• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

canım kusura bakma sorunu yeni gördüm..sosyal güvencen varsa 25 tl ödüyosun sadece yoksa 80 ödüyosun galiba.3lü test için 10 tl,rutin kan idrar ve şeker yüklemesi için para ödemiyosun.

önemli diil cnm. evet gittim ilk muayeneme yine az konuşuo adam:) 25 tl verdim. muayenelerde ona gitcem ama doğumu nasıl. ben sezeryan taratarı bi doktor istemiorum o öle mi acaba dogumu nasıl yaptırıo

genelde herkes babür kaleli yi övmüş. ben bi defa gittim doktora ama daha karar vermedim doktoruma. nasıl ilgili davranıor mu? erpa da hala sanırım babür bey. onda muayene olanlar bilgi verirlerse sevinirimm

önemli diil cnm. evet gittim ilk muayeneme yine az konuşuo adam:) 25 tl verdim. muayenelerde ona gitcem ama doğumu nasıl. ben sezeryan taratarı bi doktor istemiorum o öle mi acaba dogumu nasıl yaptırıo

bana hiç sezeryandan bahsetmedi,38. haftada çatı muayeneni yapalım darlık çıkmazsa normal doğum yaparsın dedi..sezeryan yanlısı gibi gelmedi bana..

bende daha yeni 4-5 haftalık hamileyim odak tıp merkezinde murat karayele gidiyorum. bir çok arkadşım gitti çok memnun kaldılar. benimde 2. gidişim bende çok memnunum tavsiye eder,m.

merhaba arkadaşlar!!!!!

bu topige uzun zaman yazılmamış ama yinede yazmak istedim.bende şuanda 11+1günlük hamileyim ve ve denizliye 3ay oluyor taşınalı.....doktora gelince araştırmalardayım cok ama karar veremedim hala.denizlinin ilcesinde kaldıgım icin hafta sonları eşim ile birlikte doktora gelme imkanım var yabancı oldugum icin buralarda :)
mehmet genceri cok duydum ama cok yogun kendisi,burda kk'da bir arkadaş murat karayeli tavsiye etti,bu hafta sonu kısmet olursa ona gidecegim.
babür kalelide cok tavsiye edenler var ama oda pahalıymış .....
hayırlısı artık doktor secimi cok zormuş birde yeni bir yerde olunca dahada zormuş....

tavsiye üzerine ben özel sağlık erpa da nihat beye gidiyordum, 2 veya 3 kere gittim. bi gün baya rahasızlandım ateşim 38,8 e çıktı. hemen telefona sarıldım, ne ilaç kullanacağımı bilmediğimden tavsiye almak istedim.... doktor bey telefona cevap vermedi hemde defalarca aramamıza rağmen.hemen acile gittik ama doktor ilaç yazıyorum ama doktorunuza yine de danışın dedi, yine arıyoruz nerdeee açmıyor yine, ertesi gün gittik, çok yoğun olduğunu söyledi, gelde bu doktora güven, ya daha büyük bir problemim olsa idi.. herkes için olduğu gibi benim için de hekim güvenirliliği çok ama çok önemli... ben kendmi bebeğimi nasıl emanet edeciğim bu doktora...artık yeni bir doktor araştırıyorum.. hamileliyim yarıya ulaştı ama zararın neresinden dönersek kar... özel hastane sözde,, hasta memnuniyeti başta gelmesi gerekiyor ama muhatap olduğum hiç bir personel bana güler yüzlü davranmadı,, benim memnuniyetim onlara hasta kazandırabilirdi ama aksine şuan soran kimseye önermiyorum.. inşallah güvenebileceğim bir hekim bulucam..

Hamileliğimde adile gümüşü beğenmiştim ama bazı sebeblerden dolayı kürtaj oldum ve hamile kalamadım şimdi ise tekrar gebe kalmak için ona gittiğimde neticesi olmayan bisürü tedavi yöntemi paylaştı benmle. soğuttu beni kendinden gerçekten. şimdi ise çok acil olarak denizlide hamilelik tedavisinde bana yardımcı olacak bir doktor arıyorum hem pozitif elektrik almak istiyorum hemde tedavi süresinde hep arkamda olmasını bana detaylı bilgiler verip tatmin edici sonuçlara ulaştırmasını istiyorum ama hangi doktora gitmeliyim en ufak bi fikrim yok yardımcı olabilirseniz bana çok sevinirim :31:

Nurun ,sorunu yeni gördüm .Doktor bulabildinmi bilmiyorum ama Prof.Babür Kaleli bence çok iyi bir doktor.Çok ta mütevazi bence.Çok konuşmaz çok gülmez ama her soruna yanıt verir.Bİr yakınım 2 kez bebek kaybetti.İlkinde problem olunca ona gitmişti.İkincidede aynı şey olunca araştırıldı.Sonrasında üniversite bağlantısıda olduğu için sorunu buldular ve şimdi 1 yaşında bebeği var.Bende bi çok kez onunla birlikte gittim ve çok ilgiliydi.Para konusunda da sıkıştırmıyor.Tabii normal doktorlara göre biraz pahalı ama problemli bir hamilelikte değer bence.

arkadaşlar ben de kesinlikle BABÜR KALELİ yi tavsiye ederim. eğer dürüstçe gerçekleri duymak istiyorsanız babür beye gidin. kendisi fazla konuşmayı daha doğrusu gereksiz konuşmayı sevmez ama çok ilgilidir. para peşinde olmayan nadir doktorlardan biridir. adile gümüş, rıdvan erdemir, mehmet emin soysal, firüzan gürhan ı deneyen biri olarak babür kaleli derim.

arkadaşlar yazılarınızı yeni gördüm ve dün babür kaleliden randevu aldım c.tesi günü için. artık bana diğer doktorlar yeterli gelmiyor. o yüzden birrde şansımı babür beyde denemek istiyorum. inşallah olumlu neticeler alırım çok teşekkürler bilgileriniz için. :71:

kızlar toipiğinizi yeni gördüm, kafam çok karıştı biri mamnunken diğeri memnun değil, 2 yıllık evliyim rahim filmi çektiricem+varsa bi sorun tedavi olmak için hangi doktor daha ii yaa ufff,bu ay doktora gitmem gerek, geç kalmak istemiroum,,ben erpa eser bey gittim fakat pek ilgili değildi ayakta konuştu oturmadı bile muhabbet hiç olmadı, doktor dediğin bilgilendirmeli ilgili olmalı rahatlatmalı ve hasta için ii olanı düşünmeli parayıı değill..

kızlar toipiğinizi yeni gördüm, kafam çok karıştı biri mamnunken diğeri memnun değil, 2 yıllık evliyim rahim filmi çektiricem+varsa bi sorun tedavi olmak için hangi doktor daha ii yaa ufff,bu ay doktora gitmem gerek, geç kalmak istemiroum,,ben erpa eser bey gittim fakat pek ilgili değildi ayakta konuştu oturmadı bile muhabbet hiç olmadı, doktor dediğin bilgilendirmeli ilgili olmalı rahatlatmalı ve hasta için ii olanı düşünmeli parayıı değill..

ben bugün babür kaleli'ye gittim. çok beğendim doktorumu. iyiki tercih etmişim ama niçin tercihimi geç yapmışım bu doktordan yana die kendime kızdım. gerçekten kaliteli ve ilgili bi doktor. tavsiye ederim

ben bugün babür kaleli'ye gittim. çok beğendim doktorumu. iyiki tercih etmişim ama niçin tercihimi geç yapmışım bu doktordan yana die kendime kızdım. gerçekten kaliteli ve ilgili bi doktor. tavsiye ederim

ücreti ne durumda canım, 200 tl diolardı çünki, paü de idi dimi.

nurun doktordan memnun kalmana sevindim.ben kendimde bebek için değilde başka bi sorun için gitmiştim yüzümüzde biraz tanıdık olduğu için bayaa ilgilenmişti.İnşallah problemin bi an önce hallolur ve bebeğini bir an önce kucağına alırsın.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

ageb bi sorun yoksa tabiki profa gitmeye gerek yok bencede.Sonuçta doğumda bile normal doktorlardan kat kat para alıyolar.ama sorun varsa bence o parayı vermeye değer.
Bir de adam en kötüleri görmeye alışkın olduğundan galiba ,çok sakin davranıyo yani seni endişelendirecek bişey yapmıyo,seni rahatlatıyo.Zaten dediğim gibi sakin,sadece gerekli şeyleri söyler,sen soru sorarsan cevap verir ayrıntıya çok girmez kafanı bulandırmaz.yalnız bence bi özelliği daha var burnu havada olan tipler vardırya onları pek sevmiyo gibi geldi bana.ona giden kendimde dahil 6-7 tanıdığım var ordan biraz öğrendim artık.

ageb bi sorun yoksa tabiki profa gitmeye gerek yok bencede.sonuçta doğumda bile normal doktorlardan kat kat para alıyolar.ama sorun varsa bence o parayı vermeye değer.
Bir de adam en kötüleri görmeye alışkın olduğundan galiba ,çok sakin davranıyo yani seni endişelendirecek bişey yapmıyo,seni rahatlatıyo.zaten dediğim gibi sakin,sadece gerekli şeyleri söyler,sen soru sorarsan cevap verir ayrıntıya çok girmez kafanı bulandırmaz.yalnız bence bi özelliği daha var burnu havada olan tipler vardırya onları pek sevmiyo gibi geldi bana.ona giden kendimde dahil 6-7 tanıdığım var ordan biraz öğrendim artık.

hımm. Cnm ben şimdilik devlete gitmeye karar verdim, bi bakayım durumum ne eğer bi prof.un yapması gereken bişi ise giderim zaten, devlet aşılama yapıormu bilginiz varmı yapıorsa bile karşılıormu acaba.

nurun doktordan memnun kalmana sevindim.ben kendimde bebek için değilde başka bi sorun için gitmiştim yüzümüzde biraz tanıdık olduğu için bayaa ilgilenmişti.İnşallah problemin bi an önce hallolur ve bebeğini bir an önce kucağına alırsın.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

ben ilk gittim giden bi tanıdığımda yok burdaki yorumlarla karar verdim. ben devlet hastanesine vs. birçok doktora gittim ama hiç yeterli gelmediler bana. gittiğim doktor gerçekten çok ilgilendi. c.tesi günü paüde bazı aksaklıklar yaşadık. rahim filmi çekilmem gerekti doktorun cebini aradım. ameliyattaymış biter bitmez bana döndü sorunumla ilgilendi yapmam gerekenleri anlattı. o doktora gidince diğer doktorların ne kadar alakasız ilgisiz olduğunu farkettim. inşallah herkes çarelerine çözüm bulur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :emir_bebek:

hımm. Cnm ben şimdilik devlete gitmeye karar verdim, bi bakayım durumum ne eğer bi prof.un yapması gereken bişi ise giderim zaten, devlet aşılama yapıormu bilginiz varmı yapıorsa bile karşılıormu acaba.

tam bilmiyorum telefonla öğrenebilirsin. siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz canım?

Back