bu gün 20 Haziran.tam bir ay oldu meleklerimi kucağıma alalı.
bebeklerimin biri 2800 diğeri 2600 gr.olmuş.Allah'ım ınşallah böyle güzel büyümeye devam ederler
firdos yeni öğrendim.tebrik ediyorum canım.biraz sıkıntılı günler yaşamışsın malesef ama sonuç süper bence.umarım sağlıkı,hayırlı evlatlar olurlar.çok öpüyorum canım.yakışıklıları da öp annesi benim için..
meleğimmmmm canımm kardeşim benim allahım kalbin kadar iki güzel yavru verdi sana.rabbim çok büyük zamanını en iyi o bilir.ne yaşadıysan seninle yaşadık inan ama iki güzel bebemiz şimdi bizimle.yeğenlerimi öp kokla benim için.ben hala burdayım ablam senin şu doktora gidcem.gülbin doktoru o kadar övdünki kisttlere bi baksın bakalım ne dicek.sayende bu siteyide keşfettim allah razı olsun,pko hakkında ne çok şey varmış ablam ya.yanlız değilmişim baksana.bi ara uğruycam sana ama biliyon bizim yoğunluğu telaşı.öpt çookk.
çok geçmiş olsun canım, rabbim bu mutluluğu hiç bozmasın darısı başımıza inşalah...
allhım saglıklan buyutmeyı nasp etsın
darısı bıze duanı eksık etmeeeeee
Amin Esracım,dualarım bu emeği harcayan,isteyen herkesle..
çok sağol canım,İnşallah senin güzel hikayenide okuruz burdan.sormak istediklerin olursa burdan da özelden de sorabilirsin.seve seve yardımcı olurum.Dualarım hep sizlerle.
bu arada bende UMUT ismini çok severim.ama çok yakınlarımdan birinin adı olduğu için bebeklere koyamadık.
İsminur ablacım hoşgeldin,yoksa İSOmu demeliyim:).bu ismi nerden buldun ablacım.güzel sözlerin için çok sağol.demek İstanbula dönmedin hala,Gülbin hanım çok mükemmel bir doktor.o da ablam gibi oldu artık.biliyorsun bende emeği çok.önce Allah sonra onun sayesinde hayata döndük biz.bir git bakalım ne diyecek,Hayırlısı Olsun.ablacım düğün hazırlıklarına yardım etmek istiyorum ama durum malum.evden dışarı bile çıkamıyorumdelikafadulden