• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

hoş geldin sende aramıza,,,,denizli bir ankaralı daha kazandı...SERSERİCİM ÇOKGEÇMİŞ OLSUN CANIM,UFAKLIĞI ÖP BENİM İÇİN...YA ARKADAŞIM ŞU KİLO CETVELİNİ NASIL EKLİYORSUNUZ ?KK NIN DİYET GRUPLARINDAN BİRİNE KATILDIM BİR TEK BENİM CETVELİM YOK...NE YAPTIYSAM EKLEYEMEDİM,NE BECERİKSİZMİŞİM....HADİ BİR EL ATINDA KIZLAR ŞU CETVELİ EKLEYEYİM.YOKSA GURUBA REZİL OLACAĞIMM...:roflol:

Pamukşekerim kilo çizelgesinde en son işleme geldiğinde URL ile başlayan adresi kopyalayarak imza ayarlarına ekleyeceksin ,ama dikkat et o adres orada gözüktüğü kadar kısa değil alttada gözükmeyen yerleri var. Hepsini kopyalaman gerekiyor. Ben burda takılmıştım belki sendede aynısı olmuştur:)) .Hadi kolay gelsin :1hug:a.s.

vallahi en son işlemide yaptım ama nerde takılıyor anlamadım,işin piri serseriii...nerdesin ?şöyle güzelce anlatsan diyorumm.bu arada profil ayarlarrımda acaip bir msj var kızlar.kötü içerikmi ne diyor ,açılmıyorda elif diye bir isim var karşısında,sizede geldimi?nedir ne değildir anlayamadımmbenneyaptımkibilgisi olanlara duyrulur bi zahmet açıklayın şu sakıncalı yazıyı.........:1shok:

günaydınnna.s.
baharcımm çok geçmiş olsun hepimize:çok üzgünüm:insanın içi sızlıyor izlerken:çok üzgünüm:
şimcik gelelim çizelgeye kıslar bu adreste adım adım yazıyo takip ederekten yaparsınızyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...mesi-t156466/index.html?p=2005759#post2005759
pamukum senin kilo vermeye mi ihtiyacın var allah aşkına,baharcım seninde öyle maşşalah fıstık gibisiniz zaten:nazar:

herkese iyi aksamlar hemseriler..
masallah hem, bulusmalar hem keskekler..
afiyet olsun simdiden hepinize.
aramiza yeni katilan arkadaslara da hos geldiniz diyorum.
sevgiler herkese.

selam herkese ,serseri sagol canim ya cok üzgünüz aslinda.desteginiz bize cok iyi geldi demekki biz buralarda yalniz degilmisiz,görsün alman milleti :dilcikar: kiz serseri bir zaman bende diyet yaparken az ugrasmadim su cizelgeyle yapamamistim zaten gerekte kalmadi.ev tasiniyom diye türk kadin formatindan cikip afrika kadini formatina girdim :roflol:anaa hem bulusuvecekle hemide kesgek yiyivecekle bogazinizdan geccekmi ben ve süpürge yokken.eger o keskekten yerseniz size kilo olarak geri dönsün :dilcikar: ya da kargoyla bizede gönderin affetmeyiz haa :mymeka: süpürge gel gi bizde bi bulusma yapalimmi hemide keskekli :1hug:

selam herkese ,serseri sagol canim ya cok üzgünüz aslinda.desteginiz bize cok iyi geldi demekki biz buralarda yalniz degilmisiz,görsün alman milleti :dilcikar: kiz serseri bir zaman bende diyet yaparken az ugrasmadim su cizelgeyle yapamamistim zaten gerekte kalmadi.ev tasiniyom diye türk kadin formatindan cikip afrika kadini formatina girdim :roflol:anaa hem bulusuvecekle hemide kesgek yiyivecekle bogazinizdan geccekmi ben ve süpürge yokken.eger o keskekten yerseniz size kilo olarak geri dönsün :dilcikar: ya da kargoyla bizede gönderin affetmeyiz haa :mymeka: süpürge gel gi bizde bi bulusma yapalimmi hemide keskekli :1hug:

ben karar verdim yarin pisiriyom keskegi.yerimseniben
sen cocuklari da al atla bana gel onlardan önce yeriz senlesırnaşık şeyhem bulusma olur.:1hug:

amannn canima degsin ben yarin keskek yemege gidiyom canim süpürgem hizir gibi yetistin ne yalan söyliyim kimbilir kac sene oldu anacigimin keskegini yemeyeli tadini bile unuttum senağlamasenağlamasenağlama

Merhaba Serseri Nasilsin Ne Kadar Sikici Bir Gün Yaa.
benim için can sıkıntısı akşam yemeğinden sonra başladı:çok üzgünüm:
arkadaşlar benide haberdar edin bidahaki buluşmanızda babadağ keşkeği getirmeyende ne olsun
gel güselim sende gelŞeniz
selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli serseri geçmiş olsun bu arada canım

sağol canımın içiŞeniz

benim için can sıkıntısı akşam yemeğinden sonra başladı:çok üzgünüm:

canım dün ne oldu.neden sıkıntılandın.

benneyaptımkiemar çekimim vardı 2 gün önce çektirdim dün akşam tekrar aradılar 5-6 dakikalık ekstra bi çekim daha yapıcas dediler:çok üzgünüm:onu da çektirim şimdi doktorumun şehir dışından dönmesini bekliyorum sonuçlar için noldu acaba neden 2 kez çekildi diye strese girdim:çok üzgünüm:

kahetsin ya ne iğrenç bir cetvelmiş,istemiyorum artık........zaten beğenmemiştim....................arkadaşlar kusura bakmayın sizleri unuttum sanmayın,keşkek işi harikada ben yiyemeceğimmmmm:çok üzgünüm:ahhh ahhhh görüşürüz arkadaşlar,gideyimde aç aç biraz evişi yapayım...

kahetsin ya ne iğrenç bir cetvelmiş,istemiyorum artık........zaten beğenmemiştim....................arkadaşlar kusura bakmayın sizleri unuttum sanmayın,keşkek işi harikada ben yiyemeceğimmmmm:çok üzgünüm:ahhh ahhhh görüşürüz arkadaşlar,gideyimde aç aç biraz evişi yapayım...

canım verdiğim linkten çok basitti amayerimsenibenneyse istersen ben yaparım senin yerine bi ara ama başladığın kiloyu hedef kilonu ve şimdiki kilonu ,bir de boyunu söylemen lasım:1hug:

sersericim ne emarı ya hayırdır,geçmiş olsun...canım benim üzülme ya yoktur bir şey.bazen dr. istiyorlar 2.kez görüşmeyi,eeeeeeee buldular tatlı kızı konuşmak istemişlerdir senle,üzülme hemen bekle bakalım,yoksa birşy sen kendini sıkıntıdan hasta edersin ALLAH KORUSUN...O linkide biliyorum canm giriyorum herşeyi yaptım kontrol paneline kaydattim yok,hani nerde?**********şutarafagittiŞeniz

benneyaptımkiemar çekimim vardı 2 gün önce çektirdim dün akşam tekrar aradılar 5-6 dakikalık ekstra bi çekim daha yapıcas dediler:çok üzgünüm:onu da çektirim şimdi doktorumun şehir dışından dönmesini bekliyorum sonuçlar için noldu acaba neden 2 kez çekildi diye strese girdim:çok üzgünüm

canım geçmiş olsun yeni üye olduğum için ne rahatsızlığın olduğunu bilmiyorum ama allahımdan acil şifalar diliyorum sana...üzme kendini lütfeeeeeen.

Back