DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Haklısın Denizcim eski halimi düşününce şimdi muhteşem gibi görünüyorlar gözüme.Umarım dediğin gibi kapsül sorunu yaşayanlarda bu süreci bizimle paylaşırlar.Hoşçakal canım

Haklısın Denizcim eski halimi düşününce şimdi muhteşem gibi görünüyorlar gözüme.Umarım dediğin gibi kapsül sorunu yaşayanlarda bu süreci bizimle paylaşırlar.Hoşçakal canım

maviş yeni bir mesaj açtım bu konuyla ilgili belki orada istediğiiz kişilerle buluşuruz. her boş anımda elimi bilgisayara atıyorum acaba yazan olmuşmudur diye. senin gibi arkadaşlarla paylaşım ok hoş. esen kal.

slm susu.d dikişler alındıktan sonra başlatmıştı benim ki. kontrole gidince danış istersen sevgiler

pardon kızlar şişen protez nedir?
dışı saçaklı olanı biliyordumda bunu ilk defa duyuyorum. yada daha ilginci ne zaman şişiyor:1no2:

ya kızlar bişey sorucam siz balenli sütyen takıyomusunuzzzz bazıları aaa takmıyorum zararlıymış falan diyolar takmıorum falan diolar ama benm doktorum takabilirsin bi sorun olmaz dedi ama ilk zamanlar tabiiki sporcu takıodum onun dışında takmadım balenli ama takmayanlar çok garibime gidiyor siz takıyomusunuz takmıyomusunuz....:1shok:

yok canım doktorum 3 ay sporcu sütyeni takmamı istedi. zaten 1.5 ay kaldı sonrasındada sporcu sütyenini günlük kullanımda tercih ederim çünkü çok rahat. sevgiler

ben ewe geldiğimde takıyorum sadece ama dışarı çıkarken falan balenli takıorum sorun diil takabilirsin bişe olmaz dedi doktorum bende takıyorum walla ama hiç balenli takmayanlar war garibime gitti silikonun şeklini bozar falan diolar da sporcu sütyeniyle nereye kadar yani:) neese yrn kontrole gitcem zaten sorarım gene :) teşekkürler denizzzzzzzz :)

Denizcim umarım yeni açtığın msjda arkadaşlar bize yardımcı olur.Paylaşımlar arttıkça kendimizi daha rahat hissediyoruz.Çünkü seninde dediğin gibi bizi bizden başka kimse anlamıyor.hoşçakal canım.

slm maviş haklısın ama şimdilik bir gelişme yok umarım aradığımızı buluruz. sevgiler

kızlar 17 gün olmasına rağmen halen taş gibi semsertler ve görüntü olarak da hoş durmuyolar.ben 2 haftaya kadar yumuşarlar diye düşünmüştüm ne zaman yumuşamaya başlarlar?bi de çok gergin ve yukarda duruyolar,acaba halen şiş oldukları için mi?şişler o yüzden hoş durmuyolar diye kendimi avutuyorum ama şişlerin şimdiye kadar inmesi gerekmez miydi?

elanur;
ozel msj atamadıgım ıcın henuz burdan cvp atıyorum cnm sana. cumartesı doktoruma gıdıcem bu masaj konusunu sormak ıcın, mutlaka senın sıkıntıdan sorucamm , sıkma canınıı optm cook

ARKADAŞLAR şişlik olayı emin olun azalıyor ama normal bir yumuşaklıkda yok. benim 1.5 ayı geçti çok gergin değiller artık ama yumuşakda değiller. zaten ben tamamen doğal olmasından geçtim dediim gibi biraz yumuşaması yeterli olucak. ama 1 sene sonra tam olmuş şekli ortaya çıkmış olacakmış. hayırlısı umarım istediğimiz gibi olur. sevgiler..

acaba kullanılan protezlerin markalarıyla ilgili bir durum mu bu?çünkü bazı arkadaşlardan normal meme kıvamında olduklarını,bazılarındansa sert olduklarını duymuştuma.s.

acaba kullanılan protezlerin markalarıyla ilgili bir durum mu bu?çünkü bazı arkadaşlardan normal meme kıvamında olduklarını,bazılarındansa sert olduklarını duymuştuma.s.

merhaba elanur türkiyede kullanılan mentor denen bir marka. ve hemen hepsi bunu kullanıyor. ancak püsküllü ve düz denen 2 çeşidi varmış püsküllü ki katı pahalı ama aha yumuşak oluyormuş. bizlere kullanılan düzler. püsküllüye göre daha sert.
bazılarında yumuşak olmasıda meme dokusu az olanlara daha sert çok olanlarda daha yumuşak oluyor. ve birazda kilonunda etkisi var. kilolularda daha yumuşak oluyor.
son olarak bir etken daha var silikonun büyüklüğü arttıkça sertlikde artıyor. ama zaman içinde deride genişleme olduğu için yumuşama ve aşağı doru inme oluyor( daha doğalda oluyor aynı zamanda)
şimdilik bildiklerim bu kadar sevgiler...

SEVGıLı MAVıŞ sanırım bu kapsül olayını tek takan biziz. yaşayanda yok bunu. sanırım bizde umursamasak iyi olacak. baksana bir arpa boyu yol katedemedik. demekki bu kadar yaygın bir durum değil. sevinelim değil mi? ya mesajı atar atmaz bende yaşadım-yaşıyorum diyenler dolsaydı??kaydirigubbakcemile3
bu arada umarım iyisindir. sevgiler...:teselli:

Merhaba deniz püsküllü deil canım o. Pürtüklü yüzey. Kapsül konusunuda kafanıza takmayın. Pürtüklü yüzey konduysa proteziniz ve masaja dikkat ederseniz hemen hemen hiç görülmüyormuş. Öptüm

cevap için teşekkürler...o zaman yumuşak durması için kilo alıp bol bol da masaj yapmak gerekiyo,şu an 52 kiloyum,acaba 4-5 kilo alsam göğüs bölgemde fark eder mi?sanki orda silikon var diye oradan hiç kilo alamayacakmışım gibi hissediyorum.bi de silikonun içimde yarattığı his çok berbat.silikonun varlığını bile unuttum diyen arkadaşların yazılarını okumuştum.onlar gibi ben de varlıklarını unutmayı çok istiyorumkaydirigubbakcemile5

kızlarr ben de 8 eylülde oldm baya bi yumuşadılar sertlik yok ama hala çok yukarıda duruolar.sanrm hep öyle kalcklar çünkü doktorumla konuştm senin kendi yapın böyle biz protezi meme başına göre ortalayarak koyuyorz dedi.ztn benm meme dokum yok deneck kdr azdı ve 250cc takıldı yani yine büyk diiller anca 80b oldular.aslında zamanı geri alsm hiç ameliat olmazdm çünkü hiç bi zaman insanın kafasndakiyle örtüşmüyo ben hafif sarkık memler hayal etmştm oysa yandan bakınca hala füze gibiler ve çok yukarıdalar.

ayşecik bizimki pürtüklü değil adınıda tam bilemiyorum bu yüzden.
ismilazımdiil canım zamanla düzelecekmiş bende sabırla o zamanı bekliyorum seninle benzer durumdayım. meme dokusu yok denecek kadar azdı 49 kiloyum 245cc takıldı ve 80b. şuan 50. gün eskiye göre daha iyi görünüyor. birgün silikon takıldığını unutanlar arasında olabilmek dileğiyle.
moralini bozma sadece sabırrrr.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…