Deprem 10 ili vurdu

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu.

Umarim artik biseyler duzelir. O raporlar, bilim insanlari ciddiye alinir, fay hattındaki tüm illerimizde gerekli çalışmalar yapilir. Cok canimiz yandı, eminim hiçbirimiz bu kadar caresiz hissetmemistir. Colugu cocugu biraktik, gözümüz haberlerde :KK43:
Umarım🙏 burada bildiğimiz şeyleri paylaşıyorsak derdimiz tasamız bir insanımızın daha ölmemesi zarar görmemesi için, günlerdir evde de aynı şeyi konuşuyoruz, aramızdaki kötü kalplileri saymazsak biz milletçe aslında çok merhametli vicdanlı insanlarız, ülkenin bir ucunda bir afet olunca bütün halk seferber oluyor, kimi iş gücü olarak gidiyor, kimi yardım topluyor, kimi dualarıyla iyi dilekleriyle mağdurların yanında olmaya çalışıyor, o kadar iyi insanlarız ki savaştan kaçan zulümden kaçan başka milliyette ki insanlara dahi kucak açıyoruz, bu güzelliklerimizi bildiğimiz için kimsenin acı çekmesini istemiyoruz, bizim bütün feryadımız bütün çabamız bu.

Mune Mune Ablacığım, HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla nerede? Soracağım soracağım derken aklıma geldi. İyi değil mi? Deprem bölgesinde miydi?
Yok yok evi deprem bölgesinde değil, kızının yanına gitmiş olabilir belki, kızı da deprem bölgesinde değil çok şükür, ahretliğime söylerim neredesin sen merak ediyorlar diye.
Şuraya iliştireyim: Zipzip ile MasterFit
eşi evdeymiş, eşi evdeyken siteye girmiyor bizim ahretlik, arama vs yapmaz eşinin izni bitince gelir.

HATAY Belen İlçesi, Tuna Sokak (7 tır daha geliyormus,yayalım) ihtiyac sahipleri faydalansın🙏

.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-09-21-30-13-20_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-02-09-21-30-13-20_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
İsrail Hahambaşı David Lau bir bildiri yayınlayarak, Yahudiler için çalışmanın yasak olduğu Şabat Günü'nde İsrailli arama kurtarma ekibinden Türkiye'deki kurtarma çalışmalarına devam etmelerini istedi…

Bakın allah aşkına depremin nedenleri ve suçlularına
1 amerika fay hattını aktive etti yapay deprem yaptı
2 bu deprem zaten olacaktı bu kadar kişi binalar sağlam olsa bile 7 şiddeti olmaz 9şiddeti olacaktı gene bu insanlar ölecekti
Burada sorumlu yaradan
3 depremler hep olur depreme karşı halk önlem alacaktı tedbirli olacaktı
O saate niye uyuyorlar canım

Allah var daha din iman ahlak yoktu buda bir cezaydı demelerini bekledim ama daha görmedim duymadım

Asıl suçluyu kayırmak göz ardı etmek için herşeyi yapabilirler

İsrail yunan k.ırak düşman diyorlar ya ilk onlar geldi bizimle omuz omuza çabalıyor canlı birine ulaşınca bizden daha çokmutlu oluyorlar
Asıl düşmanlar kim acaba şu durumda bari bir soralım kendimize

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu.
Aklıma özür gelecek bunların yüzünden😡
Görüyor musun bak mutlu edememişiz suriyelileri vah ki vah...

Hayattaki herseyin bos oldugunu, esim ve cocuklarimla binadan sagsalim ciktigimizda anladim. Rabbim bir daha gostermesin insallah ama suan dur durak bilmiyor maalesef artci degil bunlar cok farkli bir felaket yasiyoruz gercekten ve ne olacagimiz belli degil. Herkesten sadece dua istiyorum. Rabbim bizi aydinliga cikarsin, kimsenin basina gelmsib insallah

Hayattaki herseyin bos oldugunu, esim ve cocuklarimla binadan sagsalim ciktigimizda anladim. Rabbim bir daha gostermesin insallah ama suan dur durak bilmiyor maalesef artci degil bunlar cok farkli bir felaket yasiyoruz gercekten ve ne olacagimiz belli degil. Herkesten sadece dua istiyorum. Rabbim bizi aydinliga cikarsin, kimsenin basina gelmsib ins
Geçmiş olsun sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıklı günleriniz olsun

Ceset kokusu ve salgın hastalık tehlikesine karşı maske ihtiyacı olduğu söylenmiş, morglar yetersiz olduğu için cesetler istifleniyor. İnsanlar doğru dürüst kefenlenip gömülmüyor, poşetlenip üstlerine toprak atılıyor. Gerçekten yüz yılın felâketini yaşıyoruz, çok zor. Neye yanacağımızı şaşırdık.

X