• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

merhabalarr
arkadaşlar bu topik açılalı bayağı olmuş
ve artık kimseler yoklamıor maalesef
bende denizlide yaşıorum
ve burda yaşayan arkadaşlar edinmek istiroum
ortak şeyleri konuşabilmek paylaşabilmek istiyorum..
şuan 4,5aylık hamileimm
tanışmak isteyen olursa arkadaşlık isteğinde bulunabilir.ben memnun olurum şahsen..
2011 ocak anneleri paylaşım alanı mekanım,
beni orda rahatca bulursunuz..
sevgiler:))Şeniz

mrb arkadaşlar denizliden meltem ben 5 buçuk haftalık hamileyim. şu an mehmet ince ye gidiyorum. herşey normal demişti fakat 2 gündür kasıklarımda ağrılar var. mehmet inceye giden ve onun hakkında bana bilgi verebilecek olan arklar varsa acilll cvp yazarmısınz lütfennnn... birde şengül ergünü erkılınç nasıl bir dr.sizce?

Son düzenleme:
Bende Babür Kaleli'nin hastasıyım şimdilik herşey yolunda gidiyor şükür.Babür Bey ilgili bi doktor,memnunum ama Mehmet Emin Beyide bi denesem mi acaba diyorum arkadaşımın doğumunu yaptırdı hatta bende bulundum doğumda arkadaşım bi kez dene memnun kalmazsan devam et Babür Kaleliye diyor kafam karışıyor onla konuşunca.Bi de ben epidural düşünüyorum ve araştırmalarıma göre uzman anestezist olarak Erpa'da ki Bahadır Savaş ön plana çıkıyor Babür Bey de Erpayla anlaşmalı ilerleyen günlerde kesin bi karar vericem.Daha önce de Murat Karayele gittim bi kez başta sempatik,konuşkan geldi ama sonra brz fazla laubali ve vurdumduymaz geldi bana ve hakkında hep sezeryancı duyumları aldım bi daha gitmedm..

merhabalarr
arkadaşlar bu topik açılalı bayağı olmuş
ve artık kimseler yoklamıor maalesef
bende denizlide yaşıorum
ve burda yaşayan arkadaşlar edinmek istiroum
ortak şeyleri konuşabilmek paylaşabilmek istiyorum..
şuan 4,5aylık hamileimm
tanışmak isteyen olursa arkadaşlık isteğinde bulunabilir.ben memnun olurum şahsen..
2011 ocak anneleri paylaşım alanı mekanım,
beni orda rahatca bulursunuz..
sevgiler:))Şeniz

Mrb cnm sen Isparta da gidiyodun demi doktora?

bilmiyorumkismile
Bende Babür Kaleli'nin hastasıyım şimdilik herşey yolunda gidiyor şükür.Babür Bey ilgili bi doktor,memnunum ama Mehmet Emin Beyide bi denesem mi acaba diyorum arkadaşımın doğumunu yaptırdı hatta bende bulundum doğumda arkadaşım bi kez dene memnun kalmazsan devam et Babür Kaleliye diyor kafam karışıyor onla konuşunca.Bi de ben epidural düşünüyorum ve araştırmalarıma göre uzman anestezist olarak Erpa'da ki Bahadır Savaş ön plana çıkıyor Babür Bey de Erpayla anlaşmalı ilerleyen günlerde kesin bi karar vericem.Daha önce de Murat Karayele gittim bi kez başta sempatik,konuşkan geldi ama sonra brz fazla laubali ve vurdumduymaz geldi bana ve hakkında hep sezeryancı duyumları aldım bi daha gitmedm..

merhabaa

benim de doktorum prof. dr. babür kaleli. son derece başarılı bir doktor olduğu yönünde çok duyum aldım, onunla başladım,şimdi son 2 ayımız. çok rahat ve rahatlatıcı bir doktor. güven veriyor insana:)
fakat doğumu üniversite hastanesinde mi yoksa erpa da mı yapsam bilemedim. normal doğum istiyorum. babür bey üniversitenin bakımı daha iyidir ama özel hastanenin otelciliği iyidir dedi. bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

merhabaa

benim de doktorum prof. dr. babür kaleli. son derece başarılı bir doktor olduğu yönünde çok duyum aldım, onunla başladım,şimdi son 2 ayımız. çok rahat ve rahatlatıcı bir doktor. güven veriyor insana:)
fakat doğumu üniversite hastanesinde mi yoksa erpa da mı yapsam bilemedim. normal doğum istiyorum. babür bey üniversitenin bakımı daha iyidir ama özel hastanenin otelciliği iyidir dedi. bilmiyorumkismile

Evet rahatlatıyor insanı Babür Bey bende memnunum ama bi kezde Mehmet Emin Beye mi gitsem diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Doğumu ben Erpada düşünüyorum orada anestezist Bahadır Bey var ve çok başarılı.Epidural anestezi yaptırırsam diye düşünüyorum.Ünv hastanesinde arkadaşım yaptı doğumunu o da özel hastane düşünüyodu Mehmet Emin Beyin hastasıydı aniden sancılanınca direkt oraya panikledik açıkcası ve arkadaşım çok memnun kaldı.Çok ilgililer sürekli kontrole geliyolar bende beğendim bu kısmını ancak beğenmediğim nokta sancı odaları yan yana ve doğumhane kapısının hemen ardında içeriye giren kişi ya da personel direkt odaları görüyor mahremiyet yok fazla açıkcası bi de eşini almıyolar diğer odaların kapılarıda açık olduğu için arkadaşın eşi bi kez rica minnet girmişti.Sancı odaları çok dar bunaltıcı doğum yapılacak oda da aynı şekilde bu kısımları beğenmedim ama araştırmak gerekiyor tabi iyice ve en başta anlaşmak..

Her insanın beklentileri farklı olacağı için dr.konusunda karar vermek gerçekten zor.Ben ilk hamile kalmak istediğimde Mehmet Gencere gitmiştim.Hamile kaldığımı öğrendim 9 nisanda.Kan tahlil sonuçlarımla beraber dr.a gittiğimde bana normal herşey dedi ama benim çokda sancım vardı.başka bir tarihe bana randevü verdi.ama çok tatmin edici gelmedi bana dr.un tavrı.ve ben 10 nisanda kötüleştim kanamam başladı tekrar dr.u aradım doktara ulaşılmıyor zaten sekreterleri çıkıyor hep.başka bir doktor arayışına girdim bir kaç arkadaştan Erkut Harmancılar ismini duydum.Yaklaşımı iyiydi bana karşı..zaten benim kanamalarımda çoğalmıştı ve düşük yaptım.Ben Erkut beyi öneririm.hem devlet hastanesinin doktoru hem muayehaneside var fiyatlarıda uygun diğer bahsedilen doktorlar gibi paracı değil.

Erkut Harmancılar'a bir arkadaşım gebelik takibini yaptırdı. Doktordan memnun kaldı. Ben ikiz bebeklermi erken doğumla kaybettim. Şu an psikoljim çok bozuk ve hiç bir doktora hastaneye güvenim kalmadı. İkizlerimi göz göre göre kaybettim çünki. Ağrılarım kanamalarım vardı doktor normal, bazen böyle şeyler olur derken 10 gün içinde kanamam ve ağrılarım arttı sonunda malesef doğum.Şimdi tekrar bebek düşünüyorum, hamile kalsam hangi doktora giderim emin değilim.Denizli'de kendimi çağresiz hissediyorum. Aklımdan geçen doktor Er-pa Eser Bey veya Erkur Harmancılar.
Allahım kimseyi hastanelere düşürmesin. 1,5 ay oğluşlarımdan biri Üniversite Hastanesinde kuvezde kaldı. Şimdi üniversite hastanesinin içine girince kalbimi dağlıyorlarmış gibi acı veriyor. Allahım kimseye evlat acısı vermesin.

Erkut Harmancılar'a bir arkadaşım gebelik takibini yaptırdı. Doktordan memnun kaldı. Ben ikiz bebeklermi erken doğumla kaybettim. Şu an psikoljim çok bozuk ve hiç bir doktora hastaneye güvenim kalmadı. İkizlerimi göz göre göre kaybettim çünki. Ağrılarım kanamalarım vardı doktor normal, bazen böyle şeyler olur derken 10 gün içinde kanamam ve ağrılarım arttı sonunda malesef doğum.Şimdi tekrar bebek düşünüyorum, hamile kalsam hangi doktora giderim emin değilim.Denizli'de kendimi çağresiz hissediyorum. Aklımdan geçen doktor Er-pa Eser Bey veya Erkur Harmancılar.
Allahım kimseyi hastanelere düşürmesin. 1,5 ay oğluşlarımdan biri Üniversite Hastanesinde kuvezde kaldı. Şimdi üniversite hastanesinin içine girince kalbimi dağlıyorlarmış gibi acı veriyor. Allahım kimseye evlat acısı vermesin.

başınız sağolsun,çok üzüldüm. bence bir daha gebelik düşünüyorsanız Prof.Dr.Babür Kaleli'ye gitmenizde büyük yarar var.

başın sağolsun eburcu çok üzüldüm. gerçekten doğru doktoru bulmak çok zor. daha önce de yazmıştım. rıdvan erdemir, adile gümüş, firüzan gürhan, mehmet emin soysal hepsine de gitmiş bulunmaktayım. her biri de farklı şeyler söyledi. firüzan klomen kullan dedi özeli kapatıp devlete geçince çok ilgilenmedi. klomende yumurta takibi yapılmadığı için sonuç alamadık. adile gümüşün bir dediği bir dediğine uymadı. rıdvan erdemir eşimde varikosel varken sperm sayısı düşükken antibiyotkle geçiştirmeye çalıştı.ürologlar aşılama yaptırma bekle diyor ama mehmet emin bey aşılama olacak diyor.siz de internet yollu doktorlara soru sormuşsunuzdur onlar da klomene bir daha başla yumurta takibi yaptır diyor.sanırım tercihim mehmet emin soysal olacak. 15 tatilde nasipse ilk aşılamayı yaptırcaz.

meral alten nasıl bi doktor biliyormusunuz? aklımdan o geçiyor fakat iyimi kötümü bi bilgim yok ona gidenler fikirlerini yazabilirlermi?

ben şuan 28 haftalık hamileyim ve en başından beri erpadaki NİHAT GÜL'Egidiyorum çokta memnunum çok konuşkan biri değil ama sorulan her soruyu sabırla cevaplıyor..ben çok şükür sorunsuz bi gebelik geçiriyorum belkide o yüzden beni tatmin ediyor bilmiyorum..

bende 14 haftalık hamileyim şu an erkan kabacaoğluna gidiyorum benim teyzelerimin doktoru kendisi bende çok memnunum.. özel ege hastanesine gidiyorum orada muayene oluyorum maddi olarak da beni sarsmıyor ayrıca. ilgisinden de çok memnunum. sadece doğumda özel hastanede olacağım için bir miktar para ödemem gerekecek o kadar. tanıdığım bir çok arkadaşım hem özeline gidip her ay para ödediler bir de doğumda doktorun mazeretleriyle karşı karşıya kalıp ilgi göremediler. erkan kabacaoğlunu tavsiye ederim hem tecrübeli hemde güzel ilgilenen bir dr.

arkadaşlar hamile olanlar dışında hamile olmak için çabalayanlara önerebileceğiniz bir doktor var mı?

ben şuan 28 haftalık hamileyim ve en başından beri erpadaki NİHAT GÜL'Egidiyorum çokta memnunum çok konuşkan biri değil ama sorulan her soruyu sabırla cevaplıyor..ben çok şükür sorunsuz bi gebelik geçiriyorum belkide o yüzden beni tatmin ediyor bilmiyorum..

ya cnm ben de adet düzensizliğim yüzünden tesadüfen ona gitmiştim. dediğin gibi çok konuşkan değil ama sayılı ve sakin davranıyor. şimdi hamile oldugumu yeni öğrendim ondan randavu aldım erpadan. para ödenior mu orada. ay inş ii olur çok gerginim. hepimize kolaylıklar

Son düzenleme:
herkese çok çok selam..siteye yeni üye oldum, sadece yaşadıklarımı paylaşmak ve benim için her anlamda yeni olan bu kavramlara alışabilmek için..ben 2.5 hafta önce düşük yaptım ve kürtaj oldum.denizlide murat karayel ile kontrollerime başlayacaktım.adı bile konmadan ben bebeğimi kaybettim.şimdi kendime yediğime herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum ama yeni bir bebek düşüncesinden gerçekten korkuyorum..ayrıca doktorumla yeterli iletişim kurabildiğimize inanmadığım için doktorumu değiştirmek istiyorum..tavsiyelerinize ihtiyacım var..:sm_confused:

merhaba Fundadeniz,

Yurt disinda yasadigim icin sana doktor tavsiye edemem ama yasadiklarimi kisaca paylasmak istedim. Senin neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum, neden dersen bende 8 haftalik hamileyken düsük yaptim ve kürtaj oldum. Simdi ikinci kez hamile kalmaktan senin gibi bende asiri derecede korkuyorum. Ayni seyleri tekrar yasama ihtimalinden dolayi. Ayrica yengem dogum yaptiginda onun yaninda bulunmustum ve normal dogumu gördüm, buda beni psikolojik olarak cok etkiledi, birazda bundan dolayi korkuyorum. Üzerimden bir türlü bu korkulari atamiyorum. Doktor konusunda bende doktorumu degistirdim, onun beni yeterli derecede bilgilendirmedigi kanaatine vardigim icin. Simdi bir baska doktordayim ama bakalim ne zaman hamile kalacagim ve nasil olacak. Bebegimizin olmasini istiyorum.

Bu tür korkulari yasayan arkadaslardan ricam bu korkulari nasil üzerimden atabilirim, bana yardimci olmalari. Tüm cevaplar icin simdiden tesekkürler... Allah saglikli bebisler nasip etsin isteyene.

Selamlar

merhaba arkadaşlar..Ben Başak yıldırım ın hastasıyım üni.de doç.dr. ilgi olarak memnunum kendisinden..ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı.3.yüde onamı yaptırsam yoksa başka bi dr.amı gözüksem bilemiyorum..siz nedersiniz varmı başak hocayı bilen??

ya cnm ben de adet düzensizliğim yüzünden tesadüfen ona gitmiştim. dediğin gibi çok konuşkan değil ama sayılı ve sakin davranıyor. şimdi hamile oldugumu yeni öğrendim ondan randavu aldım erpadan. para ödenior mu orada. ay inş ii olur çok gerginim. hepimize kolaylıklar

canım kusura bakma sorunu yeni gördüm..sosyal güvencen varsa 25 tl ödüyosun sadece yoksa 80 ödüyosun galiba.3lü test için 10 tl,rutin kan idrar ve şeker yüklemesi için para ödemiyosun.

Back