• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

evlenin anam evlenin. siz o zaman görürsünüz kiloyu,hemde tavandan.çocuk yapın bakalım, ben sorarım size o zaman;bu kilolar nasıl gidecek derseniz?:mymeka:

canım herkes öyle söylüyor ewlendikten sonra alırsınız diye bu ewlilikte bi keramet war sanırım.:roflol: eğer bebekten dolayı çok kilo alırsam ne yapalım ewladım için 20 kilo bile almaya razıyım yeterki o sağlıklı olsun:emir_bebek:

küçük serserinis geldi efem:1rolleyes:
mr için içimi rahatlattın themisim teşekkür ederimŞenizpaü de çektirdim sonuçları yarın alıcam.
pamukum as sonra yapıp kopyalıcam sende kontrol paneline yağıştıracaksın tamammıa.s
baharımmm canımŞenizhüznüm de gelmiş gitmişŞenizmiracım aklımıda ama fırsat olmadı uğramaya:çok üzgünüm:
en sonda hepinisi tek tek öper iyi günler dilerim efemŞeniz

selam kızlar ,nasılsınız?yanlışlıkla istanbul'a girmişim aman bir baktım istanbul muhabbeti yapılıyor,isimlerde yabancı ...ne oldu denizliyi istanbullularmı bastı dedim,ama hayır ben istanbul'a ayak basmışım......serserim teşekkürler ekledim ,bundan sonra ne yapayım,bari birde onu söyle,canım benim....

küçük serserinis geldi efem:1rolleyes:
mr için içimi rahatlattın themisim teşekkür ederimŞenizpaü de çektirdim sonuçları yarın alıcam.
pamukum as sonra yapıp kopyalıcam sende kontrol paneline yağıştıracaksın tamammıa.s
baharımmm canımŞenizhüznüm de gelmiş gitmişŞenizmiracım aklımıda ama fırsat olmadı uğramaya:çok üzgünüm:
en sonda hepinisi tek tek öper iyi günler dilerim efemŞeniz

Canım ne yaptın MR meselesini?? Aldın mı sonuçları?? Merak ettim, haberdar et bizi

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Denizli'nin güzel bayanları, nerelerdesiniz?? Haftaya iş için Sakarya'ya gitmem ve 5 hafta orada kalmam gerekiyordu ama artık gitmiyoruuuum. Eeeee ne zaman buluşacağız. Ben bundan sonra heeeeep buralardayım, şehir dışı görevlerimi falan iptal ettirdim, Çünküüüüüüüü 6 haftalık hamileyiiiiim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Çok ama çoooooook mutluyum.

Ya bu arada iletilerimin altında hala şu tuhaf yazı çıkıyor yaaa, bi bilen var mıdır?? :kızgın:

----------

----------

Themisim Canım benim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin:nazar::nazar::teytey:a.s.

Themisim Canım benim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin:nazar::nazar::teytey:a.s.

İnşallah canım, inşallah. Çok mutluyum yaaa :teytey:

----------

selam kızlar ,nasılsınız?yanlışlıkla istanbul'a girmişim aman bir baktım istanbul muhabbeti yapılıyor,isimlerde yabancı ...ne oldu denizliyi istanbullularmı bastı dedim,ama hayır ben istanbul'a ayak basmışım......serserim teşekkürler ekledim ,bundan sonra ne yapayım,bari birde onu söyle,canım benim....
pamukum sen msn aç öle konuşalım olurmu bi şey isticem sendenyerimseniben
Canım ne yaptın MR meselesini?? Aldın mı sonuçları?? Merak ettim, haberdar et bizi

----------

canım alamadım alınca yazarım teşekkür ederimŞeniz
Denizli'nin güzel bayanları, nerelerdesiniz?? Haftaya iş için Sakarya'ya gitmem ve 5 hafta orada kalmam gerekiyordu ama artık gitmiyoruuuum. Eeeee ne zaman buluşacağız. Ben bundan sonra heeeeep buralardayım, şehir dışı görevlerimi falan iptal ettirdim, Çünküüüüüüüü 6 haftalık hamileyiiiiim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Ya bu arada iletilerimin altında hala şu tuhaf yazı çıkıyor yaaa, bi bilen var mıdır?? :kızgın:

----------

----------

oyyy..oyyyy..teyse oluyorus :sm_cool:hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah bebişimizŞeniz

----------

----------

ya çok sevindim cnm yaaaa
senin gb güzel bir bayana annelik çok yakışıcak inan cnm yaaa
allah analı babalı sağ salim doğum yapmayı nasip etsin :nazar:Şeniz

Kızlar, benim tatilim bitti. Zor da olsa aranıza döndüm.. Umarım hepiniz iyisinizdir. Sizleri ve KK'yı özlemişim.
Önümüzdeki günlerde bir buluşma yapmaya ne dersiniz?

canım çok sevindim inş. çabucacık doğuruverirsin :) (çabuk dediysem benim düğünümü geçir de ondan sonra şaka bi yana Allah analı babalı sağlıklı senin gibi evlat(kıztercihim):emir_bebek:tatlicadiarzuŞeniz versin

Kızlar, benim tatilim bitti. Zor da olsa aranıza döndüm.. Umarım hepiniz iyisinizdir. Sizleri ve KK'yı özlemişim.
ablacım hoşgeldin
buluşalım tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance:
canım çok sevindim inş. çabucacık doğuruverirsin :) (çabuk dediysem benim düğünümü geçir de ondan sonra şaka bi yana Allah analı babalı sağlıklı senin gibi evlat(kıztercihim):emir_bebek:tatlicadiarzuŞeniz versin

ne zaman senin düğün:kahve:bizi çağırıp kk ya masa ayırırsın herhalde
yer ve zaman bellimi:uhm:

Evet, evet, evet, yakın bi zamanda buluşalım. Özledim hepinizi ve kocaman öpüyorum.
Ablacığım kızının bi ameliyatı vardı sanırım, yanlış hatırlamıyorsam. ne yaptınız o meseleyi?? :teselli:

----------

Back