- Konu Sahibi fatosfirat
-
dipteyim sondayım depresyondayım...istanbul merkezden denizli merkeze gelin gelicem...
çok mutsuzum...
sende evlenip mi gittin ? napıyosunki orada..ben bi cok kere geldim ve hic bir sey yok.
evet evlenip geldim
kaç yaşındasın
zorlamı evleniyosun
bişey yok derken beklentin ne:uhm:
bence eşin olacak insanı seviyorsan gerisi boş
hayır zorla evlenmiyorum ama kendimi hep istanbula hazırlamıstım simdi ise denizl olmak zorunda..istanbulda çok sosyal çok rahat yetiştim..istanbulu çok seviyorum.. denizli bana cok yavan geliyo..köy gibi geliyo istanbuldan sonra..
benim yaşadığımı şehri geç, semt bile denizliden daha renkli daha çok vakit geçirilmeye müsait..
eeeeee
şöyle düşün senin için evlilik gezmek tozmak vs mi yoksa eşinle mutlu bir hayatmı
önce bunu sorgula.sonra eğer illa ben gezmeliyim sosyal olmalıyım diyorsan eh bizde ot gb yaşamıyoruz burda.var bizimde yaptıklarımız.ist mukayese edilmez belki ama genede çok güzel burda yaşamak
bu arada ist hangi semttesin
Bostancı canım,
tabiki mutlu bi hayat ama ailemde yakınımda olsun istiyorum..alıştığım yerlerde alıştığım şekilde yaşamak istiyorum..deniz görmek istiyorum.
hepsinden vazgecmek zorundayım..daha once biriyle tanıstım istanbuldan denizliye giden aile dostumun dostu...kız bunalımdan cıkamamıs 7 aydır..iyice benm gözüm korktu..hemde oranın en köklü ailelerinden birine gelin gitmiş..
merhba kıslarrra.s.
baharcım sen geleceğin zamanı bana söledikten sonra ayarlamazmıyım hiç canım arkadaşımŞenizbelli olduğunda sen bana bildir yeterki toplanırıs yineyerimseniben
ivycan benim arkadaşımda istanbula gelin gitti canımcım sevdiği insan orada yaşıyordu oda gitti....bu duruma alışması yani ailesinden ,bizden, benim en yakın arkadaşım olur kendülerü 2 yılını aldı..sende eğer seviyorsan eşini katlanacaksın..o kadar da kötü değil ayrıca bizim şehrimis:1closedeyes:
merhaba hanımlar uğrayamaz oldum nasılsınız?denizlide hava muhtesemmm
nerdesin sendüğün tarihin belli oldumu:uhm:bak o arkadaşlarını topla gel tükkana alışveriş yapsınlar he he bende senin o güzel yüzünü görüverem bi yooolllllkafamçokkarıştı
senin dükkanın mı var? ne üstüne canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?