• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir şehir hastanesi kadın doğum asistan sorunu

Durudurusen

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
296
215
33
30
Arkadaşlar ne zaman için İzmir şehir hastanesi kadın doğuma randevu aldıysam sürekli asistan denk geliyor ve genelde çok acemi oluyorlar . Burda doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ? Doğuma da asistanlar mı giriyor

Arkadaşlar ne zaman için İzmir şehir hastanesi kadın doğuma randevu aldıysam sürekli asistan denk geliyor ve genelde çok acemi oluyorlar . Burda doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ? Doğuma da asistanlar mı giriyor
Benim 2 arkadaşım orada doğum yaptı, biri çok memnundu diğeri önermiyordu. Doğumlarına asistan girmedi onu biliyorum. Memnun olan çok ilgili olduklarını söyledi diğeri de tam tersini söylemişti

Ben İzmir'de değilim ama Ankara Etlik ve Bilkent şehir hastaneleri de öyle. Doktorun yorumlarını beğeniyorum gidince asistan oluyor sanırım genel olarak şehir hastaneleri öyle. Doğumlarda zaten ebeler oluyor bir sıkıntı olursa doktorlar geliyor asistanlar değil diye biliyorum.

Ben İzmir de yaşamıyorum fakat görünce düşüncemi aktarmak istedim. Yeni doktorlar daha istekli daha güzel ilgileniyorlar sizinle bence bu konuda endişelenmeyin tecrübe yok haklısnız bu sebepten endişe ediyorsunuz ama meslekte yeni oldukları için ekstra özenli ve dikkatli olduklarını düşünüyorum sevgiler 🥰

Ben İzmir de yaşamıyorum fakat görünce düşüncemi aktarmak istedim. Yeni doktorlar daha istekli daha güzel ilgileniyorlar sizinle bence bu konuda endişelenmeyin tecrübe yok haklısnız bu sebepten endişe ediyorsunuz ama meslekte yeni oldukları için ekstra özenli ve dikkatli olduklarını düşünüyorum sevgiler 🥰
Doğru diyorsunuz o yönden bakınca ama ben doğumuma asistan girmesinden korkuyorum 😑

Merhaba bende geçtiğimiz cuma günü gittim hiç memnun kalmadım dediğiniz gibi asistan doktor vardı çok stresliydi afralı tafralı konuştu çok gıcık oldum bende inadım inat muayene olmayı reddettim ve çıktım direk

Özel hastanelerde de doğuma her zaman kendi doktorunuz girmiyor. Benim acil sezaryen olmam gerekiyordu, nöbetçi doktor yapmak istedi. Kabul etseydim onda olacaktim

İzmir Şehir hastanesinde subseroz miyomuma kanser olabilir dediler. 6 haftalık gebeyken kesen boş dediler. Muayeneyi zaten asistan yapıyor asla randevu aldığınız doktorla muhatap olamıyorsunuz. Kadın doğum dışındaki bölümler hakkinda bir fikrim yok ama kesinlikle kadın doğum bölümünden memnun değilim. Hiçbir soruma da cevap alamadım. Daha önce saygisiz bir asistana da denk geldim. Ama çok memnun olanlar da varmış. Ben kesinlikle değilim.

İzmir Şehir hastanesinde subseroz miyomuma kanser olabilir dediler. 6 haftalık gebeyken kesen boş dediler. Muayeneyi zaten asistan yapıyor asla randevu aldığınız doktorla muhatap olamıyorsunuz. Kadın doğum dışındaki bölümler hakkinda bir fikrim yok ama kesinlikle kadın doğum bölümünden memnun değilim. Hiçbir soruma da cevap alamadım. Daha önce saygisiz bir asistana da denk geldim. Ama çok memnun olanlar da varmış. Ben kesinlikle değilim.
Benimde asistan cinsiyet söyledi 17.haftada bile bilemedi . Asistanlar hiç iyi değil normal doktor nadiren denk geliyor ama devlette mecburen yapacağım özellerdeki korkunç fiyatlardan sonra

Buldunuz mu doktor bilmiyorum ama benim doktorum ist dan İzmire geldi, Sibel Barut çok iyi tavsiyemdir 🌸

Canım doktorlar çok iyi asistan olması sorun bana çiğli araştırmayı çok önerdiler büyük ihtimalle oraya gideceğim
İzmirde şehir hastanesine gidiyorum alabilirseniz tayfun vuraldan randevu almaya çalışın çok nadir yerinde asistan oluyor. Muayeneyi asistanı ile beraber yapıyorlar ama tayfun hocanın yanındaki asistanlar bile daha iyi biliyor gibi geldi. Onun dışında çok sakin güler yüzlü bir hoca. Uzun uzun bilgilendirme beklemeyin ama yine de orda en çok bilgi veren hoca diyebilirim. Diğer polikinliklerin hiç birinden memnun kalmadım çünkü hep asistanlar baktı. Hatta bir tanesinde bebek makat geliş dedi sonra baş geliş diye düzeltti yani ikisini nasıl karıştırabilir ki🤷‍♀️
Bunların dışında gebe okuluna gittim memnun kaldım ebeler aşırı ilgili ve çok sevecenler. Dogumhanesi çok iyi, doğum yaptığınız oda ile kaldığınız oda aynı oluyor. Bebek de yanınızda duruyor, bebek ile ten tene temasa çok özen gösteriyorlar. Her gün 13.30 gibi dogumhaneyi gezdirmeye çıkarıyorlar kontrole gittiğinizde gezip o şekilde karar verebilirsiniz. Dogumhane konusunda içim rahat ama polikinlikte sadece tayfun hocaya randevu alınca içim rahat oluyor

Back
X