Denizli///20

slm bayanlar nasılsınız
bayram yerınde iş bankasının karşısında yenı bı yer açıldı çok guzel ..hen anlamda guzel nezih bı yer :nazar: ne dersınız :KK3:

slm bayanlar nasılsınız
bayram yerınde iş bankasının karşısında yenı bı yer açıldı çok guzel ..hen anlamda guzel nezih bı yer :nazar: ne dersınız :KK3:

Selam canım.
Buluşma yeri konusunda ben her fikre uyarım. Ancak çabuk karar verelim, cumartesiye bir şey kalmadı.

slm bayanlar bende geldim bende sizlee gelmek istioruuum :) ama sanırım hep evlisiniz yaşlarımız yakınsa tanışmak isterim bende

ben bu hafta sonu denizliye gelicem. ben de katılabilirim size yeri ve zamanı kesinleştirelim arkadaşlar anuşkanın da dediği gibi bişey kalmadı cumatesiye.

selam bayanlar
degışıklık olsun herkesın rahat bulabılecegı bı yer
pelinım adım adım var bayram yerınde tam onun yanında açıldı 3 katlı bı yer çokda guzel kaydirigubbakcemile5
anuşkacıgım ıstersen buluşma haberlerıne açarsan daha ıyı olur sanırım gormeyen arkadaşlar belkıde daha rahat görurler :KK3:
yer ve gun netleşsın boshayallersmile

slm bayanlar bende geldim bende sizlee gelmek istioruuum :) ama sanırım hep evlisiniz yaşlarımız yakınsa tanışmak isterim bende
bızım için yaş önemlı degıl canım ..bizleri gordugunde anlayacaksın bunu tanışalım gel kaydirigubbakcemile5
ben bu hafta sonu denizliye gelicem. ben de katılabilirim size yeri ve zamanı kesinleştirelim arkadaşlar anuşkanın da dediği gibi bişey kalmadı cumatesiye.

gel canım gel kaydirigubbakcemile

Mrb ablalarım ve arkadaşlarım..Uzun zamandır forma giremiyordum ailemin yanındayım sonra beraber döndük buraya ve onları karahayıtlara götürdüm orda da malum giremedim nete.Sizleri çok özledim valla inş bende katılacağım buluşmaya bi aksilik olmazsa..

X