• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

630kxm1.gif

yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.Butiğim için yer bakmaya başladım.Lise cad. ve Çınar'daki dükkan kiraları çok fazla.Buraları dışında önereceğiniz yerler nereleri olabilir.Özellikle üniversite öğrencileri önemli benim için.Önerilerinizi bekliyorum.

yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.Butiğim için yer bakmaya başladım.Lise cad. ve Çınar'daki dükkan kiraları çok fazla.Buraları dışında önereceğiniz yerler nereleri olabilir.Özellikle üniversite öğrencileri önemli benim için.Önerilerinizi bekliyorum.

Kampüs civarına ne dersin?

abla ne dicem sana hani bu suluköprüdeki madlen pastanesi var ya onun yanını yeni bi butik acılmıs bugün gördüm adı da imaj butik hani isim için benim aklıma o gelmişti ya bugün gördüm senn dedgın gibi böyle değişik giysiler iç çamasırı falan da var girdim baktım acaba sen butiği açtn mı diye düsündm ordakı ablaya soracaktm o sen misin diye sonra vazgectim sen acmadın galiba butiği daha degil mi

selam herkese ben usakliyim yani karahalliliyim ama yurtdisindan katiliyorum bizim yaza sünnetimiz var ve ben denizlide hem cok güzel hemde uygun fiyata gece kiyafeti nisanlik abiye vs satan butikleri ögrenmek istiyorum hangi dükkanlari biliyosunuz SIK olmasi lazim fiyatida normal olsun bilenler lütfen yardim etsin

abla ne dicem sana hani bu suluköprüdeki madlen pastanesi var ya onun yanını yeni bi butik acılmıs bugün gördüm adı da imaj butik hani isim için benim aklıma o gelmişti ya bugün gördüm senn dedgın gibi böyle değişik giysiler iç çamasırı falan da var girdim baktım acaba sen butiği açtn mı diye düsündm ordakı ablaya soracaktm o sen misin diye sonra vazgectim sen acmadın galiba butiği daha degil mi

Sabah mesajına cevap yazmıştım canım.Ama görünmüyor.Zaten sabah bir garipti KK. Neyse çareyi tekrar yazmakta buldum.Ben daha açmadım.Evden satışa devam ediyorum şimdilik.İMAJ BUTİK adını bizden önce kullanmışlar desene.ne yapalım biz de başka isim buluruz.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
bana denizlide güzel bir okul ve iyi bi öğretmen önerseniz o kadar mutlu olucam ki
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Sabah mesajına cevap yazmıştım canım.Ama görünmüyor.Zaten sabah bir garipti KK. Neyse çareyi tekrar yazmakta buldum.Ben daha açmadım.Evden satışa devam ediyorum şimdilik.İMAJ BUTİK adını bizden önce kullanmışlar desene.ne yapalım biz de başka isim buluruz.opuyorumnanaktan

hım anladım ablacım allah yardım etsin gönlünce bi yer bulursun sen de inş

Günaydın hanımlar.
Chess canım, PEV konusunu araştırdım biraz. Özel okul olarak çok iyi olmasa da sanırım devlet okullarından daha iyi. Üstelik güzel de bir indirim hakkınız var. Sen gel de o zaman daha kapsamlı bir araştırma yapabiliriz.
Sevgiler.

Merhaba chess.Hangi semtte okul arıyorsun?Kaçıncı sınıf?

valla canım çocuğun okuluna göre ev tutcaz devlet okulu olursa, devlet okulu olursa arif yalınkaya düşünüyorum. 5,5 yaşında, anasınıfına gitcek, anasınıfından 1. sınıfa devam edebileceği bi okul arıyoruz
saol canım ilgilendiğin için, tavsiyelerini beklerim tam merkezdeki okullardan, öğretmen tavisyen varsada seviniirm valla
olumunekankayizsmile

Günaydın hanımlar.
Chess canım, PEV konusunu araştırdım biraz. Özel okul olarak çok iyi olmasa da sanırım devlet okullarından daha iyi. Üstelik güzel de bir indirim hakkınız var. Sen gel de o zaman daha kapsamlı bir araştırma yapabiliriz.
Sevgiler.

Canım neden özel okul olarak çok iyi değil dedin, paylaşırsan çok sevinirim. ODTÜ, PEV den daha mı iyiymiş?
öff arif yalınkayaya mı versem ya, ama iyi bi öğretmen bulmak lazım, bende o civarda kimseyi tanımadımdan öğretmen tavsiyesi alamam da kimseden.:a015:

oğlumun eğitimi konusunda hata yapmak istemiyorum:a015:

pevle telefonda görüştüm benim oğlandan bahsettim, 2. sınıftan başlatabiliriz ama önce görmemiz lazım dediler bakalım

neden sen pev için özel okul olarak çok iyi olmasada dedin canım bahsermisin?
:uhm:

Canım, özel okul deyince benim aklıma çok farklı şeyler geliyor. Bu özelliklerin de ODTÜ Kolejde olduğunu düşünüyorum. Bu benim kişisel görüşüm tabii. PEV mezunları da Fen Liselerine falan girebiliyor, başarısız demiyorum zaten.
Devlet okullarıyla ilgili de her duyduğuna inanma. Çok iyi öğrencileri bir sınıfta toplayıp hepsine sınav kazandırıyorlar, böylece ortalamayı yükseltiyorlar. Diğer sınıfların durumu da içler acısı oluyor tabii.
Niyetim kafanı karıştırmak değil, yanlış anlama. Bence PEV en doğru seçim olur senin için.

Canım, özel okul deyince benim aklıma çok farklı şeyler geliyor. Bu özelliklerin de ODTÜ Kolejde olduğunu düşünüyorum. Bu benim kişisel görüşüm tabii. PEV mezunları da Fen Liselerine falan girebiliyor, başarısız demiyorum zaten.
Devlet okullarıyla ilgili de her duyduğuna inanma. Çok iyi öğrencileri bir sınıfta toplayıp hepsine sınav kazandırıyorlar, böylece ortalamayı yükseltiyorlar. Diğer sınıfların durumu da içler acısı oluyor tabii.
Niyetim kafanı karıştırmak değil, yanlış anlama. Bence PEV en doğru seçim olur senin için.

estarfurllah canım ya, ne demek kafa karıştırmak, senin fikirlerin benim için önemli, çok memnun oluyorum paylaşımlarına, teşekkür ederimŞeniz

özel okul deyince senin aklına gelen şeyler ne peki, mesala çocuğunu özele verecek, neyi baz alırsın?
:uhm:

ay kusura bakma sana da çok soruyorum ama, sen benden çok çok daha tecrubelisin annelik konusunda, hem de bi uzman gözsün, kusuruma bakma:utangac:

Back