• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam kizlar bahar yagmurunuz geri geldi.yeni arkadaslar gelmis aramiza kendimi tanitayim efem ben buranin eski yerlilerinden . tasinmadan dolayi uzun zamandir giremiyordum.hepinizi kocaman özledim ya.artik buralardayim ilgilenenlere duyurulur :roflol::roflol::roflol:

Canım baharımm hoş geldin çok özledik seni, umarım herşey istediğin gibi olmuştur. Yeni evin yeni komşuların hayırlı olsun . Öpüyorum kocaman:1hug:a.s.

Anuşkacım kızına geçmiş olsun. Themiscim sende sakaryaya gidiyormuşsun sanada iyi tatiller sağlıkla git gel . hepinize öpücükler.

Teşekkür ederim kızlar...
Ben hala buralardayım. Hava muhalefeti dolayısıyla gidemedim. Kısmetse cumaya gidiyorum. Tatili yarıladık ya neyse...

Hepinizi öpüyorum...

selam kizlar nerdesimiz cok özlemisim sizleri.ben görmeyeli naptiniz bakem küccük serseri nerdesin bacum kaprislerini bile özledim,hüzüncüm sen nasilsin,anuskacim güzel bir bulusma düzenlemissin aynisini yazin tekrarlayalim ,ressamim sagol canim ya yeni evde gayet rahatim ama cok aksilik yasadim ve yasamaktayim.olsun deyip geciyorum.sagligimiz ve mutlulugumuz herseyin önünde geleni.bluees sagol canim iyi dileklerin icin.o kadar kalabalik olmuski kim kimdir inanin karistiriyorum.süpürgem sen nasilsin giz bunlar bulumus ya sen de internetten canli baglanti yapsaydin ya cafeye.

günaydin denizlinin güzel bayanlari nerlerdesiniz.o kadar kalabalik olmus ama ne gelen var ne giden.orda havalar nasil arkadaslar kar varmi varsa eger accik buraya gönderin.millet hastaliktan kiriliyor burda :bbo:

baharyagmuru canim hos geldin..
özledik seni. hayirli olsun yeni evin baya bi kayboldun ortaliktan

denizlinin gülleri sizleride öpüyorumm

hosbulduk süpürgem nasilsin görüsmeyeli.malesef baya bir uzun oldu.telefon sirketi yüzünden baya bir bekledik telecomda degiliz baska bir sirketteyiz .kiz o avatarini cok mu aradin ordan öyle öcü gibi bakiyor korktum ha :1shok:

Merhaba kızlaaaar,
teşekkür ederim temennileriniz için, benim iş gezisi biraz ertelendi :) sanırım 16 şubatta gidiyorum Sakarya'ya. o tarihe kadar bi buluşma falan ayarlarsanız kaçırmam yani :) gerçi bugünlerde diğer arkadaşlar için zor olabilir, malum yarıyıl tatili.
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere sonra. öptüm hepinizi.

Kızlar, ben nihayet bu gün gidiyorum Antalya'ya.
Buluşma yaparsak hepinizden selam götürürüm. Hatfaya buradayım inşallah.
Görüşmek üzere...

selam arkadaslar nerdesiniz ya sizdemi yariyil tatiline girdiniz.bluees senin yariyil tatilin yokmu ki ders calisiyorsun sana kolay gelsin.anuskacim demek yolcusun ha sanada iyi yolculuklar o halde.

Hoşgeldin Gülse...

Bu arada ben de 1 hafta kadar yokum sanırım. Çarşamba günü Antalya'ya gitmeyi planlıyorum. Kızımın geniz eti alınacak, her şey ameliyat tarihine bağlı.

Burada olduğum sürece topiğe uğrarım.

Hepinizi öpüyorum...

ablacım yaaa yenı gordum daha. hayır olsun. gecmıs olsun. allah acıl sıfalar versın ablacım

selam arkadaslar kimsecikler ugramamis.dün aksam ressamim sizin bulusma fotolarinizi gösterdi maasaallah hepiniz cok güzel cikmissiniz :nazar::nazar::nazar: hele hüzünüm sen daha bir güzellesmissin.diger arkadaslari yeni tanidim.ama bizim egenin kizlari nedense baska bir güzel oluyor.ama egenin suyunu icende güzellesiyor.

selam arkadaslar kimsecikler ugramamis.dün aksam ressamim sizin bulusma fotolarinizi gösterdi maasaallah hepiniz cok güzel cikmissiniz :nazar::nazar::nazar: hele hüzünüm sen daha bir güzellesmissin.diger arkadaslari yeni tanidim.ama bizim egenin kizlari nedense baska bir güzel oluyor.ama egenin suyunu icende güzellesiyor.

birrrr hoşgeldinnnnna.s.Şeniz
ikiiiiii beni niye unutuyon:mymeka:
üçççççç anca mı gelebildin:mymeka:

Back