- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.241
bir terslik cıkmazsa bende gelicem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir terslik cıkmazsa bende gelicem inşallah
anuşkacım ben geçmiş sayfalara bakıp denizlili hatunlara mesaj bırakıyorum yetişebildiğim kadar devam ederim ama 2 gün yokum siz burayıda buluşma haberlerini de takip edin ..ben ev işiyle uğraşıcam da....
kızlar meraba.bende denizliliyim.saolsun gülse arkadaşımız sayesinde hbrim oldu topikten.
benim alalhın izniyle 10 gün sora nişanım var.
iyi saç ve makyaj yapan kuaför arıom denizlide.
bildiğiniz varmı???
kızlar meraba.bende denizliliyim.saolsun gülse arkadaşımız sayesinde hbrim oldu topikten.
benim alalhın izniyle 10 gün sora nişanım var.
iyi saç ve makyaj yapan kuaför arıom denizlide.
bildiğiniz varmı???
Şimdiden hayırlı olsun canım. Denizli'de kuaförden bol bir şey yok ki...
Eğer biraz uygun olsun diyorsan (fiyat olarak) Forum'un arka girişinde Mary Kuaför var. ben sürekli oraya gidiyorum, yardımcı olmaya çalışırım.
Yok eğer fiyat önemli değilse Çaybaşı'nda Asu var, Çizgi var. Düşün kararını ver.
canlarım tşk ederim cvp için.hayırlı olsun psigo, benimde devamlı gittiğim atatürk caddesinde yıldırım kuaför var tavsiye ederim.
günaydın denizlili bayanlar...
bıraz geç oldu ama sanada gunaydın canımm
bu hafta sonu buluşuyor denizli topıgı bı bak ıstersen senıde aramızda görmek ısterız :lepi:
gelmek isterdim ama 5 e kadar çalışıyorum 6 yı bulur gelmem...o saatte de buluşuyor olur musunuz hala bilmiyorum ...
Cumartesileri de mi çalışıyorsun? Ama bu haksızlık...
İzin al şöyle 3'te falan gel bari...
pazartesi cumartesi 8 -5 çalışıyoruz.izin almaya çalışırım daha yeni başladıgım için de çekiniyoum ama gelmeye de çalışacagım.
burdan bi arkadas numarasını özel mesaj atacak arayacagım onu...