumuz var. Sağ olsunlar her yerden hazır su gönderiliyor. Fazla fazla temin ediyoruz. Ama çeşmeden akan su bildiğiniz kahverengi akıyor. Bununla bir şey yıkamak, yıkanmak ya da kullanmak mümkün değil.
Şahsi adıma söylüyorum. Bir evde kalıyorum. Dışarıda kalanlar için durum çok vahim hava-12 derece ve su yok.

Burada hiç akmıyor. Taştepe tarafındayız biz.

Allah razı olsun kardeşim senin ve eşine çocuğuna Allah sağlık sıhhat versin inşallah

Siz ne güzel insanlarsınız yazın yazmak iyi farkındalık yaratmak için, bu zor günlerde böyle güzel örneklerde var.biz halk olarak birlik beraberlik içinde olmasaydık bu yardımlar yapılmasaydi herşey daha kötü olurdu deprem bölgesindeki insanlar için
Çok teşekkürler

Allah razı olsun canım benim Biz ev tutacağız orada yaşayacağız. Mümkün olduğunca deprem bölgesi olmasın diyoruz. Ama oda zor gibi. Çocuklardan kaynaklı eğitim önemli.
Birkaç güne belli olur.
Abla Eskişehir'e gelin ben hemen evimi bırakıp çıkarım.
İstediğin yerden ev ayarlarız eşya ne gerekiyorsa elimden geleni yaparım.
Kızların bir kardeşi de burada var yanlız kalmazlar.
Ne istersen yaparım hemen araştırırim.
Ne zaman dersen ben hazırım gelir misin

Allah razı olsun sizden ve eşinizden. Hepinizin İşlerinizi kolaylaştırsin,ferahlık huzur versin inşallah.

Allah razı olsun canım benim Biliyorum yaparsın
Ama yalnız değilim. Annem, Kız kardeşim, erkek kardeşim ve ailesi ile gideceğiz. Ben belki toparlanan kadar yaşarım. Onlar temelli gidiyor. Ondan ne derlerse uyacağım.
Onlar aslında İzmir Bergama istiyor. Kardeşim daha önce orada öğretmenlik yaptı.
Bize dua edinRabbim yolumuzu açsın. Evlatlarım ile birlikte toparlayalım.
Kızlarım üniversiteyi nereyi kazanırlar oraya yerleştirdim belki

Allah yardımcınız olsun ablam ama ailende hepinizde başımla beraber ne isterseniz yaparım.
Keşke hep beraber gelip evinizi kurabilseniz.
Çok şükür sağ salimsiniz hepsinin üstesinden gelirsiniz biz hep yanınızdayiz.

Kader Nevoş. Seneler önce tayin için Malatya 'yı çok istemiştiniz. Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor. Sen gittiğin her yeri güzelleştiriyorsun, uyum sağlıyorsun.Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınıza

Allah razı olsun canım benim

Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…