• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

zeytinse sen hangi doktora gidiyorsun? hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız. bayramda var doktorum tatile giderde ortada kalırsam diye çok korkuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. mehmet beye güveniyorum. inşallah sorun yaşamam.

korkma ayrıca mehmet gencer i hep iyi duydum olumsuz bi söylenti gelmedi bugüne kadar kulağıma. benim bayram sonra gibi doğumum ama nasip bi bayram süprizi olabilir tabi :)

zeytinse sen hangi doktora gidiyorsun? hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız. bayramda var doktorum tatile giderde ortada kalırsam diye çok korkuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. mehmet beye güveniyorum. inşallah sorun yaşamam.

korkma ayrıca mehmet gencer i hep iyi duydum olumsuz bi söylenti gelmedi bugüne kadar kulağıma. benim bayram sonra gibi doğumum ama nasip bi bayram süprizi olabilir tabi :)

bakalım şimdiki bebeklerin ne yapcakları belli olmuyor. benimde bayram yada bayramdan sonra. ilk bebeğinmi? sağ salim alırsın inşallah sende kucağına..

bakalım şimdiki bebeklerin ne yapcakları belli olmuyor. benimde bayram yada bayramdan sonra. ilk bebeğinmi? sağ salim alırsın inşallah sende kucağına..

hayır ikinci bebeğim :( ilki düşükle sonuçlandı kötü bi tecrübe oldu doktorun ihmali yüzünden diyelim. evet belli olmuyor bebeklerin ne yapaacığı hayırlısı bakalım :D RABBİME EMANET ETTİM İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ VAKTİ GELİNCE SAĞ VE SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALIRIZ

ben şimdiden çok sabırsızlanıyorum bakalım :52::52:

selam kızlar
bende hamile olduğumu ilk öğrenince nuray aydına gittim ilk iyi gelmişti ama dediğiniz gibi muayenesi 5 dk sürüyor ve bebeğim kaç cm diye ben sordum herşeyi açık açık anlatmadı.
sonraki kontrolümde özel ege hastanesine arif saylan a gittim benim bişey sormama gerek kalmadı sorcak bişey kalmadı hepsini anlattı eve gelince keşke şunuda sorsaydım demedim yani ben çok memnun kaldım tavsiye ederim :)

selam kızlar
bende hamile olduğumu ilk öğrenince nuray aydına gittim ilk iyi gelmişti ama dediğiniz gibi muayenesi 5 dk sürüyor ve bebeğim kaç cm diye ben sordum herşeyi açık açık anlatmadı.
sonraki kontrolümde özel ege hastanesine arif saylan a gittim benim bişey sormama gerek kalmadı sorcak bişey kalmadı hepsini anlattı eve gelince keşke şunuda sorsaydım demedim yani ben çok memnun kaldım tavsiye ederim :)

galiba aynı gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız :)

galiba aynı gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız :)

aslında 11 hafta oldu bizim ama dr doğum tarihini 3 ağustos diye verdi.
benimde aklıma takılan bayrama denkgelirse dr kendisi gelirmi diye soracağım bi daha gittiğimde
senin 2 li tarama yapıldı mı ?

aslında 11 hafta oldu bizim ama dr doğum tarihini 3 ağustos diye verdi.
benimde aklıma takılan bayrama denkgelirse dr kendisi gelirmi diye soracağım bi daha gittiğimde
senin 2 li tarama yapıldı mı ?

hayır canım 20 ocakda randevum var o zaman belli olur doktorum tarih vermemişti

arkadaşlar bende denizlideyim ve hangi doktora gidecegimi bilmiyorum hamileligimi yeni ögrendim 5 haftalık önerebileceginiz bayan doktor varmı?

arkadaşlar bende denizlideyim ve hangi doktora gidecegimi bilmiyorum hamileligimi yeni ögrendim 5 haftalık önerebileceginiz bayan doktor varmı?

illede bayan doktor diye düşünme bence iyi bi doktor düşün ben de ilk başta senin gibi düşündüm biri hüsranla sonuçlandı ki bunda doktor hatası çok olduğunu düşünüyorum ikincide de çok başarılı bulmadım. ama illaki bayan doktor dersen filiz saylana giden ve memnun olan arkadaşlarım var ben bayan doktor tercih etmiyorum hele de kadın doğum da :)

illakide kadın diyorsun bende filiz saylanın ismini çok duyuyorum. hasta psikolojisinede çok önem veren hastasını rahatlatan bir doktor olduğunu söylüyorlar dene birkere bence. bende kadın doktorlara güvenemiyorum. bir önyargım var. kadın doğumcu olarak erkeklerin daha iyi olduklarını düşünüyorum.

habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??

habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??

o doktora gitmiyorum ama riskli gebelik konusunda maddi imkanlarınız uygunsa Prof.Dr.Erkan Alataş'ı önerebilirim size... çok iyi bir hekim, ben bir kez gittim ama normal süreç içinde olduğumdan devam etmeye gerek görmedim... Özel muayenehanesi var ve doğumda cerrahi hastanesi ile anlaşmalı...

bir soru da benden, bu haftaki kontrolde bekleme esnasında hamile ve yeni doğum yapmış bayanlarla sohbet ettik ve iki bayan Ali Ulutürk'ün sezaryenci olduğunu normal doğum yaptırmamak için annenin kilosunu bahane ettiğini söylediler... aklıma takıldı çünkü bana da sürekli kilo alıyorsun diye kızıyor ve normal doğum yapamazsın diyor... oysaki 19 haftada 4 kilo aldım... tanıyan giden doğum yapan varsa yorumlarınızı bekliyorum

aynen benimde 20 ocakta yapılacak?
sen hangi dr gidiyordun ?

canım o kadar strese girecek bişey değilmi tarama testi ultrasonda dedim benim bide ikili tarama testim var diye dr güldü işte bizde onu yapıyoruz zaten dedi sonra bak bu burnu dedi ölçüsünü söyledi bak bu ense dedi kalınığını söyledi ve gayet normal dedi işte biraz sohbet muhabbetten sonra diğer şikayetler yapmam gerekenler falan çıkarken de kan verdim bebek gayet normal dedi çok kolay ve beklediğimden çabuk geçti :)

canım ultrason renkli değil. yada erken olduğu için beni almadı bilemiyorum ama riskli gebeliklerde üniversite yi tercih etmen senin ve bebeğin için daha iyidir diye düşünüyorum

arkadaşlar ben denizlide iki kere kist ameliyatı oldum ve tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememizde tuttu çok şükür Özel Erpa hastanesinde Dr Nihat Gül ü kesinlikle tavsiye ederim. ultrasonu çok iyi ben istanbulda oturuyorum öyle bir dr burda bulmak zor olacak sanırım.

servergazide ki gülşah selvi demirtaşa giden var mı nasıldır?

bugün üniversitede başak yıldırım a gittim. tam 3 saat bekleme sonrasında şükür görüşebildim. iyi ki de beklemişim diyorum çok canayakın sevimli ve rahatlatıcı bir doktor... benim gibi kararsızlık yaşayanlara tavsiyemdir.

bayanlar; Er-Pa Sağlık Hastanesi yeni binasına taşınıyormuş önümüzdeki ay, benim gibi doktorundan memnun olup hastaneyi beğenmediği için Er-Pa ya gitmeyen varsa bilginiz olsun....:32:

Back