- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
-
herkes evlenio ama herkez bu kdr fedakarlık yapıp yerini yurdunu değiştirmiyo..bana fazla ağır gelicek gibime geliyo bu durum...
cnm önemli olan ne köklü aileye gelin gelmek ne deniz görmek nede benzeri şeyler
önemli olan senin güçlü kuvvetli olman
.bak arkadaşında varmış burda
ben 10 yıl önce geldiğimde 0 dan başladım herşeye.arkadaşlık dostluk.o kadarda kuvvetliyimki.niye salıyosun kendini şimdiden.denizse 1.5 saat en yakını hop denizdeyim.cnm ist gitmek istiyor 45 dk uçakla.hiçbirşey vazgeçilmez eğildir bence.
hele ist pehhhhhh
asla kızım ist yetişsin istemem:dance:
Bu kadar umutsuzca konuşman beni şaşırttı doğrusu. Ben de Denizli'ye gelin geldim. Benim de muhteşem bir sosyal hayatım vardı. Ben de ailemle aynı kentte yaşamak isterdim.
Şimdi mi? 20 yıldır Denizli'de yaşıyorum ve artık burası da benim memleketim oldu. Bir çok dostum var, eşim var, çocuklarım var. Evet, Denizli bir metropol değil; ama Mira'nın da dediği gibi bizler de ot gibi yaşamıyoruz yani. Boş zamanı çok olan insanlar için onlarca seçenek var burada.
Bence sen, önce ne istediğine karar vermelisin. Sosyal hayatttan kastın ne? Neleri bulamayacağını düşünüyorsun burada? Evet, denizi her gün göremeyeceksin belki; ancak deniz sana sadece 2 saat uzaklıkta olacak.
Hiç canını sıkma, bekle. Belki de çok seveceksin burayı, belli mi olur?
Sevgiler...
evet canim bence de biraz abartmisin olayi.a.s seni eline kelepce, ayagina pranga vurup getirmeyecekler,istemiyorsan mecbur degilsin bu evlilige. ama bu kadar önyargili olma lütfen.baslangiclar daima zordur ve fedakarlik ister. öyle bir yazmisin ki, bir denizlili olarak cok üzüldüm.sanki vatan topragi degilde savasin ortasina geliyorsun gibi.senağlamadipteyim sondayım depresyondayım...istanbul merkezden denizli merkeze gelin gelicem...
çok mutsuzum...
nerdesin sendüğün tarihin belli oldumu:uhm:bak o arkadaşlarını topla gel tükkana alışveriş yapsınlar he he bende senin o güzel yüzünü görüverem bi yooolllllkafamçokkarıştı
selam herkese mira cok güzel demissin denizli büyüdükce degisiyor yabancilasiyor,kardesim bile su an merkezden uzak bir ev ariyor hafta sonlari kacariz hep beraber diye.süpürgecim ne haber ugramissin özledimd bacim seni iyimin :1hug: evet ya arkadas sanki sürgün edilmis gibi konusuyor isteyen gelir istemeyen gelmez bak anuskamiz bile 20 sene olmus birakip gidemiyor demi yani
belli beli haziran 21 kına 22 nikah haber veririm daha ama ben okuldan başımı kaldıramıyorum ki çok yoğun sıkıyo bazen beni bakalım daha hazırlıklarada başlamadık
belli beli haziran 21 kına 22 nikah haber veririm daha ama ben okuldan başımı kaldıramıyorum ki çok yoğun sıkıyo bazen beni bakalım daha hazırlıklarada başlamadık
herkese selam bluees hayirli olsun canim simdiden. serserim nasilsin canim iyimisin neden disari cikamiyon giiiiz hastamin yoksam ,süpürgem selam benim kiz bu yaz 5 yasina girecek ama her sabah ayni problem bana hep ama anne hergün gidilirmi yaa deyip agliyor göndersen bir dert göndermesen bir dert.oglum o konuda hic üzmez beni bana cekmis jeyyar kiz aynen babasi hep mizmiz :bbo:
Hayatın gerçeği bu işte Bahar Yağmurum:1closedeyes::
Çocukların iyi yönleri hep anneye çeker. yerimsenibenTüm kötü yönlerini ise babadan alırlar. :danceünyanın neresine gidersen git bu böyledir...
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?