merhaba arkadaşlar..bütün yorumları okudum not ettim tek tek.bnde acil bi doktor arıyorum kendime..tavsiyelerinizi düşünüorum ama ben herşey yolunda gittiği müddetçe çok paralar dökmek istemiorum açıkcası.ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,çok paralar harcadık..herşey yolundayken aynı şey olsun istemiorum bu defa.şuan doktorsuz tam ortada kaldım..bnde yeşim hanıma gidiordumege hast.yeşim oranlı) ama kendisi doğum iznine ayrılacağı için acilen başka doktor bulmam gerekio! üstelik yeni doktorumla bu ilk tanışmamda ikili test yapılacak bebeğime,o yüzden benim için bu çok önemli.lütfn en geç iki hafta içerisinde bana tavsiyelerinizi bildirin.gittiğiniz ve tavsiye ettiğiniz doktorun muayenehanesine mi gidiordunuz ve ücreti nekadardı lütfen bunuda belirtiniz.yardımlarınızı bekliorum..sevgiler... :))))))))
teşekkür ederim bittercim,ilgin ve güzel dileklerin için:)
ismail uryana gitmeyi karar verdik randevu işinide ayarlayabilirsek ve de memnun kalırsam ona devam ederim sanırım.ama tavsiyen için teş.sonuç olumsuz olursa değerlendiricem bnde :))) sen doğum yaptınmı??:))
oooo varmış daha sennde :))) allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkinide:) sonbahar bebeği olcak desene! cinsiyeti ne peki?
ayrıca diğer denizlili bayanlar artık konuyu takip etnio anlaşılan kimseler yokk(
merhaba arkadaşlar ben denizlide yaklaşık 3,4 doktora gittim size anlatayım. ilk önce RIDVAN ERDEMİR egittim eşimde sperm sayısı 10 milyondu. 1 ay tedavi niyetine ilaç verdi. ürologa gittiğimizde anladıkki rıdvanın verdiği ilaç antibiyotikmiş :) hiç bir yararı yokmuş ilacın :) sonra MEHMET EMİN SOYSAL a gittim bana aşılama diye tutturdu . aşılamayla başarı şansı %20 normal yolla da % 20 dedi :) sanırım Allah söyletti ve böylece mehmet emin faslı da sona erdi ama eğer sorunlu bir hamilelk yaşıyorsanız gene de mehmet emine gidin derim. daha sonra ADİLE GÜMÜŞe gitttim bir dediği bir dediğine tutmadı. ilaç verdi önce korunmanıza gerek yok dedi sonra korundunuz demi dedi :) son olarak devlet hastanesinde FİRÜZAN hanıma gittim oldukça da memnunum kesinlikle ve kesinlikle çok ilgileniyor özel muayenesini de kapattı. tamamen devlette çalışıyor ve ben çok memnunum deneyin derim
bebish22 insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama şükür ki buldum. ismail uryanı da duydum ama gitmedim :) sayılı doktor kaldı gitmediğim :)
merhaba arkadaşlar..bütün yorumları okudum not ettim tek tek.bnde acil bi doktor arıyorum kendime..tavsiyelerinizi düşünüorum ama ben herşey yolunda gittiği müddetçe çok paralar dökmek istemiorum açıkcası.ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,çok paralar harcadık..herşey yolundayken aynı şey olsun istemiorum bu defa.şuan doktorsuz tam ortada kaldım..bnde yeşim hanıma gidiordumege hast.yeşim oranlı) ama kendisi doğum iznine ayrılacağı için acilen başka doktor bulmam gerekio! üstelik yeni doktorumla bu ilk tanışmamda ikili test yapılacak bebeğime,o yüzden benim için bu çok önemli.lütfn en geç iki hafta içerisinde bana tavsiyelerinizi bildirin.gittiğiniz ve tavsiye ettiğiniz doktorun muayenehanesine mi gidiordunuz ve ücreti nekadardı lütfen bunuda belirtiniz.yardımlarınızı bekliorum..sevgiler... :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?