- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda kımse kımsenın sorusuna cevap vermıyor sanırım kac gundur cvp yazan varmı dıye bakıyorum ama.....
neyse kendı cozumumu kendım bulmalıyım sanırım.!
anladığım kadarı ile yok müberra..zaten sorulan sorularada net cevap almak çok zor .vakitte kısıtlı sana ve bana kolay gelsin :teselli:
merhabalar ben prof dr. Babür kaleli ye gidiyorum doktorum dan memnunum tavsiye ederim.bu arada annahtar sen denizli de yaşayan bir balikesir limisin yoksa ben mi yanliş anladim.
hakca cığım aşılama olmadı bende ama babür bey bu konuda denizlide 1 numara die duymuştum yıllarca tedawi olupta bebeği olmayan bi tanıdığımız wardı we babür bey sayesinde 2. de bebek müjdesini aldılar. .allahım inşallah en kısa zamanda sanada bu güzel duyguyu yaşatır
arkadaşlar iyi akşamlar,sanırım bu sayfada sanırım hamile arkadaşlar var,bende 1 kez aşılama oldum.
2.aşılamayı olucam. Babür hocaya gitmeyi düşünüyorum. aranızda aşılama olupta hamile kalan var mı? ve hangi doktora gittiniz?
mrb tatlım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız .babür beyi bende duydum bu konuda çokk iyi direk ona git bence tatlım
berin26 merhaba canım.paylaşımlarınız için teşekkürler.a.s. bugün randevumuz var bakalım kısmet gidicez hayırlısıyla 2.aşılama için tedaviye başlıyacağız.[/Q
hadi bakalım hayırlısı relax ol sen kafana takma o zaman daha kolaylıkla oluyomuş normal başka bişey için gittiğini düşün odak noktanı değiştir şartlandırma kendşini inşallah hadi bakalm
berin26 merhaba canım.paylaşımlarınız için teşekkürler.a.s. bugün randevumuz var bakalım kısmet gidicez hayırlısıyla 2.aşılama için tedaviye başlıyacağız.[/Q
hadi bakalım hayırlısı relax ol sen kafana takma o zaman daha kolaylıkla oluyomuş normal başka bişey için gittiğini düşün odak noktanı değiştir şartlandırma kendşini inşallah hadi bakalm[/QUOT
eşimde beni rahatlatmaya çalışıyor takma kafana diyor ama oraya gidince insanın elinde olmuyor. umarım bu sefer daha rahat ve sakin olurum.