• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

slm kizlar size bu hangi doktor olayina ornek veriyim benim annemin 40 gunu askin bir suredir kanmasi oluyordu bizde annem menopoza giriyor diye dusunerek doktara gittik doktordedi rahimde ur var ameliyat dedi biz bunun ardindan gitmedigimiz doktor kalmadi en azindan5 ayri doktara gittik en sonunda biz kendimizi ameliyata hazirladik annem cok uzuluyordu ameliyat hazirliklarina basladikyok gecelikmis terlik iccamasirlari vs vs... bir yandanda haril haril hangi dk gidelim diye arastirma yapiyorduken sonunda bircok kisi bir dk onerdi adresi filan bilmiyoruz tel ettik yazanenin adresini aldik tam gittik gitcemiz doktorun karsisinda annemin seneler once gittigi artik emekliolmusdur dedigimiz doktorun yazanesi vardi ABDURRAHAMAN ORHAN annem tutturdu ben ona goruncem diye(ablamdan sonra aanemgilin 6 yil cocugu olmamis hangi doktora gittiyse artik sizin cocugunuz bidaha olmaz demisler bu dk sayesinde ben olmusum arkasindanda oglan kardesim ben 24 yasindayim )gelelim olayin devamina doktor annemi gorunce tanidi annem hatta dk bu senin kizin dedi senin sayende oldu dedi sonra annemi muayeneye aldi bende annemin yanindayim dr alttan muayene etti o sirada anneme disini biraz sik dedi sonra uzun cimbiz gibi biseyleannemin icindenbas barmaginin yarisikadar ur cikartti biz dr annem hemsire hepimiz sok olduk bu ur rahimin kapanmasina engel odugu icin kanama yapiyormus biz sadece muayene icin gitmisdik urdanda kurtulduk ameliyattanda. sonra sorduk dr neden obur dr ameliyat dedi o dediki kimse risk almak istemiyo hemde herkez paranin pesinde kimsenin insan sgligini dusundugu yok dedi kisacasi annem ameliyat olup bicak yemekden kurtuldu yanlis hatirlamiyorsam 70 ytl odemistik tabiki '''''abdurrahman orhan''''' derim

bende bir çok kişiden İsmail Uryan diye bir doktor ismi duydum nasıl bilmiyorum ama çoğunluk bir şikayet yok

kızlar ben gecen hafta fatih mehmet serin e gittim iyi biri işinde çok ciddi acık asabi gibi duruyo amagiden herkes cok memnun onun bakalım hepımız için hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben tatilde denzlideydim bir kontrolümü orda yaptırdım..ADİLE GÜMÜŞ e gittim ve gerçekten çok memnun kaldım..benim dr un yanında çook daha ilgili bir bayandı..benimkini görseydiniz soğuk nevale..5 dk da çıkıyorduk muayeneden..keşke dedim hep buna gidebilseydim..ultrason cihazıda çok iyiydi.4 boyutluydu..bir akrabamızın tavsiyesi ile gitmiştim ona..kendiside çok memnun..zaten onu gördükten sonra kesinlikle dr umu değiştirmeye karar verdim ve değiştirdim

Merhaba arkadaşlar
ben araniza yeni katildim. 25 haftalik hamileyim. Daha önce meral alten gidiyodum. Ama doktordan memnun klamadim bana ilgisiz geldi. Ve özel hastene ile anlaşmasi bitmiş. şimdi mehme enecer gideceğğim. Bana onun haklkinda bilgisi olan varsa bilgi verbilir mi. Bide ayrica özel egenin bayan doktoru varmiş yeşim oranli diye bi doktor bilen varmi.
şimdiden tşk ederim.

slm ben hamileliğimde kontrollerime ona gidiyordum çok ilgili bir bayan.hatta ultrasonda bebeğimin bir böbreğinde sorun olduğunu söylemiş ve doğumdan sonra baktırmamızı istemişti 9 günlük iken baktırdık sağ böbreğinde büyüme çıktı biraz ilaç kullandık şimdi herşey normale döndü doktoru tavsiye ederim işini ciddiye alan biri

slm kızlar ben sımdı erpaya gıdıyorum cunku hamıleyım yenıden bana cocugun tadavıyle olacak dedıler bırde baktım ılk dogumdan 4 ay sonra hamıleyım o kadar cok para verıpde gıtmeyım ben sımdı erpaya gıdıyorum cokda memnunun

arkadasım humbılı senı korkutmak ıstemem ama dogrusu bu bır arayıp sormadılar bıle hatalarını ama onu bunu bılmem ben cok para verme yazık derım ben 1300 dogum parası ve 1 yıl boyuncada 200ytl verdım yha bır de bana ındırım yaptılar dogum parasında doktorlara yaptıgı ındırım bu %10ındırım benı cok severlermısde yok en eskı hasatasıyımda bılemem ama hakkımı helal etmıyorum sen bılırsın ben yıne hamıleyım ve sımdı doktorum herseyı soyluyor bana sen bılırsın senınle tanısmak ısterım msn adresım ıstersen verebılırım sevgıler

slm kızlar ben 27+2 günlük hamileyim.denizliliyim.ben cd kaydı yaptırmak istiyorum.yaptıran var mı?nerde ve ne kadara yaptırdınız?bana yardımcı olun lütfen.

kaydirigubbakcemile2 slm ben foruma yeni katıldım acaba denizli dev. hast. firuzan gürhan kadın doğum dr nasıl biri bilen varrm acaba kendine ait muayenehanesi de varmış ben hastanede tedavi oldum kendisine iyi biri gibi geldi bana ama bilen varsa cvp bekliyorum
:CüvCüv:

bende mehmet emin soysal hastasıyıs,ben çok seviyorum doktorumu.bi aşılama yaptı başarısız olduk ama arada sigara içmeme bağlıyorum ben.ben çok iyi bi doktor hiçte denilen gibi paracı değil allah ona uzun ömür ersinde başımızdan eksik etmesin.çok bilinçli bennce bir numara

kızlar bende 23 haftalık hamileyim,Mehmet inceye gidiyorum,ben memnunum ama başka gidipte memnun kalan varmı aranızda...

Adile Gümüş ü ÖNERMİYORUM ben ona gittim bebeğim olmuyor diye ama ilgisiz davranıyor bu benim görüşüm ve beni tatmin edemedi

selam canım bende yaklasık 3 aydır duzensız adet goruyorum ve son kanamam hala gelmedı yaklasık 2 hafta kadar gecıktı salı gunu adıle gumuse gıttım senınde soyledıgın gıbı benıde aman aman aydınlatıp tatmın etmedı ama bazı tahlıller verdı kanamam olunca gıdıp onları yaptırcam yumurtlama problemım olabılecegını soyledı ama bu konuda cok fazla bılgı vermedı sımdı o gunden berı cok tedırgınım acaba cıddı boyutta bı problemmıdır belkıde bıran once onlem alıp tedavıye baslamam gerekıyodur.sımdı senın yorumuda okuyunca kafam iyice karıstı....

bıde arkadasla daha once benım durumumu yasmıs arkadaslar varsa ve bana bılgı verırlerse cooook sevınırım.....

arkadaşlar bende 20 haftalık hamileyim..şu an şehir dışındayım doktora şimdiye kadar burada gittim ama ne yazıkki çok memnun olduğum doktorumu bırakıp denizlide iyi bir doktor bulmalıyım..şu anda gittiğiniz memnun olduğunuz bir doktor varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..
murat çelik var bsk denizli özel cerrahi hastanesinde önceden devletteymiş duyan varmı,nasıl bir doktordur..:uhm:

ben Özel Odak Cerrahi Tıp Merkezi'nde Murat Karayel'in hastasıyım....çok da memnunum....özellikle ultrasonu mükemmel.....ben Murat bey'i düşün derim.....

ben Özel Odak Cerrahi Tıp Merkezi'nde Murat Karayel'in hastasıyım....çok da memnunum....özellikle ultrasonu mükemmel.....ben Murat bey'i düşün derim.....

canım çok teşekkür ederim..inan beni büyük bir yükten kurtardın gibi..murat beyi bir arkadaşım daha tavsiye etmiştide emin olamamıştım çok sağol canım..Allah razı olsun cevap verdiğin için..a.s.

Özel hastahanelerde sadece hastahanenn muayene ücreti ödenenler var onları tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bende arıyorum iyi bir doktor arkadaslar varmı bildiğiniz

Son düzenleme:
Back