Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

bende zerrin çelik e gidiyorum,ilgili bir doktor. umarım doğumda güzel geçer,hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??

riskli gebelik konusunda kesin bişey diyemeyeceğim ama ultrason renkli ve oldukça kaliteli :)) doktor da ultrason muayenesinde çok dikkatli maşallah normal rutin kontrollerde bile çok ayrıntılı bi şekilde inceliyor burnundan tut topuğuna kadar ayrıca kafana takılan canını sıkan ne bileyim aklından geçen herşeyi sorablirsin gayet sakin ve samimim bi şekilde cevaplıyor ben çok takıntılıyım ve çok soru sorarırm da ve her sorumun cevabını aldım şimdiye kadar

hanımlar denizli de özel hastahane doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Hamile olduğumu öğrenince önce 2 defa tekden'e, sonra tahlil için devlete, daha sonra da yaklasik 7bucuk 8.aya kadar da ege ye gittim.. Egede FİLİZ SAYLAN a gidiyordum. İlk zamanlar ilgiliydi ama her defasında bebegin kilosunun önde olduğunu, böyle devam ederse normal dogurmamin çok zor olduğunu söylüyordu. Ama her hafta internetten bakiyodum olması gereken kilosuna ve normalin üstünde değildi bebeğimin kilosu. Son kontrolde artik doğum yaklasti acil bi durum olursa diye numarasini istedim. Hayir veremem acil bisey olursa hastaneye gelin ebeler ilgilenir, onlari da aşan durum olursa beni ararlar dedi ve şok oldum.. Beynimde bitirdim zaten bidaha ona gitmeyi. (Kötü doktor demiyorum ama sanirim hastalarinin çokluğu onu doyurmuş) 2gun sonra servergazide SEVİLAY YAVUZa gittim. Bebegin kilosunun normal olduğunu söyledi. Çok cana yakin ilgili ve insani rahatlatan bi doktor. Nasip olursa dogumuma 5 gün var. Sağ salim ben ve bütün bekleyenler bebeklerini kucagina alirlar inşallah saglikli sihhatli bi şekilde...

Yani insan tecrubelenince anliyormus. İlla özel hastane yada prof olup olmaması önemli değil. Artik ozel hastaneler de çok siradanlasti. Doktorun çok önemli olduğunu düşünüyorum..

Benim kendimce tavsiye edebileceğim iki doktor var.....Ege de Mehmet GENCER evet çok aşırı konuşmaz ama tedirgin de etmez insanı.....Diğeri de PAÜ de Aysun KARABULUT.....gayet güleryüzlü ve pozitif bir insan.....preeklampsi nedeniyle 25. haftamda doğum yapıp, kızımı kaybettim.....hamileliğimin başında Mehmet GENCER' e gidiyordum....evet biraz kalabalık oluyor, randevu saatinde pek girilmiyor muayeneye ama bence bi sıkıntı yoktu.....her gittiğimde ne sorsam cevaplıyordu.....sonra preeklampsi ortaya çıkınca kendisi beni üniv. yönlendirdi.....çünkü bebeğim kesinlikle erken doğacaktı ve benim kapsamlı bir yenidoğan yoğun bakım olan hastanede doğum yapmam gerekiyordu......(o zamanlar çok da farkında değildim tabiki) böylelikle üniversite aysun karabulut la tanıştım....takibimi o yaptı....1 aya yakın hastanede yattım, servisteki asistanlar hemşireler tüm personel gayet iyiydi....aysun hanım çok güleryüzlü ve pozitifti.....benim için şahsen önemli olan oydu......doğumumu da (25+5 te) aysun hanım yaptı.....sezeryanla ilgili (spinal sezeryan oldum), doğumla ilgili sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım.....mehmet beyle de tel de görüşmeye devam ettik.....sağolsun iki doktorumdan da memnundum.......şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum.....mehmet bey kendisinin de takip edebileceğini, ama üniv ile bağımı koparmamam gerektiğini söyledi...bence çok doğru bir yaklaşımdı çünkü ben bir şekilde yüksek risk grubundayım....şimdi kontroller için aysun hanıma devam ediyorum ve hamilelik olursa tekrar hiç düşünmeden, mehmet bey ve aysun hanıma devam edeceğim.....hem böylelikle 15 günde bir kontrol olurum, içim rahatlar, çünkü gerçekten korkuyorum tekrar aynı şeyler yaşanır mı diye.....teşhisini bilemem iyi mi çünkü benim aysun hanıma gittiğimde zaten teşhisim çoktan konulmuştu, ama olumsuz şeyleri söylerken bile beni hiç kırmadan, güleryüzle, pozitif yaklaşımla söyledi hep bana......ben iki doktordan da çok memnundum......

Herkese Merhabalar,

Ben 5 haftalık hamileyim. Doktor konusunda çok araştırma yaptım. Murat Karayel'de karar kıldım. Ama sanki çok ısınamadım kendisine. Hemen azarlıyor, ters ve kısa cevaplar veriyor. Okuduklarımdan başka bir doktor da istediğim gibi değil sanki. Ben normal doğum olmasını istiyorum, yani sezeryancı-normal doğum karşıtı bir doktor istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim.Yakın zamanda Murat Karayel'de doğum yapan var mı? Sezeryancı mıdır? Başka kime gidebilirim bilmiyorum. Önerisi-tavsiyesi olan olursa çok sevinirim. (((

Son sayfalari okudum ama denizliyi hic bilmedigimden kafam karisti. Ikili test tatile denk geliyor, yasadigim sehirde olmayacagim. Ense kalinligi olcumunu burun kemigi vs. onemsiyorum, kan testi olmasa da olur. Bana usg si iyi bi dr onerebilir misiniz? Normal bi ozel hastanede olur, cok sira beklemek istemiyorum.
Cevap bekliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben özel ege ye arif saylan a gidiyorum. usg de problem yaşamadık hiç şimdiye kadar.. istersen orayı araştırabilirsin

ben özel ege ye arif saylan a gidiyorum. usg de problem yaşamadık hiç şimdiye kadar.. istersen orayı araştırabilirsin

Usg iyi derken bazi doktorlarinki iyi olmuyor radyolojiye yolluyor ense olcumu icin. Boyle olursa ugrastirici olabilir diye dusundum.
Tsk ederim cevabin icin ben hastanenin sitesine bakayim.

Usg iyi derken bazi doktorlarinki iyi olmuyor radyolojiye yolluyor ense olcumu icin. Boyle olursa ugrastirici olabilir diye dusundum.
Tsk ederim cevabin icin ben hastanenin sitesine bakayim.

Himm tamam o zaman.. demek istedigini simdi anladim. ayrintiliyi kendisi yapmisti doktorum. istersen detayli icin universiteye yada bi kac yer ismi saymisti oralarda yaptirabilirsin demisti. ben ozel gulhan tip merkezinde yaptirmistim..sen her ikisini de kendi ayni yerde yaptirmak istiyorsun anladigim kadariyla

Ayrintiliyi kendi yaptiysa usg yeterli olur. Ozel ege diye baktm randevu alicam bakalim. Zaten bir defalik gidicem ense olcumunun zamaninin kacmamasi lazim. Tsk ederim :)

Bende Denizli'nin yabancısıyım.Araştırdıma göre MEHMET GENCER'den randevu almak istedim bir ay sonraya randevu verebiliyorlarmış.HABİB EVREN CEYLAN'dan bir hafta sonrasına aldın.hamileliğim 34.haftada ama erken doğum ihtimalim çok yüksek zaten sorunlu biRhamilelik geçiriyorum.Habip beyin sezeryanı nasıldır? Tekden hastanesi nasıldır?Dışından bile göremedim henüz hastaneyi.bu hafta taşındım çünkü Denizli'ye.Bilenler yardımcı olsun lütfen.

bende senin gibi çok zor bir hamilelik geçirdim aylarca şakır şakır kanamam oldu o bitti suyum fazlaymış erken doğum riskim vardı o bitti kanımda pıhtılaşma varmış ayaklı bomba gibi geziyordum her an her şey olabilirdi iyiki erkut harmancılara gitmişim beni hep rahatlattı 7\24 istediğin zaman arayabilirsin dedi çok aradığımda oldu kendisi pamuk gibi bir adam zaten 10 kere doğurucak olsam 10 kerede ona giderdim istersen bir düşün canım.

Çok üzüldüm yaşadıklarına.benimde plasenteda kanama,rahimde incelme vs. Sorunlarım var.üstelik bebeğim daha makat delişi aylardır dönmedi.inşallah bende sağsalim ve vaktinde kucağıma alabilirim.bu doktoru ilk defa duydum.ulaşmaya çalışacağım.çok teşekkür ederim canım

bu yaşadıklarım inan devede kulak hepsini yazmadım bile bebeğim küvözde falan kaldı zaten zor geçiyormuş hamileliğin psikolojini bozmak istemem allah sağa salim kucağına aldırsın seni çok iyi anlayabiliyorum korkularınıda doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…