• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

47oa8.gif

bayanlar annem için menopozla ilgili başlıklar aradım ama bulamadım nerde ki menopoz başlıkları??böyle bir başlık vardır umarım.bilen varsa nerde olduğunu söyleyebilir mi?:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,nasılsınız, ne oldu böyle bilmiyorumki ,eskilerden pek gıren yok,çalışma hayatı olsa gerek.arkadaşlar bende artık çocuğumu büyüttüm çalışmak istiyorum,aklınızda bulunsun,duyarsanız sekreterlik tarzında masa başı bi iş haber verırmısınız. evde canım sıkıldı artık.

kızlar ben şuan denizlideyim okul bakıyorum, peki emsan i.ö.o ve merkez i.ö.o için ne düşünüyorsunuz merak ediyorum:hulya:

merhabalarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmilea.s. organizatörünüz geldi:roflol:biz de yoğun tempoyu bitirdik çok şükür buluşma yabaliriz:lepi:

chess her 2 okulda iyidir diye biliyorum ben ama emsan daha iyiyerimseniben

kızlar ben şuan denizlideyim okul bakıyorum, peki emsan i.ö.o ve merkez i.ö.o için ne düşünüyorsunuz merak ediyorum:hulya:

Hoş geldin canım. Demek ki bir karşılama partisi yapmanın zamanı geldi artık.

Emsan iyidir, benim oğlum oradan mezun, kızım de hala orada 6. sınıfta.
Merkez için olumlu ya da olumsuz bir şey söyleyemem; çünkü bilmiyorum. Sanırım kötü bir okul değil. Benim okuluma çok yakın ama hakkında fazla bir bilgim yok.

merhabalarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmilea.s. organizatörünüz geldi:roflol:biz de yoğun tempoyu bitirdik çok şükür buluşma yabaliriz:lepi:

Sen organizatör değil bir kaçaksın artık.:umursamaz:
Nerelerdesin ya?
Seçim de bitti. Artık mazeretin yok yani. Bak Chess de gelmiş, bir buluşma yapalım artık.delikafadulden

Hoş geldin canım. Demek ki bir karşılama partisi yapmanın zamanı geldi artık.

Emsan iyidir, benim oğlum oradan mezun, kızım de hala orada 6. sınıfta.
Merkez için olumlu ya da olumsuz bir şey söyleyemem; çünkü bilmiyorum. Sanırım kötü bir okul değil. Benim okuluma çok yakın ama hakkında fazla bir bilgim yok.

teşekkürler kızlarrrrr
opuyorumnanaktan

ya kime gitsem emsan diyo zaten, bakalım artık
:hulya::hulya:

Back