- 7 Şubat 2010
- 1.074
- 15
- 118
- 36
merhaba arkadaşlar..bütün yorumları okudum not ettim tek tek.bnde acil bi doktor arıyorum kendime..tavsiyelerinizi düşünüorum ama ben herşey yolunda gittiği müddetçe çok paralar dökmek istemiorum açıkcası.ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,çok paralar harcadık..herşey yolundayken aynı şey olsun istemiorum bu defa.şuan doktorsuz tam ortada kaldım..bnde yeşim hanıma gidiordumege hast.yeşim oranlı) ama kendisi doğum iznine ayrılacağı için acilen başka doktor bulmam gerekio! üstelik yeni doktorumla bu ilk tanışmamda ikili test yapılacak bebeğime,o yüzden benim için bu çok önemli.lütfn en geç iki hafta içerisinde bana tavsiyelerinizi bildirin.gittiğiniz ve tavsiye ettiğiniz doktorun muayenehanesine mi gidiordunuz ve ücreti nekadardı lütfen bunuda belirtiniz.yardımlarınızı bekliorum..sevgiler... :))))))))
selam canımm öncelikle hayırlı uğurlu olsun bbeğinn ben abdurrahman orhana gidiyorum ayda
50 tl alıo gayette ii bakıo doğumuda özel sağlıkta yaptırıo ilgili de bi doktor hamileliği çok temkinli geçirtio yani gayet ii rıdvan erdemir e de gittim oda aynı şeleri söledii ama daha pahalı bide çok ilgisiz bi doktor benden bu kadar