Haklısın Denizcim eski halimi düşününce şimdi muhteşem gibi görünüyorlar gözüme.Umarım dediğin gibi kapsül sorunu yaşayanlarda bu süreci bizimle paylaşırlar.Hoşçakal canım
kızlar bende 2 hafta once koltuk altından g.buyutme amelıyatı oldum ınanılmaz rahat bı amelıyat sonrası gecırdım hc tahmın ettıgım agrılar olmadı, ben en son doktoruma dıkıslerımı aldırmaya gecen hafta gıttım okdr bana masaj yapmamı fln hıc soylemedı ben sımıdı yazdıklarınızı okuyunca teleslandım kapsul fln benımde yapmam lazım sızce gercı doktoruma sorcam ama sızede sormak istedimmm????
ya kızlar bişey sorucam siz balenli sütyen takıyomusunuzzzz bazıları aaa takmıyorum zararlıymış falan diyolar takmıorum falan diolar ama benm doktorum takabilirsin bi sorun olmaz dedi ama ilk zamanlar tabiiki sporcu takıodum onun dışında takmadım balenli ama takmayanlar çok garibime gidiyor siz takıyomusunuz takmıyomusunuz....:1shok:
elanur;
ozel msj atamadıgım ıcın henuz burdan cvp atıyorum cnm sana. cumartesı doktoruma gıdıcem bu masaj konusunu sormak ıcın, mutlaka senın sıkıntıdan sorucamm , sıkma canınıı optm cook
ARKADAŞLAR şişlik olayı emin olun azalıyor ama normal bir yumuşaklıkda yok. benim 1.5 ayı geçti çok gergin değiller artık ama yumuşakda değiller. zaten ben tamamen doğal olmasından geçtim dediim gibi biraz yumuşaması yeterli olucak. ama 1 sene sonra tam olmuş şekli ortaya çıkmış olacakmış. hayırlısı umarım istediğimiz gibi olur. sevgiler..
acaba kullanılan protezlerin markalarıyla ilgili bir durum mu bu?çünkü bazı arkadaşlardan normal meme kıvamında olduklarını,bazılarındansa sert olduklarını duymuştuma.s.
merhaba elanur türkiyede kullanılan mentor denen bir marka. ve hemen hepsi bunu kullanıyor. ancak püsküllü ve düz denen 2 çeşidi varmış püsküllü ki katı pahalı ama aha yumuşak oluyormuş. bizlere kullanılan düzler. püsküllüye göre daha sert.
bazılarında yumuşak olmasıda meme dokusu az olanlara daha sert çok olanlarda daha yumuşak oluyor. ve birazda kilonunda etkisi var. kilolularda daha yumuşak oluyor.
son olarak bir etken daha var silikonun büyüklüğü arttıkça sertlikde artıyor. ama zaman içinde deride genişleme olduğu için yumuşama ve aşağı doru inme oluyor( daha doğalda oluyor aynı zamanda)
şimdilik bildiklerim bu kadar sevgiler...
merhaba elanur türkiyede kullanılan mentor denen bir marka. ve hemen hepsi bunu kullanıyor. ancak püsküllü ve düz denen 2 çeşidi varmış püsküllü ki katı pahalı ama aha yumuşak oluyormuş. bizlere kullanılan düzler. püsküllüye göre daha sert.
bazılarında yumuşak olmasıda meme dokusu az olanlara daha sert çok olanlarda daha yumuşak oluyor. ve birazda kilonunda etkisi var. kilolularda daha yumuşak oluyor.
son olarak bir etken daha var silikonun büyüklüğü arttıkça sertlikde artıyor. ama zaman içinde deride genişleme olduğu için yumuşama ve aşağı doru inme oluyor( daha doğalda oluyor aynı zamanda)
şimdilik bildiklerim bu kadar sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?