• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

bu yaşadıklarım inan devede kulak hepsini yazmadım bile bebeğim küvözde falan kaldı zaten zor geçiyormuş hamileliğin psikolojini bozmak istemem :50: allah sağa salim kucağına aldırsın seni çok iyi anlayabiliyorum korkularınıda doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum canım

Psikoloji zaten alt üst benim.sonuçta bebeğini senin gibi sağlıcakla kucağına alabilenleri duyunca rahatlıyorum.darısı başıma canım :()

Merhaba arkadaşlar ben Denizliye taşınalı 1 yıl oldu yani yabancısıyım. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve Er-Pa da Ali Bey in adını duydum. Acaba nasıl bir doktor bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba şu anda 20 haftalık hamileyim ve hala devam edebileceğim bir doktor bulamadım.nedeni ise normal doğumu destekleyen iyi bir doktor arıyor olmam.ismail uryan, evren ceylan ve arif saylan hakkinda genelde iyi yorumlar aliyorum.bu doktorlar hakkinda bilgisi olan memnun kalan Kalmayan ya da bu doktorlarda normal doğum yapan arkadaşlar varsa lütfen yazar mısınız..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız bebişlerimizi:anneadayı::nazar::KK46:

Sorunlu gebelik değilse Habib Evren Ceylan,sorunlu gebelikse Erkan Alataş beyleri tavsiye ederim. Her ikisi de ilgili, sorularina açiklayici bilgiler verirler.

Arkadaşlar merhaba şu anda 20 haftalık hamileyim ve hala devam edebileceğim bir doktor bulamadım.nedeni ise normal doğumu destekleyen iyi bir doktor arıyor olmam.ismail uryan, evren ceylan ve arif saylan hakkinda genelde iyi yorumlar aliyorum.bu doktorlar hakkinda bilgisi olan memnun kalan Kalmayan ya da bu doktorlarda normal doğum yapan arkadaşlar varsa lütfen yazar mısınız..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız bebişlerimizi:anneadayı::nazar::KK46:
arkadaşım Adile Gümüş'ü tavsiye ederim, kendisi çok iyi ilgili bir doktor, ayrıca normal doğuma çok önem veriyor.

arkadaşım Adile Gümüş'ü tavsiye ederim, kendisi çok iyi ilgili bir doktor, ayrıca normal doğuma çok önem veriyor.
Teşekkür ederim arkadaşım çok araştırdım semih mun'a başladım artık.şimdilik gayet memnunum umarım böyle devam eder

Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım. Denizliden yazıyorum. İlk hamileliğim olduğu için iyi bir doktor araştırması içindeyim. Cerrahi Hastanesinde SUNA YAZICI ya gittim. Doktorum hastaneye yeni geldiği için hakkında fazla bilgiye sahip değilim. Aynı hastanede SUAT GENCER de var. İyi bir doktor olduğunu duydum.DENİZLİ de doğum yapan arkadaşlar bu doktorlar hakkında bilginiz varsa yazar mısınız?

Himm tamam o zaman.. demek istedigini simdi anladim. ayrintiliyi kendisi yapmisti doktorum. istersen detayli icin universiteye yada bi kac yer ismi saymisti oralarda yaptirabilirsin demisti. ben ozel gulhan tip merkezinde yaptirmistim..sen her ikisini de kendi ayni yerde yaptirmak istiyorsun anladigim kadariyla

Merhaba ben de detaylı ultrason için yer arıyorum. Ultraparkla gülhan tıp merkezi var. Memnun kaldınız mı gülhan tıp merkezinden??

Merhaba ben de detaylı ultrason için yer arıyorum. Ultraparkla gülhan tıp merkezi var. Memnun kaldınız mı gülhan tıp merkezinden??
Kaldim sayilir dr cok ilgiliydi herseyi tek tek anlatti guzelce.ama soyle bir olay gecti basimdan dr bana dedi ki plesantan cok asagida fazla yurume yorma kendini falan kanama olabilir diye aciklama yapti. sonra sonuclari kendi dr uma goturdum yok oyle birsey dedi. sonrada herhangi bir sikintim olmadi sukur

Kaldim sayilir dr cok ilgiliydi herseyi tek tek anlatti guzelce.ama soyle bir olay gecti basimdan dr bana dedi ki plesantan cok asagida fazla yurume yorma kendini falan kanama olabilir diye aciklama yapti. sonra sonuclari kendi dr uma goturdum yok oyle birsey dedi. sonrada herhangi bir sikintim olmadi sukur

Çok teşekkür ederim o zaman gülhana gidicem ben de. Çünkü kendi doktorum bi sorun görmüyorum istersen yaptır demişti. Ben sadece içim biraz daha rahat etsin istediğim için yaptırıcam. Cihazlarını merak etmiştim ultraparkla çok fark var mıdır diye.

aslında 11 hafta oldu bizim ama dr doğum tarihini 3 ağustos diye verdi.
benimde aklıma takılan bayrama denkgelirse dr kendisi gelirmi diye soracağım bi daha gittiğimde
senin 2 li tarama yapıldı mı ?
doğumu ne zaman yaptın :)

ben gebelik için değil akıntı kaşıntı tedavisi için iyi bir doktor arıyorum. bu gibi şikayetlerden gidip de doktorundan memnun kalan var mu lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar,
Benim de gebelik takibimi yapan sevgili doktorum Prof. Dr. Erkan Alataş'ı rahatlıkla önerebilirim. Kendisine gittiğimde aşılama tedavisi ile hamile kalabileceğimi söyledi ve ilk aşılama denememde hamile kaldım. İlgisi, samimiyeti, güleryüzü ile güvende hissettiriyor ve hastayı takibi çok başarılı. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Denizli'de doğum için önerebileceğiniz iyi bir hastne var mı?

Back