• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

yada hiç özelle mözelle uğraşmayıp, ilk 1.2.3. sınıf için devlete mi versem, ay neyse başınızı şişirdim:1rolleyes:

selam herkese ben usakliyim yani karahalliliyim ama yurtdisindan katiliyorum bizim yaza sünnetimiz var ve ben denizlide hem cok güzel hemde uygun fiyata gece kiyafeti nisanlik abiye vs satan butikleri ögrenmek istiyorum hangi dükkanlari biliyosunuz SIK olmasi lazim fiyatida normal olsun bilenler lütfen yardim etsin

cevap yazan yokmu hicsenağlama

mesela 300 tl ile 450 tl arasi olabilir cevap yazdigin icin cok saol

Canım, burada aradığın her fiyata her tür abiye bulabilirsin. Clea'nın yazdığı mağazalar dışında Spazio, Ekol vb. mağazalar da var. İki tane çok büyük alışveriş merkezimiz var. Birinde olmazsa birinde mutlaka aradığın fiyat aralığında bir şeyler bulman mümkün.

HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUMMMopuyorumnanaktan

Sağol canım, hiç de alakasız olmadı.
Senin de kadınlar günün kutlu olsun.kaydirigubbakcemile3

Ayrıca hemen ekliyim anneme bu sabah msj geldi EKOL'de %25 veya %50ye varan indirimler varmış,kıyafete göre değişiyo indirimler.haberiniz olsun diye...

anuskacigim cok saol tatlim izini iple cekiyorum burasi gencligimi yiycek ya keske loto falan tutsada memleketime dönsem ancak yazin izine gelince nefes aldigimi hissediyorum

anuskacigim cok saol tatlim izini iple cekiyorum burasi gencligimi yiycek ya keske loto falan tutsada memleketime dönsem ancak yazin izine gelince nefes aldigimi hissediyorum

İnşallah duaların kabul olur da tez zamanda memleketine kavuşursun canım.
Ben de Denizlili değilim ama karnımız nerede doyuyorsa oraya memleket diyoruz, ne yapalım...

İnşallah duaların kabul olur da tez zamanda memleketine kavuşursun canım.
Ben de Denizlili değilim ama karnımız nerede doyuyorsa oraya memleket diyoruz, ne yapalım...

insallah canim hepimizinki kabul olur dediklerine katiliyorum canim doydugumuz yerde duruyoruz kaydirigubbakcemile5

gunaydin.jpg

yada hiç özelle mözelle uğraşmayıp, ilk 1.2.3. sınıf için devlete mi versem, ay neyse başınızı şişirdim:1rolleyes:

ben haddim olmayarak bu konuda bişey söyleyebilir miyim?bence özel okul deyince çok fazla birşeyler beklememek gerekiyor,sen daha öğrencisin nerden anlayacaksın demeyin ama özel okullardan daha iyi eğitim veren devlet okulları var.bence küçük yaşta özel okul değil de yaşı ilerleyince çocuğunuz nasıl bir eğitime ihtiyaç duyacaksa ona gönderin.1-2-3 özel okula vermek abartı kaçar bence,ortaokulda gönderin daha iyi olur.bir örnek vermem gerekirse,ben devlet okulunda okudum,arkadaşımın biri özele gitti yıllarca okula ilk başladığından beri.şimdiki halimizi sorarsanız kendi başına birşeyler becerebilmenin verdiği özgüven ve mutluluk var bende,arkadaşım ise hala anne-babadan birşeyler bekleyen,istediği olmadı mı herkesi üzen,şımarık biri oldu.annesi hala daha bizim eve gelip keşke hiç özele bulaşmasaydım diyor.bence lisede yada ortaokulda vermelisiniz özele şimdiden değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
haa bi dakika ya okul ismi önerecektim,Hürriyet ilköğretim okulu---Atatürk ilköğretim okulu----Arif yalınkaya ilköğretim okulu önerdiklerim.bence hürriyet öğretmenleri 1 numaradır.ayrıca teyzemin çalışmışlığı vardır bu okulda.çok beğenir emekli de olsa hala daha ordakilerle görüşür

ille özel diyorsanız PEV derim.(bir akrabamız da orada çalıştı,çok yoruyorlar öğretmenleri çocuklar için,üstüne titriyorlar çocukların,öyle izin falan almak kolay değil,çocuklar ne zaman isterse öyle izin alabilirmiş...):ecrin_bebek: çok ilginç.

sallamadığımızdan değil canım, bilgimiz yok:hulya:
ben acıpayamlıyım, denizlideki okullar hakkında bilgim yok :1no2:

teşekkür ederim canım cevabın içina.s.

haa bi dakika ya okul ismi önerecektim,Hürriyet ilköğretim okulu---Atatürk ilköğretim okulu----Arif yalınkaya ilköğretim okulu önerdiklerim.bence hürriyet öğretmenleri 1 numaradır.ayrıca teyzemin çalışmışlığı vardır bu okulda.çok beğenir emekli de olsa hala daha ordakilerle görüşür

ille özel diyorsanız PEV derim.(bir akrabamız da orada çalıştı,çok yoruyorlar öğretmenleri çocuklar için,üstüne titriyorlar çocukların,öyle izin falan almak kolay değil,çocuklar ne zaman isterse öyle izin alabilirmiş...):ecrin_bebek: çok ilginç.

olur mu canım ne demek, aslında bu konuda öğrenciden al haberikaydirigubbakcemile3
önerilerin için teşekkür ederim Hürriyeti de aldım bakacağım okullar arasınaolumunekankayizsmile

Back