• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

Selam kızlar :34: Tekdendeki Nilgün hanıma gidiyorum ve son muayeneme kadarda memnundum. Ama kontrolden çıktığımın ertesi günü kullandığım bir ilaç sebebiyle aradım kendisini açmadı. Hastası vardır dedim ve 1 saat sonra tekrar aradım. Gene açmadı. Tekrar aradım gene açmadı. Geri döner diye bekledim geri dönüşte yapmadı.

Önceki kararlılığım artık yerini kuşkulara bıraktı. Acaba hep böyle ilgisiz mi olucak. Acil bir şey olsa allah korusun açmıyacak mı? :14:

Benzer durum yaşayanlar aradıklarında konuşabiliyolar mı doktorlarıyla? :44:

arkadaşlar ben de aradığımı bulabilmiş değilim doktor konusunda... hamile olduğumu ege hastanesinde Nergis Zümrütbaş'a giderek öğrenmiştim tesadüfen... Ama hastaneyi hiiiiç beğenmedim, devlet hastaneleri bile çok çok daha güzel fiziki açıdan, içim daraldı basık tavanlar, tıklım tıklım koridorlar.... o yüzden Ege Hastanesindeki başka hiç bir doktoru düşünmedim...

sonra Nuray Aydın'a gittim iki kez... keseyi o gördü ve kalp atışlarını onunla dinledik, ilk tam kan ve idrar tahlilini de o yaptırdı... ondan da çok memnun kalmadım, son derece ilgisiz ve muayenehane olmasına rağmen 5 dak. ilgileniyor...

üçüncü olarak Prof.Dr.Erkan Alataş'a gittik bir kez... tabiki muhteşem, ilgili, konuşkan, deneyimli...
Erkan Bey'e devam etmeye karar vermişken, Aile hekimim; sorunsuz bir gebelikte prof ile görüşmek çok gerekli değil falan diyince, biraz araştırdım bana da mantıklı geldi, 150-200 tl muayene ücreti ile bebeğimin başka ihtiyaçlarını karşılayabilirim diye düşündüm...
özel doktordan vazgeçmemin bir nedeni de doğum sonrası heyet raporu ihtiyacım olabileceğiydi... zira heyet raporu devlet hastanesinden ya da sgk anlaşmalı özel hastaneden alınmalıdır... özel doktorda takip ve doğum yapıp sonra hastane hekiminden rapor almam zor olur ( bunu da hekim bir arkadaşım söyledi açıkçası, sen git başkasında doğum yap, ben sana zaman ayırıp rapor mu veririm sonra diye şakayla karışık durumu izah etti :)))

ve soon olarak er-pa da Ali Ulutürk'e devam ediyorum, 2 kez gittim şimdiye dek.. 28 aralıkta üçlü test, kan tahlili ve cinsiyet için gidicez tekrar... ilgisinden memnunum, 15-20 dk kalıyoruz odasında ve ense kalınlığı ölçümünde 7 dk video kaydı yapmış eşim... bence bu bile alakasını gösteriyor,uzun uzun anlattı,ilgilendi... telefonla aradığınızda çok ilgili davranmıyor ama normal karşılamaya çalışıyorum çünkü artık doktor değiştirmek istemiyorum... er-pa da çok iyi bir hastane değil fiziki olarak ancak beklentilerimi kontrol altına almaya çalışıyorum artık...

son olarak tekden deki hekimler nasıldır.... iki doktor ile takibe devam etsek olur mu?

zümrüt hanımda benimde kötü çok kötü bi tecrübem var artık o hastanede mecbur kalmadıkça hiçbirşey yapmak istemiyorum. şuan tekden e gidiyorum habib evren ceylan a memnunumda çok şükür iyi ve ilgili bir doktor ilker bey içinde iyi diyorlar birde nilgün hanım geldi yeni ama ben o kadını hiç sevmem hastası değilim ama o doktora bi türlü ısınamadım işte . ayrıca erkek doktorlar bayan doktorlara göre daha iyi gibi . en azından bana yaşadığım tecrübelere göre :)

Tekdendeki Nilgün hanıma gidiyorum ve son muayeneme kadarda memnundum. Ama kontrolden çıktığımın ertesi günü kullandığım bir ilaç sebebiyle aradım kendisini açmadı. Hastası vardır dedim ve 1 saat sonra tekrar aradım. Gene açmadı. Tekrar aradım gene açmadı. Geri döner diye bekledim geri dönüşte yapmadı.

Önceki kararlılığım artık yerini kuşkulara bıraktı. Acaba hep böyle ilgisiz mi olucak. Acil bir şey olsa allah korusun açmıyacak mı? :14:

Benzer durum yaşayanlar aradıklarında konuşabiliyolar mı doktorlarıyla?
bunu duyunca şaşırdım benim tanıdığım nilgün hanım bismillah ilk randevuda kendi cep numarasını verir ve klasik bi sözü vardır "şekerim bu benim numaram gece gündüz haftasonu bayram seyran farketmez herhangi bir şikayetin olur problemin olur arayabilirsinherhangi bişey olduğunda ilk benimle irtibata geç senin muhatabın hastane değil bunlarla uğraşma ve aklına takılan herşeyde arayabiyirsin "
ilgili bi doktordur nilgün hanım ama başka bir problem olmuş olabilir o gün

Ali Uluturk'e hastaneden ulaştım bir defa, çok ilgili olmamakla birlikte beni dinledi ve cevap verdi... telefon konusunda hiç bir hekim çok ilgili olmaz gibi geliyor bana... Tekden'i çok düşündüm ama mesafe olarak şehrin diğer ucu bana,Denizli'yi yeni yeni öğreniyorum, hep eşime bağımlı olmak canımı sıkıyor...

bugün enfeksiyon endişesiyle eve de yakın diye Cerrahiye Suat Gencer'e gittim, hastane çok şık çok rahat, Suat Bey kapıya kadar geçirdi falan, ama bebeğime çok kısa süre baktı, sadece yazdı çizdi bana pek bir şey söylemedi... dörtlü taramayı yaptırmayın herşey yolunda dedi, ayrıntılı yaparız 20.haftada dedi... ama Er-Pa nın berbat koşullarına rağmen Ali Ulutürk'le devam edeceğim sanırım, uzun uzun anlatıyor,5 dk dan uzun usg bakıyor... bir de alıştım sanırım Ali Bey'e :) ben de bir daha bayan doktora gitmem sanırım Nuray Aydın'ın dan sonra....

]Ali Uluturk'e hastaneden ulaştım bir defa, çok ilgili olmamakla birlikte beni dinledi ve cevap verdi... telefon konusunda hiç bir hekim çok ilgili olmaz gibi geliyor bana... Tekden'i çok düşündüm ama mesafe olarak şehrin diğer ucu bana,Denizli'yi yeni yeni öğreniyorum, hep eşime bağımlı olmak canımı sıkıyor...

bugün enfeksiyon endişesiyle eve de yakın diye Cerrahiye Suat Gencer'e gittim, hastane çok şık çok rahat, Suat Bey kapıya kadar geçirdi falan, ama bebeğime çok kısa süre baktı, sadece yazdı çizdi bana pek bir şey söylemedi... dörtlü taramayı yaptırmayın herşey yolunda dedi, ayrıntılı yaparız 20.haftada dedi... ama Er-Pa nın berbat koşullarına rağmen Ali Ulutürk'le devam edeceğim sanırım, uzun uzun anlatıyor,5 dk dan uzun usg bakıyor... bir de alıştım sanırım Ali Bey'e :) ben de bir daha bayan doktora gitmem sanırım Nuray Aydın'ın dan sonra....

kadın doktor dedin mi iki kere düşünmek gerekiyor galiba :)

merhaba arkadaşlar bende denizlde özel ege hast. gidiyorum filiz hanıma.11 haftalık hamıleyım şimdilik memnunm acaba giden varmı baska??

Tekdendeki Nilgün hanıma gidiyorum ve son muayeneme kadarda memnundum. Ama kontrolden çıktığımın ertesi günü kullandığım bir ilaç sebebiyle aradım kendisini açmadı. Hastası vardır dedim ve 1 saat sonra tekrar aradım. Gene açmadı. Tekrar aradım gene açmadı. Geri döner diye bekledim geri dönüşte yapmadı.

Benzer durum yaşayanlar aradıklarında konuşabiliyolar mı doktorlarıyla?
bunu duyunca şaşırdım benim tanıdığım nilgün hanım bismillah ilk randevuda kendi cep numarasını verir ve klasik bi sözü vardır "şekerim bu benim numaram gece gündüz haftasonu bayram seyran farketmez herhangi bir şikayetin olur problemin olur arayabilirsinherhangi bişey olduğunda ilk benimle irtibata geç senin muhatabın hastane değil bunlarla uğraşma ve aklına takılan herşeyde arayabiyirsin "
ilgili bi doktordur nilgün hanım ama başka bir problem olmuş olabilir o gün

İnanın bu mesajınızı gördüğüme çokk sevindim. Çünkü değiştirmek istemiyorum doktorumu. Ama hemen az önce tekrar aradım açmadı. Dedim vardır bi işi. Mesajla sordum sorumu döner inşalllah diyerek dönmedi halaa :14:

]İnanın bu mesajınızı gördüğüme çokk sevindim. Çünkü değiştirmek istemiyorum doktorumu. Ama hemen az önce tekrar aradım açmadı. Dedim vardır bi işi. Mesajla sordum sorumu döner inşalllah diyerek dönmedi halaa

canım ,nilgün hanım benim annemin doktoru uzun zamandır annem ona gider ordan biliyorum. ama hastaları ile ilgilidir ihmal etmez. senin ulaşmak istediğin numarada problem olabilir mi ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende denizlde özel ege hast. gidiyorum filiz hanıma.11 haftalık hamıleyım şimdilik memnunm acaba giden varmı baska??

benim arkadaşım gidiyor filiz hanıma gayet de memnun ilk bebeği 5-6 aylıkken içinde ölmüştü doktorunu değiştirdi bu yüzden hem psikolojik olarak hemde hamilelik sürecinde çok memnun filiz hanımdan

benim yaşadığım sorundan sonra hastaneye karşı bi bakışaçım var ve bu yüzden ege yi tercih etmem . ama filiz hanım için hastalarından olumsuz bişey duymadım bu güne kadar

şuan hamileyim 11 haftalık ve mehmet gencere gidiyorum. başka bir doktora gitmedim. ama bayan doktorlara karşı alerjim var:) mehmet gencerin işinde iyi olduğunu duyarak gittim 8.haftada kanama değil, sadece akıntı sebebiyle mehmet bey beni bir gece hastanede yatırdı. garantici bir doktor. çok konuşup hastasını rahatlatan bir doktor değil,konuşmaları bile tedbirli ve garantici. ama mehmet bey ne cep telefonunu veriyor nede hastaneden ulaşabiliyorsunuz odasına bile telefon bağlatmıyor.bu biraz can sıkıcı:((( acil bir durumda hastaneye gel hastane bana ulaşır diyor. son aylardada böyle mi yapıyor. mehmet gencer hastaları bilgi verebilir mi?

şuan hamileyim 11 haftalık ve mehmet gencere gidiyorum. başka bir doktora gitmedim. ama bayan doktorlara karşı alerjim var:) mehmet gencerin işinde iyi olduğunu duyarak gittim 8.haftada kanama değil, sadece akıntı sebebiyle mehmet bey beni bir gece hastanede yatırdı. garantici bir doktor. çok konuşup hastasını rahatlatan bir doktor değil,konuşmaları bile tedbirli ve garantici. ama mehmet bey ne cep telefonunu veriyor nede hastaneden ulaşabiliyorsunuz odasına bile telefon bağlatmıyor.bu biraz can sıkıcı:((( acil bir durumda hastaneye gel hastane bana ulaşır diyor. son aylardada böyle mi yapıyor. mehmet gencer hastaları bilgi verebilir mi?

benim arkadaşım 2008 veya 2009 tam hatırlamıyorum ilk bebeği içinde ölmüştü ikinci de biraz sıkıntılı oldu mehmet beyin hastasıydı diyalogları nasıldı bilmiyorum ama son haftalarda özellikle arkadaşıma hareketlerde yavaşlama kanama vs en ufak bi problemde gel ben olmasam bile mehmet gencerin hastasıyım de nts ye gir demiş. gerekli gördüğünde gerekli destek ve müdahelede sorun olmaz sanırım

benim arkadaşım 2008 veya 2009 tam hatırlamıyorum ilk bebeği içinde ölmüştü ikinci de biraz sıkıntılı oldu mehmet beyin hastasıydı diyalogları nasıldı bilmiyorum ama son haftalarda özellikle arkadaşıma hareketlerde yavaşlama kanama vs en ufak bi problemde gel ben olmasam bile mehmet gencerin hastasıyım de nts ye gir demiş. gerekli gördüğünde gerekli destek ve müdahelede sorun olmaz sanırım

merhaba zeytinse, bende kahverengi akıntı sebeiyle gittim. ne olursa olsun her kahverengi akıntı geldiğinde geleceksin bebeğin kalp atışlarına bakılacak dedi banada. ben burda olayım olmayayım gece gündüz farketmez dedi mehmet bey. gece gelsen bıle acılde bakıyorlar eğer gerekliyse ben geliyorum telefonda bilgi veriyorum dedi. mehmet beye güveniyorum ama bu durum sonradan sıkıntı olur mu bilmiyorum? beni tedirgin ediyor.

]

canım ,nilgün hanım benim annemin doktoru uzun zamandır annem ona gider ordan biliyorum. ama hastaları ile ilgilidir ihmal etmez. senin ulaşmak istediğin numarada problem olabilir mi ?

Özellikle tekrar gittim ve telefonunu istedim. Ama aynı telefon bendekiyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Aslında konuşmalıyım açık açık ama üslubumun sert olmasından korkuyorum istemeden :14:

benim arkadaşım gidiyor filiz hanıma gayet de memnun ilk bebeği 5-6 aylıkken içinde ölmüştü doktorunu değiştirdi bu yüzden hem psikolojik olarak hemde hamilelik sürecinde çok memnun filiz hanımdan

benim yaşadığım sorundan sonra hastaneye karşı bi bakışaçım var ve bu yüzden ege yi tercih etmem . ama filiz hanım için hastalarından olumsuz bişey duymadım bu güne kadar

saol canım bende memnunm şimdilik filşz hanımdan 12.haftamdayım:27::27::27::27: cumartesi randevum var testler yapılcak inş. cinsiyet öğrenirmiyim bilmiyorum:49::49::49:

saol canım bende memnunm şimdilik filşz hanımdan 12.haftamdayım:27::27::27::27: cumartesi randevum var testler yapılcak inş. cinsiyet öğrenirmiyim bilmiyorum

ah ah o cinsiyet gece gündüz sürekli kafamda benimde 12 haftada cinsiyet oluşuyor ama genelde 16. hafta diyorlar hayırlısı İNŞALLAH öğrenirsin :D
:52:

Özellikle tekrar gittim ve telefonunu istedim. Ama aynı telefon bendekiyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Aslında konuşmalıyım açık açık ama üslubumun sert olmasından korkuyorum istemeden

görüşmende yarar var. kötü sert bi üslubun olmaz diye düşünüyorum rahatsız olduğun noktaları iade edersin bu bu beni rahatsız ediyor kendimi güvende hissetmiyorum dediğin zaman anlayışla karşılar herhalde sonuçta oda bayan ve anne ne hissettiğini çok iyi anlar :)

merhaba zeytinse, bende kahverengi akıntı sebeiyle gittim. ne olursa olsun her kahverengi akıntı geldiğinde geleceksin bebeğin kalp atışlarına bakılacak dedi banada. ben burda olayım olmayayım gece gündüz farketmez dedi mehmet bey. gece gelsen bıle acılde bakıyorlar eğer gerekliyse ben geliyorum telefonda bilgi veriyorum dedi. mehmet beye güveniyorum ama bu durum sonradan sıkıntı olur mu bilmiyorum? beni tedirgin ediyor.

sıkıntı olmaz olumsuz düşünme bak . mehmet bey ilgili ve titiz bi doktor :)

hele benim diğer bayan doktorda yaşadığımı düşünürsen gerçekten olması gerekeni yapıyor mehmet bey. seni yersiz korkulara salmaz bak veya ihmali yüzünden bi problem yaşamazsın dr una güveniyorsan sorun yok :D
İNŞALLAH SAĞ SALİM SAĞLIKLI VE GÜNÜ GELİNCE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ

Son düzenleme:
zeytinse sen hangi doktora gidiyorsun? hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız. bayramda var doktorum tatile giderde ortada kalırsam diye çok korkuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. mehmet beye güveniyorum. inşallah sorun yaşamam.

zeytinse sen hangi doktora gidiyorsun? hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız. bayramda var doktorum tatile giderde ortada kalırsam diye çok korkuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. mehmet beye güveniyorum. inşallah sorun yaşamam.
amin canım İNŞALLAH SAĞ SALİM VE kolay bi şekilde gerçekleşir doğumlarımız. ben tekden e gidiyorum artık. habib evren ceylan
doktorumdan da memnunum çok şükür bakalım zaman ne gösterecek :)

Back