Denizli///20

Kızlar, buluşma tarihini değiştirdim, 30 Ekim oldu.
Şimdi de gelemeyiz deyin de görelim...

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/396106-denizli-bulusmasi.html

:) ben bu mesajı okumamışım o dediğiniz yere 15:30 da gittim tabi kimseyi de tanımıyrdum 1 saat oturup kalktınız diye düşündüm saat 16:00 da bir daha baktım :) ama gerçekten çok güzel bir yer çok nezih bir ortam balkonu da var sigara içenlere özel :) ama ben 30 ekimde sanırım gelemem bu hafta sonu denizlideydik haftaya gitmek zorundayız ondan sonraki hafta eşimi kessen gitmez denizliye sıkılıyor orda ama gelmeyi gerçekten isterdim

bende ugradım ogun oraya işim vardı
siz nerdesınız kı gelemıyorsunuzCADIARZU

bende ugradım ogun oraya işim vardı
siz nerdesınız kı gelemıyorsunuzCADIARZU

beyağaçtayız denizliye 2 saat uzaktayız. orda kalıyoruz. 2 hafta üst üste denizliye gideceğimiz için 3. hafta eşim kesin gitmez. zaten evde kalalım diye sızlanıp duruyor. 2 hafta mecburen doktor işleri için gitti denizliye.

selemlaaaarrr ben geldimmmm aaaaa bulusma vardi demiiii bulusmadiniz kanimca yani insallah

Son düzenleme:
Çok güzel bir sohbet ortamı vardı.Çok keyif aldım.Ben doğurmadan bi daha bulşalım anuşka ablaaaa.Fotoları yrn göndercem.Katılan tüm arkadaşlaraopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…