• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

slm kizlar size bu hangi doktor olayina ornek veriyim benim annemin 40 gunu askin bir suredir kanmasi oluyordu bizde annem menopoza giriyor diye dusunerek doktara gittik doktordedi rahimde ur var ameliyat dedi biz bunun ardindan gitmedigimiz doktor kalmadi en azindan5 ayri doktara gittik en sonunda biz kendimizi ameliyata hazirladik annem cok uzuluyordu ameliyat hazirliklarina basladikyok gecelikmis terlik iccamasirlari vs vs... bir yandanda haril haril hangi dk gidelim diye arastirma yapiyorduken sonunda bircok kisi bir dk onerdi adresi filan bilmiyoruz tel ettik yazanenin adresini aldik tam gittik gitcemiz doktorun karsisinda annemin seneler once gittigi artik emekliolmusdur dedigimiz doktorun yazanesi vardi ABDURRAHAMAN ORHAN annem tutturdu ben ona goruncem diye(ablamdan sonra aanemgilin 6 yil cocugu olmamis hangi doktora gittiyse artik sizin cocugunuz bidaha olmaz demisler bu dk sayesinde ben olmusum arkasindanda oglan kardesim ben 24 yasindayim )gelelim olayin devamina doktor annemi gorunce tanidi annem hatta dk bu senin kizin dedi senin sayende oldu dedi sonra annemi muayeneye aldi bende annemin yanindayim dr alttan muayene etti o sirada anneme disini biraz sik dedi sonra uzun cimbiz gibi biseyleannemin icindenbas barmaginin yarisikadar ur cikartti biz dr annem hemsire hepimiz sok olduk bu ur rahimin kapanmasina engel odugu icin kanama yapiyormus biz sadece muayene icin gitmisdik urdanda kurtulduk ameliyattanda. sonra sorduk dr neden obur dr ameliyat dedi o dediki kimse risk almak istemiyo hemde herkez paranin pesinde kimsenin insan sgligini dusundugu yok dedi kisacasi annem ameliyat olup bicak yemekden kurtuldu yanlis hatirlamiyorsam 70 ytl odemistik tabiki '''''abdurrahman orhan''''' derim

Ben onun bürosunu kapattıgını duydum ama bir biligniz varmı

prof. dr.mehmet emin soysal kesinlikle... pamukkale üniversitesi hastanesi prof.u özelide hastanenin yanında çok iyi ilgili bir dr.

arkadaslar selam ben 4 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor hiç korunmadım şimdiye kadar evlndiğim ilk senesinde düşük yapmıştım şimdi de tedaviye gitmek istiyorum aret kamere gitmek istiyorum ama istanbulda olduğu için denizlide iyi bir dokor arıyorum acaba mehmet emin soysalamı gitsem yoksa mehmet gencere mi gitsem diye düşünüyorum yada ilk bebek tedavisi için önerdiğiniz bir doktor varmı lütfen bana yardım ederseniz çok sevinirim

Rıdvan ERDEMıR konusunda fikri olan varmı? Nasıl bir doktor. Memnun olan varmı?

slm arkadaşlar.ben 21 haftalık hamileyim.özel ege'de Yeşim hanıma gidiyorum.ben memnunum kendisinden,gayet ilgili..ancak renkli ultrasonu yok. bu hafta kontrole gittiğimde sordum 20. haftadan sonra renkli ultrasonda bakılmak illa şart mı diye?o da bana Babür Kaleli ve Başak yıldırımı tavsiye etti.ters giden bişey yok gebeliğimde çok şükür ama yine de renkli ultrason şart mı sizce? bu doktorlardan hangisi daha iyi bi de? Babür beyin muayene ücreti fazla gibi geldi de bana

mrh. arkadaşlar bende ilk tedavi için prof. erkan alataşa gittim oda paü hastanesinde yumurtalığımda bir kist olduğunu hamile kalmama bunun engel olduğunu ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bana okadar olumsuz şeyler söylediki o anda ameliyat masasına yatabirdim neyse sonra nuray aydına gittim bi hap verdi 1 hafta sonra kontrole gidicem inşallah geçmiştir muayene ücretleri arasında da çok fark var insan kime güveneceğini bilemiyor

merhabalar sizde babür beyin hastasısınız.banada onu tavsiye ettiler ama kendisi hakkında bilgim yok yardımcı olursanız çok sevineceğim..teşekkürler..

merhabalar sizde babür beyin hastasısınız.banada onu tavsiye ettiler ama kendisi hakkında bilgim yok yardımcı olursanız çok sevineceğim..teşekkürler..

Her doktor gibi memnun olanda var olmayanda. Bu işler nasip kısmet bunu öğrendim.

selam kızlar bende 17 haftalık hamileyim abdurrahman orhana gidiyorum aslında memnunum fakat babür kaleliyi öneriyorlar onun hastası olupta normal doğum yapan kaç kişi var bide doğuma kendisi mi giriyor ben şuan doktorumu değiştirip babür kaleliye gitmek istiyorum bilenler tecrübesi olanlar yorum yapabilirmi çok acilll :):)

mrblar babür beyin 7 aydır hastasıydım hiç memnun değilim.ilgilenmiyor.yaptığı tek şey ultrasondan bakıp bir an önce başından savmak.2 ayda bir 150 tl ödedim.verdiğim paralara acıyorum.beni hiç bilgilendirmedi.ayrıntılı ultrason taramasını bile söylemedi.o haftayı kaçırdım...şuan devlet hastanesine gidiyorum.

mrblar babür beyin 7 aydır hastasıydım hiç memnun değilim.ilgilenmiyor.yaptığı tek şey ultrasondan bakıp bir an önce başından savmak.2 ayda bir 150 tl ödedim.verdiğim paralara acıyorum.beni hiç bilgilendirmedi.ayrıntılı ultrason taramasını bile söylemedi.o haftayı kaçırdım...şuan devlet hastanesine gidiyorum.

selam canım benim doktor pekte öle değil en azından biraz daha ilgili ama burdaki komşumuz beni,m doktoru kötüledi babür kaleliyi önerdi ısrarla bende merak ettim

başkasından duysaydım yorum yapmazdım ama bizzat hastası olarak yazıyorum memnun değilim.ismail uryan çok iyiymiş.ama özel yeri yok galiba.

Murat Karayeli kesinlikle tavsiye etmem, herkese nasıl davranıyor bilmiyorum ama ben hic memnun kalmadım, ben pco hastasıyım bunu bilerek gittim bana acınacak sekilde davrandı, ayrıca para varmı yokmu diye sormadan smear testi vs. işleme koymaya calıstı sonra ögrendimki odak hastahanesiyle duygusal baglantısı varmış, Belki hamileler için süperdir ama rahatsızlıgı olanlar bence mehmet emin soysala gitsin kesinlikle mükemmel bir doktor bende en yakın zamanda ona gideceğim en azından murat bey gibi bacım macım gibi ukalaca konuşmaz.

kızlar bende 23 haftalık hamileyim,Mehmet inceye gidiyorum,ben memnunum ama başka gidipte memnun kalan varmı aranızda...

ben yazın kendisine gitmiştim aslında tesadüfen gitmiştim ama çok memnun kaldım denizlide yaşıyor olsaydım kesinlikle ona giderdim diyorum çok anlayışlı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor korkarak gitmiştim ama çıktıktan sonra çok rahatlamıştım

Mehmet ınce hangi hastaneyle çalışıyor?
Ben Rıdvan Erdemir'e gidiyorum yıllardır, ama ilgisizliği ve 5 dakikada başından savmaya çalışması, sorularımın cevapsız kalması canımı sıkmaya başladı.Devlet hastanesine gitsem orda da bu kadar ilgilenirler yani :( Murat Karayel'e gitmeyi düşünüyordum ama Odak'ta bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş.Bu yüzden 8 haftalık hamile olan bir arkadaşım da Murat Karayel'i bırakacak.
ısmail Uryan için fikri olan var mı?

merhabalar ben 24 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ilk günden beri ıSMAıL URYANA gidiyorum çok iyi bir dr tavsiye ederim herşeyle çok ilgileniyo düşük tehlikem vardı düştü düşcek derlerken onun sayesinde bebeğim kurtuldu paracıda değil insanı sık boğaz etmiyo doğumumuda onun yapmasını istiyorum çok nazik bir dr azarlamıyoda

merhabalar ben 24 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ilk günden beri İSMAİL URYANA gidiyorum çok iyi bir dr tavsiye ederim herşeyle çok ilgileniyo düşük tehlikem vardı düştü düşcek derlerken onun sayesinde bebeğim kurtuldu paracıda değil insanı sık boğaz etmiyo doğumumuda onun yapmasını istiyorum çok nazik bir dr azarlamıyoda

canım bı doktor devlet hastanesindemi
özeli varmı?

Mehmet İnce hangi hastaneyle çalışıyor?
Ben Rıdvan Erdemir'e gidiyorum yıllardır, ama ilgisizliği ve 5 dakikada başından savmaya çalışması, sorularımın cevapsız kalması canımı sıkmaya başladı.Devlet hastanesine gitsem orda da bu kadar ilgilenirler yani :( Murat Karayel'e gitmeyi düşünüyordum ama Odak'ta bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş.Bu yüzden 8 haftalık hamile olan bir arkadaşım da Murat Karayel'i bırakacak.
İsmail Uryan için fikri olan var mı?

selammm canımm bende abdurrahman orhana gidiyorumm aslında hamileliğin başından berii bi kez de rıdvan erdemire gidiyim dedim muayene çok hızlı gelişti hamileyi pek sıkmayan bi doktor çokta profesyonel göründü bana ama taaki o salak asistanların ilgisizliğiyle karşılaşana kadar ben abdurrahman orhana devam edicem tavsiye ederimm sonuçta hepsi aynı işi yapıo mehmet eemin soysalda çok iimiş ama biraz pahalı 2 lira alıomuş ben şahsen gitmedimm bazı farklı teşhisler oluo ama genel olarak bi sorun yoksa hamileliğinde doktor seçimi çokta önemli değil

kızlae selam ayrı konuda açtım ama gene sizede sorıyım denizlide doğum öncesi hamilelik kursuna giden yada böle bi kurs bilen varmı acaba????

merhaba arkadaşlar..bütün yorumları okudum not ettim tek tek.bnde acil bi doktor arıyorum kendime..tavsiyelerinizi düşünüorum ama ben herşey yolunda gittiği müddetçe çok paralar dökmek istemiorum açıkcası.ilk bebeğim tedaviyle olmuştu,çok paralar harcadık..herşey yolundayken aynı şey olsun istemiorum bu defa.şuan doktorsuz tam ortada kaldım..bnde yeşim hanıma gidiordum:(ege hast.yeşim oranlı) ama kendisi doğum iznine ayrılacağı için acilen başka doktor bulmam gerekio! üstelik yeni doktorumla bu ilk tanışmamda ikili test yapılacak bebeğime,o yüzden benim için bu çok önemli.lütfn en geç iki hafta içerisinde bana tavsiyelerinizi bildirin.gittiğiniz ve tavsiye ettiğiniz doktorun muayenehanesine mi gidiordunuz ve ücreti nekadardı lütfen bunuda belirtiniz.yardımlarınızı bekliorum..sevgiler... :))))))))

Back