habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??
hanımlar denizli de özel hastahane doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı?
normal 485 sezeryan 600 diye sormuştum sgk varsa +250 epidural +100 spinal demişlerdi.
Son sayfalari okudum ama denizliyi hic bilmedigimden kafam karisti. Ikili test tatile denk geliyor, yasadigim sehirde olmayacagim. Ense kalinligi olcumunu burun kemigi vs. onemsiyorum, kan testi olmasa da olur. Bana usg si iyi bi dr onerebilir misiniz? Normal bi ozel hastanede olur, cok sira beklemek istemiyorum.
Cevap bekliyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben özel ege ye arif saylan a gidiyorum. usg de problem yaşamadık hiç şimdiye kadar.. istersen orayı araştırabilirsin
Usg iyi derken bazi doktorlarinki iyi olmuyor radyolojiye yolluyor ense olcumu icin. Boyle olursa ugrastirici olabilir diye dusundum.
Tsk ederim cevabin icin ben hastanenin sitesine bakayim.
Himm tamam o zaman.. demek istedigini simdi anladim. ayrintiliyi kendisi yapmisti doktorum. istersen detayli icin universiteye yada bi kac yer ismi saymisti oralarda yaptirabilirsin demisti. ben ozel gulhan tip merkezinde yaptirmistim..sen her ikisini de kendi ayni yerde yaptirmak istiyorsun anladigim kadariyla
Bende Denizli'nin yabancısıyım.Araştırdıma göre MEHMET GENCER'den randevu almak istedim bir ay sonraya randevu verebiliyorlarmış.HABİB EVREN CEYLAN'dan bir hafta sonrasına aldın.hamileliğim 34.haftada ama erken doğum ihtimalim çok yüksek zaten sorunlu biRhamilelik geçiriyorum.Habip beyin sezeryanı nasıldır? Tekden hastanesi nasıldır?Dışından bile göremedim henüz hastaneyi.bu hafta taşındım çünkü Denizli'ye.Bilenler yardımcı olsun lütfen.
bende senin gibi çok zor bir hamilelik geçirdim aylarca şakır şakır kanamam oldu o bitti suyum fazlaymış erken doğum riskim vardı o bitti kanımda pıhtılaşma varmış ayaklı bomba gibi geziyordum her an her şey olabilirdi iyiki erkut harmancılara gitmişim beni hep rahatlattı 7\24 istediğin zaman arayabilirsin dedi çok aradığımda oldu kendisi pamuk gibi bir adam zaten 10 kere doğurucak olsam 10 kerede ona giderdim istersen bir düşün canım.
Çok üzüldüm yaşadıklarına.benimde plasenteda kanama,rahimde incelme vs. Sorunlarım var.üstelik bebeğim daha makat delişi aylardır dönmedi.inşallah bende sağsalim ve vaktinde kucağıma alabilirim.bu doktoru ilk defa duydum.ulaşmaya çalışacağım.çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?