S
sarikiz2008
Ziyaretçi
slm kizlar size bu hangi doktor olayina ornek veriyim benim annemin 40 gunu askin bir suredir kanmasi oluyordu bizde annem menopoza giriyor diye dusunerek doktara gittik doktordedi rahimde ur var ameliyat dedi biz bunun ardindan gitmedigimiz doktor kalmadi en azindan5 ayri doktara gittik en sonunda biz kendimizi ameliyata hazirladik annem cok uzuluyordu ameliyat hazirliklarina basladikyok gecelikmis terlik iccamasirlari vs vs... bir yandanda haril haril hangi dk gidelim diye arastirma yapiyorduken sonunda bircok kisi bir dk onerdi adresi filan bilmiyoruz tel ettik yazanenin adresini aldik tam gittik gitcemiz doktorun karsisinda annemin seneler once gittigi artik emekliolmusdur dedigimiz doktorun yazanesi vardi ABDURRAHAMAN ORHAN annem tutturdu ben ona goruncem diye(ablamdan sonra aanemgilin 6 yil cocugu olmamis hangi doktora gittiyse artik sizin cocugunuz bidaha olmaz demisler bu dk sayesinde ben olmusum arkasindanda oglan kardesim ben 24 yasindayim )gelelim olayin devamina doktor annemi gorunce tanidi annem hatta dk bu senin kizin dedi senin sayende oldu dedi sonra annemi muayeneye aldi bende annemin yanindayim dr alttan muayene etti o sirada anneme disini biraz sik dedi sonra uzun cimbiz gibi biseyleannemin icindenbas barmaginin yarisikadar ur cikartti biz dr annem hemsire hepimiz sok olduk bu ur rahimin kapanmasina engel odugu icin kanama yapiyormus biz sadece muayene icin gitmisdik urdanda kurtulduk ameliyattanda. sonra sorduk dr neden obur dr ameliyat dedi o dediki kimse risk almak istemiyo hemde herkez paranin pesinde kimsenin insan sgligini dusundugu yok dedi kisacasi annem ameliyat olup bicak yemekden kurtuldu yanlis hatirlamiyorsam 70 ytl odemistik tabiki '''''abdurrahman orhan''''' derim