• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

anuşkacım ben geçmiş sayfalara bakıp denizlili hatunlara mesaj bırakıyorum yetişebildiğim kadar devam ederim ama 2 gün yokum siz burayıda buluşma haberlerini de takip edin ..ben ev işiyle uğraşıcam da....

anuşkacım ben geçmiş sayfalara bakıp denizlili hatunlara mesaj bırakıyorum yetişebildiğim kadar devam ederim ama 2 gün yokum siz burayıda buluşma haberlerini de takip edin ..ben ev işiyle uğraşıcam da....

Tamam canım, ben buralardayım. Sen rahat rahat taşı evini. Bu arada sen yeni taşınmamış mıydın? Umarım yakınlara geliyorsundur...:))

kızlar meraba.bende denizliliyim.saolsun gülse arkadaşımız sayesinde hbrim oldu topikten.
benim alalhın izniyle 10 gün sora nişanım var.
iyi saç ve makyaj yapan kuaför arıom denizlide.
bildiğiniz varmı???

pelincan nerdesin, tanışır tanışmaz sana yapıştım farkındayım ama kaydirigubbakcemile3 gerçekten fikirlerine ihtiyacım var

kızlar meraba.bende denizliliyim.saolsun gülse arkadaşımız sayesinde hbrim oldu topikten.
bildiğiniz varmı???

Şimdiden hayırlı olsun canım. Denizli'de kuaförden bol bir şey yok ki...
Eğer biraz uygun olsun diyorsan (fiyat olarak) Forum'un arka girişinde Mary Kuaför var. ben sürekli oraya gidiyorum, yardımcı olmaya çalışırım.
Yok eğer fiyat önemli değilse Çaybaşı'nda Asu var, Çizgi var. Düşün kararını ver.

bildiğiniz varmı???

hayırlı olsun psigo, benimde devamlı gittiğim atatürk caddesinde yıldırım kuaför var tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı olsun canım. Denizli'de kuaförden bol bir şey yok ki...
Eğer biraz uygun olsun diyorsan (fiyat olarak) Forum'un arka girişinde Mary Kuaför var. ben sürekli oraya gidiyorum, yardımcı olmaya çalışırım.
Yok eğer fiyat önemli değilse Çaybaşı'nda Asu var, Çizgi var. Düşün kararını ver.

hayırlı olsun psigo, benimde devamlı gittiğim atatürk caddesinde yıldırım kuaför var tavsiye ederim.
canlarım tşk ederim cvp için.
öle kafam karıştıki ne zormuş bu iş yaaamafoldumben
normalde olsa gidersin bi yere yaptırırsın şimdi yok iyi olmalı yok süper olmalı delikafadulden
kafamda bi kaç yer vardı.stil mesela güzel diolar 100 dio fiyata.
çizgiyi istemiom.bayramyerinde ayşe kuaför varmış onu önerdiler 70 dedi.
fatoş kuaför var çınarda o 100 dedi.
zehra kuaför var saltakta o 65 dedi.
kafam öle karıştıki.hepsi önerme bunların hiçbirinin saçını makyajını görmedim.
napcağımı şaşırdım

canım psıqo sen buralı degılsın anladıgın kadarıyla ..CADIARZU
ayşe kuaforu önermem tarzı çok hoş degıl onun ama dıgerlerı nasıl bılmıyorum
benım kuafor yurt dışındada görev yaptıgı için önermıştım ...
umarım uygun ve guzel yapan bırısını bulursun
şimdıden hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan

Arkadaşlar, bildiğim kadarıyla biz epey kalabalıktık, nerede bu millet merak ettim valla. Sonra biz niye buluşmuyoruz diye soruyorlar canım sıkılıyor.

Cumartesileri de mi çalışıyorsun? Ama bu haksızlık...
İzin al şöyle 3'te falan gel bari...

pazartesi cumartesi 8 -5 çalışıyoruz.izin almaya çalışırım daha yeni başladıgım için de çekiniyoum ama gelmeye de çalışacagım.

burdan bi arkadas numarasını özel mesaj atacak arayacagım onu...

pazartesi cumartesi 8 -5 çalışıyoruz.izin almaya çalışırım daha yeni başladıgım için de çekiniyoum ama gelmeye de çalışacagım.

burdan bi arkadas numarasını özel mesaj atacak arayacagım onu...

Tamam canım, gelebilirsen memnun oluruz.

Back