• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

mira sagol canim ilgin ve alakan icin .su an icin izinim belli degil ayni gecen sene oldugu gibi yani her an bir süpriz yapar gelirim.artik verdigimiz selam bile alinmaz olmus :kızgın: tabi bazilari haric uzun zaman girmeyince unutulmusum galiba.bu arada pelincan aramiza hosgeldin canim bulusma yakin zamanda gitmeni tavsiye ederim kacirirsan pisman olursun ben bile burdan takip ediyorum güzel arkadasliklar edinirsin :1hug:

gelmeye çalışıcam şimdiden çok heyecanlıyım tanışmak dileğiyle
a.s.

pelincan senide ekliyim gelceklereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

miracım gelmeyi çok isterim ALLAHTAN bi mani çıkmazsa mutlaka gelirim gelemezsem bilinki evdeki yaşlılar rahatsızlanmıştır.şimdiden görüşmek dileğiyle hoşçakala.s.

denizlinin güzel hatunlari herkese selam,
aksam baharyagmuru ile konusduk üzülmüs bana,
buraya fazla ugramiyom diye.artik daha fazla gelicem.
iyi bakin kendinizee.mutlu günler...

ooooo süpürgecim gelmis ya hosgeldin canim nasilsin uzun zamandir ugramiyordun sagol canim halen hatirimizi sayip selam veren varmis,bu sene izine gidecekmisin süpürge benim izin su an belli degil esimin is durumuna bagli eger kismetimizde izin olursa görüselim

baharim simdilik bizimkisi de kesin degil bir aksilik olmazsa insallah gideriz...
bende yazda olursa bir bulusma tanismak isterim herkesle...

selam ben denizlili değilim ama üniversiteyi orda okudum...

ve çok seviyorum orayı..çokta özledim..ama gitme imkanım olmuyor hiçsenağlama

vallahi burnumda tütüyor oralar...çamlık,çınar....senağlama

ooooo süpürgecim gelmis ya hosgeldin canim nasilsin uzun zamandir ugramiyordun sagol canim halen hatirimizi sayip selam veren varmis,bu sene izine gidecekmisin süpürge benim izin su an belli degil esimin is durumuna bagli eger kismetimizde izin olursa görüselim
benneyaptımkia.s.Şeniz
baharim simdilik bizimkisi de kesin degil bir aksilik olmazsa insallah gideriz...
bende yazda olursa bir bulusma tanismak isterim herkesle...

ikinizde gelin sabırsızlıkla bekliyorum cadılarŞeniz

günaydınnn denizlinin hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Ressam'dan haberi olan var mı? Hüzün Gözlü ile Tülayo da yok ortalarda. Nerede bu kızlar canım?

ben tülao ya dedim ama ressamada haber ver diye ses çıkmadıııı:uhm:
anuşka abla sen bizi alcanmı yoksa başımızın çaresine bakalımmı:1shok:

Ayıp ettin güzelim, tabii ki alırım. Eğer çok büyük bir terslik çıkmazsa 13.15'te sendeyim...

burdayım ben.nasılsınız bayanlar?buluşmaya geleceğim ama biraz geç kalabilirim kursum var hafta sonları.13:30 da çıkıyom.

Back