Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

selam canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun bbeğinn ben abdurrahman orhana gidiyorum ayda
50 tl alıo gayette ii bakıo doğumuda özel sağlıkta yaptırıo ilgili de bi doktor hamileliği çok temkinli geçirtio yani gayet ii rıdvan erdemir e de gittim oda aynı şeleri söledii ama daha pahalı bide çok ilgisiz bi doktor benden bu kadar

teşekkür ederim bittercim,ilgin ve güzel dileklerin için:)
ismail uryana gitmeyi karar verdik randevu işinide ayarlayabilirsek ve de memnun kalırsam ona devam ederim sanırım.ama tavsiyen için teş.sonuç olumsuz olursa değerlendiricem bnde :))) sen doğum yaptınmı??:))

rica ederim canımmm inşallah memnun kalırsın o doktordanda memnun kalan çok kişiyi duydum ::):) ben daha doğum yapmadım 3 ay daha var

oooo varmış daha sennde :))) allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkinide:) sonbahar bebeği olcak desene! cinsiyeti ne peki?
ayrıca diğer denizlili bayanlar artık konuyu takip etnio anlaşılan kimseler yokk (

oooo varmış daha sennde :))) allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkinide:) sonbahar bebeği olcak desene! cinsiyeti ne peki?
ayrıca diğer denizlili bayanlar artık konuyu takip etnio anlaşılan kimseler yokk (

tabii canım ekimde inşallah olcak ama zaten herkez doğum yapcağı ayın forumunda daha aktif buraya pek giren yok sen hangi ayda doğum yapıcaksın

benim doğumum ocak başında inşallah:) herkes kendi ayının olduu bölümde demşsin ya nasıl bulucam :? bilmiorum ki.bende artık kimse takılmıo heralde buraya diodum.
bu arada aşkı memnudaki cemile'ye ne kadar çok benzio resmdeki halin :)

arkadaşlar denizlide ege hastanesinde arzu hanım var,arzu acar ünsal..
bu dr.u bilen giden varmı???
tesadüfen tanıştım ve muayene oldum,çok çok memnun kaldım.ama daha önce yoktu,sanırımm yeni gelmiş..bilen giden varsa memnuniyetlerini paylaşırlarsa çokk sevinirim arkadaşlar..
acill :))

arkadaşlar tekden hastanesindeki herhangi bir doktora gideniniz varmı?
tekdenin internet sitesinde 4 boyutlu ultrason kahhında bilgiler verilmiş vede hastanemizde var falan yazıo.
bu hastaneye giden ve 4 boyutlu ultrasona gireniniz varmı acaba??????????????????????????

merhaba arkadaşlar ben denizlide yaklaşık 3,4 doktora gittim size anlatayım. ilk önce RIDVAN ERDEMıR egittim eşimde sperm sayısı 10 milyondu. 1 ay tedavi niyetine ilaç verdi. ürologa gittiğimizde anladıkki rıdvanın verdiği ilaç antibiyotikmiş :) hiç bir yararı yokmuş ilacın :) sonra MEHMET EMıN SOYSAL a gittim bana aşılama diye tutturdu . aşılamayla başarı şansı %20 normal yolla da % 20 dedi :) sanırım Allah söyletti ve böylece mehmet emin faslı da sona erdi ama eğer sorunlu bir hamilelk yaşıyorsanız gene de mehmet emine gidin derim. daha sonra ADıLE GÜMÜŞe gitttim bir dediği bir dediğine tutmadı. ilaç verdi önce korunmanıza gerek yok dedi sonra korundunuz demi dedi :) son olarak devlet hastanesinde FıRÜZAN hanıma gittim oldukça da memnunum kesinlikle ve kesinlikle çok ilgileniyor özel muayenesini de kapattı. tamamen devlette çalışıyor ve ben çok memnunum deneyin derim

merhaba canım,allah yardımcınız olsun yaaa
zor işler bunlar..
ismail bey var devllette çalışan o da çok iyi bir doktor fakat devlet hastanesinin sırasını kahrını çekmek usandırıyo insanı.bi tahlil istedi koca günüm hastanede sıra beklemekle geçti bıktım usandım ilk testte..
firuzan hanım ben arkadaşımın dr.u
oda çok memnundu,okadar memnundu ki komşuyna gidio gbi hissedio insan diodu:)))))))
muayenesi vardı ona gidiodu arkadaşım.doğumndada özel odada kaldı:)))
problemsiz gebeliği olan ve doğumu devlette düşünen arkadaşlar dikkate alabilirler:)))

bebish22 insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama şükür ki buldum. ismail uryanı da duydum ama gitmedim :) sayılı doktor kaldı gitmediğim :)

tekdende nilgün hanım var. ondan da baya memnun insanlar ama kolay kolay sıra alamıyormuşsun diye duymuştum

bebish22 insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama şükür ki buldum. ismail uryanı da duydum ama gitmedim :) sayılı doktor kaldı gitmediğim :)

ismail uryana bende tavsiye üstüne gittim.çok memnun kaldım iyi güler yüzlü ilgili doktor.fakat maalesef devletle anlaşmalı.bana tahlil verdi git devlette yaptır dedi,gittim bütün günüm hastanede yok sıra beklemekle yok aradığım yeri bulmakla uğraşarak geçti,oturup ağlıycaktım sinirimden..tahlili verdim sonrada direk ege hastanesine gittim.egeden okadar memnunumki devlet hastanesine tahlil sonuçlarını bile almaya gitmeyi düşünmüorum.yani ismail uryan faslı benim için bitmiştir:!!!!

nilgün hanımıda duydum,tekdenin sitesinde resmi falan vardı kaldırmışlar.
şahsen ben hiç gitmeyi düşünmedim nilgün hanıma,arkadaş hamileydi doğduunda böbrek büyümesi ve bağırsak sorunu çıktı bebeğinde,yani ultrasonda falan anlamamış,oysa böbrek büyümesini ultrasonda farkedene drlarımız var...

balım mrb öncelikle ben sana kendi doktorum nuray aydın ı tavsiye edicem özel ege de çalışıyor ama özel muayenesi var çınarda sümerbankın arka kısmında en son 90 tl ydi ücreti ilgisi süperdir ve sevimli bi bayandır doğum kontrolleri için sanırım 1 ay alıp 1 ay almıyor değiştimi bilemiyorum ama.istersen telefonunu verebilirim. birde en son nilgün koldan ıda tavsiye edebilirim sana oda tekden deydi en son oda sempatik ve ilgili bir bayan bu dediğim 2 doktorada gönül rahatlığıyla gidebilirsin biz sülalece gittik sanırımkaydirigubbakcemile3 hastane konusunda şöyle bişi söyliycem sana her yeni hastane daha hijyenik ve güzel gözükebilir sana ama devlet hastanelerinden iyiler bence yerimseniben

slm kızlar denizlide aşılamada iyi rıdvan erdemir mehmet emin soysal dışında önerebileceğiniz bir doktor var mı?

yaa ne şans bendeki yaa
tam 4 dr.a gittim ya ben memnunkalmıorum
yada dr.lar gidiolar alan..
4aylık hamileim hala memnun olduum bi dr bulamadım(

bebish nuray aydını ben de duydum arkadaşlar tavsiye etti ama daha gitmedim.burdaki sayfaları baştan sona okudun mu? arkadaşların tavsiye ettikleri doktorlara bak bakalım.

Aynen. Benim kuzeninmin 2 yıl çocuk bekledi olmadı. Abdurrahman Orhan sayesinde hamile olabildi. Ondan da çok memnun.

bayanlar ben şiddetle adile gümüşü tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. tekrar gitmeyi düşünüyorum ilgili bi doktor sevecende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…