Denizli///20

......

Mnyk, sorunu şimdi gördüm canım.
Katlamalı perde fiyatları çok uçuk değil. Kullanılan kumaşa göre değişiyor. Mekanizması biraz fazla tutuyor o kadar. Ama diğer perdelerde bire üç kumaş alıyorsun, bunda bire bir. Yani hemen hemen aynı fiyata geliyor.

cok saol canim icim rahatladi valla izinde yaptircam evim tadilata gircek perdeden koltuga fayansa kadar ramazandan sonra basliycaz bakalim tekrardan cok saol canim

günaydin kizlar denizli nasil havasi nasil sicaklar geldimi burasi yagisli serin ama bugün iyi günesli tabi günes öglesonra yagmura birakiyo yerini

Dünkü yağmur felaketti. Bugün ise yazdan kalma bir gün geçirdik. Sizi bilmem ama ben kışı seviyorum. Bu sıcaklar bana göre değil.

Kızlar, 4 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Astsubay Orduevindeyiz.
Benimle gelmek isteyenler olursa (4-5 kişi alabilirim) Forum Çamlık'ın orta kapısında (Collezione'nin olduğu kapı) 14.15'te buluşalım.

Benimle gelmek isteyenler olursa (4-5 kişi alabilirim) Forum Çamlık'ın orta kapısında (Collezione'nin olduğu kapı) 14.15'te buluşalım.

ablaaaaa 4 haziran cumaaaa ama ben cuma çalışıorum nasıl gelceemmm :gitme:

Ben gelicem seninle.Oğluşumla bana yer ayır.kaydirigubbakcemile3

ablaaaaa 4 haziran cumaaaa ama ben cuma çalışıorum nasıl gelceemmm :gitme:

İboşum canım, üzülme sen. Bu buluşma öğrenci kızlarımız için. Biz daha sonra yeniden buluşacağız. Onlar sınavları bittiği için gidecekler de gitmeden bir tanışalım dedik.

Ben gelicem seninle.Oğluşumla bana yer ayır.kaydirigubbakcemile3

Tamam canım, yerin hazır.

Kızlar, bu arada yasak olduğu için yiyecek götürmeyelim demiştik ama Pelincan konuşmuş, izin vermişler. O börek yapacak, ben de kurabiye yapayım diyorum. Müsait olan yapsın bir şeyler. Çok olmasın zaten, 3-4- çeşit yeter.

iyi eğlenceler o zaman size

süpersiniz valla bende avusturyadan izliyorum forumu bulusma falan ne kadar güzel vakit geciriyosunuz canim cekti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…