E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatosfirat
merhaba arkadaşlar....a.s.ne güzel hepiniz burdasınız,ANUŞKA ablcığım hoş geldin,inşallah kızının durumuda iyidir...THEMİS ,senin adına çok sevindim tatlım,ALLAH sanada bebeğinede sağlık versin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mr sonuçları temizmiş kıslar çok şükür....
evet buluşmak isteyenler çoktu sanırım :1rolleyes:şimdi buraya bi şey yazılmamış olsada herkes buluşmak konusunda hemfikir.....
şimdi sıra geliyor yer ve tarih olayına
yer aynı olabilir bence gönül kahvesi yine....
zamanda haftaya cumartesi olsun mu yani 23-02-2008 cumartesi 13-00 tamam diyenleri göreyimşutarafagitti
merhaba bende denizliliyim ama hiç orada yaşamadım şuanda fethiyede yaşıyorum .ben sizden bişiy rica edicem.ablam nisan sonunda evleniyor.denizliden bindallı almak istiyor.bildiğiniz bir mağaza vb.yerler varsa adres olarak verebilirmisiniz.cevaplarınızı buradan takip edicem.teşekkürler.
selam hanımlar demek Denizli şu an pembeyaz ne güzeldir şimdi.hanımlar daha öncede bahsetmiştim ben şuan İzmir deyim haziranın 21 inde düğünüm var ve Deniz liye gelin geliyorum.sizden bi ricam olacak biz şimdi mobilya falan bakıyoruz aklınızda bulunsunda bildiğiniz önerebileceğiniz mobilyacılar varsa Denizli de ve yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
cnm bende yaklaşık 7 ay önce gelin geldim denizliye umarım seversin buraları alışması biraz zor oluyo haliyle çok güzel mobilya mağazaları var.umarım herşey gönlüne göre olur.
gelsene sen benim dükkana laflarız biraz
bende gurbet geliniyim he he he
olur valla gelirim yerin nerdeki?