gözünüz aydın...Rabbim size ve bebeklerinize uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin
güle güle büyütün bebeklerinizi
darısı benim ve benim gibi tüm hamişlerin başına :)))
canımm benimm..çok sağol ya..çok temiz kalplı olduğun yazdıklarından belli...özelden yazacam canım ..Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin...inşallah bende senin gibi yazarım buraya güzel hikayelerimi..inşallah canım benim ya...
kız sayende alıntı yapmayıda örendim heekaydirigubbakcemile.isminurun kısaltması işte iso beğenemedinmi ablam.sen bebeleri büyüt hazırlıkları biz yaparız düşünme.
ablam sayfana o kelimeyi yazan kişi kapsama dışına alınmışsositososito.sen boşver herkez kendisi gibi bilir karşıdakini.kötü sözü aynen iyade et.hem bunlarla uğraşacak vaktinmi var ablam.öpt çok
canım yavrulularınla birlite sağlıklı sıhhatli koca bi ömür diliyorum hepinize
sendeki yumurcaklardan bizdede var 20 haftalığız erken doğum korkusu bizdede var heycanla günlerimizi dolduruyoruz ....zor bi süreçmiş inş bundan sonra herşey çok daha güzel olucak Allahın izniyle
alahım denız ve kaganla bır omur boyu mutluluklar yasatsın
ınsallah guzel guzel gelınlerde gostersın
bızede dua edın bızlerde ınsallah cok yıpranmadan yavrularımızı kucagımıza alırız
benımde 3,denemem olucak bundan sonra ınsan cok yorluyor ve cook uzuluyor ya(
canım teşekkürler güzel dileklerin için.demek seninkilerde ikiz,ne güzel.kendine çok dikkat et,bol bol dinlen.biliyorsun erken doğumun en büyük önleyicisi dinlenmek.benim en zor geçen haftam 20 ve 28 arasıydı.bir 7 haftayı daha atlatırsan İnşallah daha korkma.hadi bakalım güzel haberlerle İnşallah.seninkilerin cinsiyeti ne?
bebelerimize kocaman bi.denizoğuz biraz nazlı çıktı annesi kızma ona.kime çekmiş acaba klava: yokyok gelişimleri gayet iyi.
demek seninkilerde paşa canım,ne güzel:).valla erkekler çok yaramaz oluyor şimdiden söyliyim Elvinnazcım...evet hergün yeni birşey öğreniyoruz hamilelikte,çok büyülü bir süreç.Allah herkese Nasip etsin İnşallah.
ablacım nerdesin ya.bak ben bunu atlamışım,halasına çekmiş olabilir mi ne dersin:lepi:.Deniz Oğuz paşa bugün yine formunda,sabah 7 den beri uyumadı..
bu arada hem temizlik yapıp arada da buraya uğruyorum:)
Bebeklerin hayırlı olsun firdos, Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Aynı şeyleri yaşamışız bir bakıma ama ben senin kadar şanslı olamadım. Ama hayırlısı yapılcak bişey yok. İkiz bebeklerime 31 haftalık doğum yaptım Eren ve Emir. Bir gece soğuk algınlığı gibi mide bulantısıyla kalktım. ertesi sabah doğuma aldılar preklemsi. Bir hafta yoğun bakımda kaldım bir gözüm görmüyodu. bebeklerim küvezde.Birinin bağırsakları gelişmemişti. sütü telore edemedi. Diğerinim beyninde kanama oldu. 45 gün sonra herşey bitti. 10 ay oldu. Önümüzdeki ay tekrar denicem artık hakkımızda hayırlısı.
nerde olcam canım çarşıdaydık kayınvaldeyle son hazırlıkları yaptık yoruldum yoruldum sorma.tabikide halasına benzicek benim kuzum:ecrin_bebek:.çok yorma kendini meleğimmmm keşke yardımedebilsem sana.öpt çok
bugün 12 Eylül..bir çok açıdan önemli bir tarih...ama benim açımdan başka bir önemi daha var..tam bir yıl önce bugün tüp bebeğe ilk adımımızı atmıştık...Anatolia Tüp Bebek Merkezine bu saatlerde gitmiştim ve içeri girer girmez ellerim,ayaklarım titremeye başlamıştı.heyecan mı,korku mu,üzüntü mü hala bilmiyorum.yaşım daha 26ydı ve minyon tipli olduğum için iyice ufak görünüyordum.herkes bana bakmıştı,"burda ne işi var"der gibi...yaşça daha büyük bir çok kişi vardı anne-baba olmak isteyen.onları gördükçe üzüntüm ikiye katlanmıştı ve daha fazla dayanamayarak ağlamaya başlamıştım...hayatımdaki zor anlardan biriydi..12 EYLÜL,SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM..