- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.838
- 898
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.581
yada hiç özelle mözelle uğraşmayıp, ilk 1.2.3. sınıf için devlete mi versem, ay neyse başınızı şişirdim:1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkese ben usakliyim yani karahalliliyim ama yurtdisindan katiliyorum bizim yaza sünnetimiz var ve ben denizlide hem cok güzel hemde uygun fiyata gece kiyafeti nisanlik abiye vs satan butikleri ögrenmek istiyorum hangi dükkanlari biliyosunuz SIK olmasi lazim fiyatida normal olsun bilenler lütfen yardim etsin
cevap yazan yokmu hicsenağlama
mesela 300 tl ile 450 tl arasi olabilir cevap yazdigin icin cok saol
mesela 300 tl ile 450 tl arasi olabilir cevap yazdigin icin cok saol
HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUMMMopuyorumnanaktan
anuskacigim cok saol tatlim izini iple cekiyorum burasi gencligimi yiycek ya keske loto falan tutsada memleketime dönsem ancak yazin izine gelince nefes aldigimi hissediyorum
İnşallah duaların kabul olur da tez zamanda memleketine kavuşursun canım.
Ben de Denizlili değilim ama karnımız nerede doyuyorsa oraya memleket diyoruz, ne yapalım...
kimse beni sallamamış amabilmiyorumkismile niyse, napalım:hulya:
yada hiç özelle mözelle uğraşmayıp, ilk 1.2.3. sınıf için devlete mi versem, ay neyse başınızı şişirdim:1rolleyes:
sallamadığımızdan değil canım, bilgimiz yok:hulya:
ben acıpayamlıyım, denizlideki okullar hakkında bilgim yok :1no2:
haa bi dakika ya okul ismi önerecektim,Hürriyet ilköğretim okulu---Atatürk ilköğretim okulu----Arif yalınkaya ilköğretim okulu önerdiklerim.bence hürriyet öğretmenleri 1 numaradır.ayrıca teyzemin çalışmışlığı vardır bu okulda.çok beğenir emekli de olsa hala daha ordakilerle görüşür
ille özel diyorsanız PEV derim.(bir akrabamız da orada çalıştı,çok yoruyorlar öğretmenleri çocuklar için,üstüne titriyorlar çocukların,öyle izin falan almak kolay değil,çocuklar ne zaman isterse öyle izin alabilirmiş...):ecrin_bebek: çok ilginç.