Denizli///20

aaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa sayfa arkalarda kalmışşşşşşşşşşşşş:1shok:

evet evlenip geldim
kaç yaşındasın
zorlamı evleniyosun
bişey yok derken beklentin ne:uhm:
bence eşin olacak insanı seviyorsan gerisi boş

hayır zorla evlenmiyorum ama kendimi hep istanbula hazırlamıstım simdi ise denizl olmak zorunda..istanbulda çok sosyal çok rahat yetiştim..istanbulu çok seviyorum.. denizli bana cok yavan geliyo..köy gibi geliyo istanbuldan sonra..
benim yaşadığımı şehri geç, semt bile denizliden daha renkli daha çok vakit geçirilmeye müsait..

eeeeee
şöyle düşün senin için evlilik gezmek tozmak vs mi yoksa eşinle mutlu bir hayatmı
önce bunu sorgula.sonra eğer illa ben gezmeliyim sosyal olmalıyım diyorsan eh bizde ot gb yaşamıyoruz burda.var bizimde yaptıklarımız.ist mukayese edilmez belki ama genede çok güzel burda yaşamak

bu arada ist hangi semttesin

Bostancı canım,

tabiki mutlu bi hayat ama ailemde yakınımda olsun istiyorum..alıştığım yerlerde alıştığım şekilde yaşamak istiyorum..deniz görmek istiyorum.

hepsinden vazgecmek zorundayım..daha once biriyle tanıstım istanbuldan denizliye giden aile dostumun dostu...kız bunalımdan cıkamamıs 7 aydır..iyice benm gözüm korktu..hemde oranın en köklü ailelerinden birine gelin gitmiş..

herkes evlenio ama herkez bu kdr fedakarlık yapıp yerini yurdunu değiştirmiyo..bana fazla ağır gelicek gibime geliyo bu durum...

merhba kıslarrra.s.
baharcım sen geleceğin zamanı bana söledikten sonra ayarlamazmıyım hiç canım arkadaşımŞenizbelli olduğunda sen bana bildir yeterki toplanırıs yineyerimseniben

ivycan benim arkadaşımda istanbula gelin gitti canımcım sevdiği insan orada yaşıyordu oda gitti....bu duruma alışması yani ailesinden ,bizden, benim en yakın arkadaşım olur kendülerü 2 yılını aldı..sende eğer seviyorsan eşini katlanacaksın..o kadar da kötü değil ayrıca bizim şehrimis:1closedeyes:

cnm önemli olan ne köklü aileye gelin gelmek ne deniz görmek nede benzeri şeyler
önemli olan senin güçlü kuvvetli olman
.bak arkadaşında varmış burda
ben 10 yıl önce geldiğimde 0 dan başladım herşeye.arkadaşlık dostluk.o kadarda kuvvetliyimki.niye salıyosun kendini şimdiden.denizse 1.5 saat en yakını hop denizdeyim.cnm ist gitmek istiyor 45 dk uçakla.hiçbirşey vazgeçilmez eğildir bence.
hele ist pehhhhhh
asla kızım ist yetişsin istemem:dance:

selam kizlar serserim minik kusum nerlerdesin canim benim iyimisin bir ara seni pek bir sikintili görmüstüm bazi tetkikler yüzünden ondan sonra bir daha göremedim. ayrica ressamim ve hüzünümü göremez oldum eger onlarla görüsüyorsan senden ricam selamlarimi ilet lütfen.bu arada denizliye gelin gelicek bir arkadasimiz var öncelikle aramiza hosgeldin yazilarinda denizliyi kücümser bir tavir görüyorum :1no2: daha orada yasamadan bu kaniya nasil vardin anlamis degilim.mira sana cok güzel anlatmis aslinda ama benimde sana anlatacaklarimi oku lütfen öncelikle denizlime laf söyletmem kücük ya da büyük köy ya da sehir ama benim icin memleketin her tarafi güzel.seni aslinda bir nebze anlarim bende almanyaya gelin gittim hani su avrupa dedikleri hani sosyetenin agzindan düsürmedigi avrupanin göbegine . bende denizlide sosyal hayati olan biriydim ve almanyaya geldigimde önce cok büyük bir sok gecirdim :1shok::1shok::1shok: berbat bir yer dil yok, yol bilmezsin, insanlari cok soguk,havasi hepten soguk,sürekli almanlar tarafindan ikinci sinif türünden bakiliyorsun,ailemden hic kimsem yok,carsisi desen iki üc dükkani koymuslar ahanda sana carsi. benim 12 senem olacak bu yil o arkadasina söyle ona rahatlik batmis canim hem ayrica iki ya da üc senede bir izin. benim neler cektigimi benim gibi gurbette yasayan bilir.türkiyede baska sehirde yasamak bana göre tam gurbetlik sayilmaz.

bu arada anladigim kadariyla arkadasinin imkani var ve istedigi zaman ucakla da istanbula gidebilir,seninde öyle galiba .ayrica benim ablamda denizliden bodruma gitti bir nebze olsun benim neler yasadigimi anladi o kadar cok yabanci varki kendimi baska ülkede saniyorum dedi.o da denizliye geri dönmek istiyor.ayrica istanbul ve denizliyi mukayese edersen elbette bende istanbul büyük derim ama yasamak denirse denizli derim :dilcikar:

evet bahar yağmuruuu aynen katılıyorum.hele kızımı yozlaşmış bir yerde asla yetiştirmek istemem.eşim bazen diyorki denizli bile değişti emekli olunca şöyle ücra bir kasabada yada köyde yaşıyalım.olur diyorum ben senle olsunda neresi olursa olsun:)sanırım ben hala aşığım bu adama:)

merhaba hanımlar uğrayamaz oldum nasılsınız?denizlide hava muhtesemmm

nerdesin sendüğün tarihin belli oldumu:uhm:bak o arkadaşlarını topla gel tükkana alışveriş yapsınlar he he bende senin o güzel yüzünü görüverem bi yooolllllkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…