E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatosfirat
canım saol ya iyi olur:1hug:1,56 boy,kilo amanın herkes duydu 53,ideal kilo47 canım ya kimseye söyleme senin yaptığını,ben kendim yaptım diyeceğimmmmmmmm:içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benneyaptımkiemar çekimim vardı 2 gün önce çektirdim dün akşam tekrar aradılar 5-6 dakikalık ekstra bi çekim daha yapıcas dediler:çok üzgünümnu da çektirim şimdi doktorumun şehir dışından dönmesini bekliyorum sonuçlar için noldu acaba neden 2 kez çekildi diye strese girdim:çok üzgünüm:
merhaba canım,
MR çekimi demişsin, geçmiş olsun, hayırdır. Ama korkma ikinci kez çağırmaları için. Ben önceden Devlet hastanesinde MR bölümünde çalışmıştım. Bazen böyle çağırıyorduk 2. kez çekime sebebi de çekim sırasında hastanın ufacık bi hareketi bile bazen görüntüyü bozabiliyor. Doktor da net bişey göremediği için rapor yazdıramıyor. Sanırım böyle bişeydir. Takma kafana. Sen nerede çektirdin MR'ı? Ne zaman alacaksın sonucunu?? Üzme kendini. :teselli:
Bu arada diğer arkadaşlara da bi MERHABAAAAA diyeyim.
Ösledim sizleri yaaa. Öpüyorum hepinizi. Şeniz
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
1,56 boy,kilo amanın herkes duydu 53,ideal kilo47 canım ya kimseye söyleme senin yaptığını,ben kendim yaptım diyeceğimmmmmmmm.
canım kilon we boyun gayet normal bence ben zayıflıktan şikayetçiyim.boy 1 73 kilo 56 en az 60 olmam lazım
Yaa kızlar bu arada benim mesajlarımın altında şu yazı çıkıyor.
Ne demek bu?? Nereleri karıştırdım da çıkarttım bu yazıyı acaba??
Bilen varsa yardım lütfeeeen
----------
herkese iyi aksamlar hemseriler..
sarap kizili sana da gecmis olsun canim.acil sifalar dilerim.
themis sen özel olmayasin sakin?
bizimkilerde yok. sana torpil mi gectiler ne?
bilmiyorum valla yaaa. ki öyle bişey varsa türkçe bişeyler yazsınlar da anlayayım. Ben ne anlarım ingilizceden. :tomato:
----------
şarap kızılımcım bende kilo alamayanlardanım yaza evlenicem şöyle 3-5 kilo alsam gelinlik daha güzel olacak ama yok alamıyorum herkes biraz kilo al dedikçe ben veriyorum bakalım bi formül bulursan uygulayım kan hapı içiyorum bakalım o fayda edicek mi:) herkese selam bu arada keşkek mi yicez o zaman buluşmayı açık alanda yapalım bu sefer öptüm şekerler hepinizi yakında görüşürüz inşallah
pamuk seker birak ya su cizelgeyi ben de cok sinirlenmistim sonuc tabiki yapamadim.hem senin diyete ihtiyacin yok eger ideal kilom diye ugrasma benim ideal kilo 53 falan yani 4 kilo daha vermem gerek simdi bile yüzüm cöktü 4 kilo daha versem beni afrikadan geldim sanacaklar yani birak su ideal kilolari falan kadin dedigin birazciiik kilolu olmali
canım bir ara çok iyiydim kilom 60 ı dewirmişti :) o zaman için yemekten sonra bol bol su içiyordum sanırım midem genişledi we yemek yeme isteği uyandı tombul tombuldum :dance:birde bağışıklık kuwwetlendiri ilaç kullanırsan bitkisel olanlarından oda iyi geliyor a.s. bu arada demek sende yaza ewleneceksin bende:)allahım mutlu bir hayat nasip etsin hepimize inş.
herkese merhaba denizlide devren internet kafe satıyoruz ilgilenen yada istediğini bildiğiniz biri olursa diye bir çıtlatayım dedim.