Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım burada bildiğimiz şeyleri paylaşıyorsak derdimiz tasamız bir insanımızın daha ölmemesi zarar görmemesi için, günlerdir evde de aynı şeyi konuşuyoruz, aramızdaki kötü kalplileri saymazsak biz milletçe aslında çok merhametli vicdanlı insanlarız, ülkenin bir ucunda bir afet olunca bütün halk seferber oluyor, kimi iş gücü olarak gidiyor, kimi yardım topluyor, kimi dualarıyla iyi dilekleriyle mağdurların yanında olmaya çalışıyor, o kadar iyi insanlarız ki savaştan kaçan zulümden kaçan başka milliyette ki insanlara dahi kucak açıyoruz, bu güzelliklerimizi bildiğimiz için kimsenin acı çekmesini istemiyoruz, bizim bütün feryadımız bütün çabamız bu.Umarim artik biseyler duzelir. O raporlar, bilim insanlari ciddiye alinir, fay hattındaki tüm illerimizde gerekli çalışmalar yapilir. Cok canimiz yandı, eminim hiçbirimiz bu kadar caresiz hissetmemistir. Colugu cocugu biraktik, gözümüz haberlerde
Yok yok evi deprem bölgesinde değil, kızının yanına gitmiş olabilir belki, kızı da deprem bölgesinde değil çok şükür, ahretliğime söylerim neredesin sen merak ediyorlar diye.Mune Ablacığım, HanimKelesimiGetir abla nerede? Soracağım soracağım derken aklıma geldi. İyi değil mi? Deprem bölgesinde miydi?
Beni şaşırttı bir daha program yapamayabilirİşsizlik korkusu yok artık hocanın.
Aklıma özür gelecek bunların yüzündenYeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu.
Geçmiş olsun sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıklı günleriniz olsunHayattaki herseyin bos oldugunu, esim ve cocuklarimla binadan sagsalim ciktigimizda anladim. Rabbim bir daha gostermesin insallah ama suan dur durak bilmiyor maalesef artci degil bunlar cok farkli bir felaket yasiyoruz gercekten ve ne olacagimiz belli degil. Herkesten sadece dua istiyorum. Rabbim bizi aydinliga cikarsin, kimsenin basina gelmsib ins