Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili pikolata
benim 10 gün oldu yaptıralı
hiç göğsüm yoktu birden 300 cc koyulunca derim çok gerildi ve ciğerlere baskı yaptı
doktorum derin yavaş yavaş gerildikçe rahatlayacaksın dedi
ilk gün bana oksijen verdiler hastanede
sonra 5-6 günde tamamen geçti
ama gerçekten kalbime ve ciğerlerime çok baskı hissettim ben
bu tamamen benim hiç göğsüm ve esnek derim olmamasındna kaynaklandı
belki hiç yaşamazsın böle bir problem
SELAM ARKADAŞLAR BENİM NERDEYSE 4 SENE OLACAK. PİŞMAN OLDUĞUM TEK ŞEY VAR ODA KEŞKE YILLAR ÖNCE YAPTIRSAYDIM. BİR GÜN BİLE YAPTIRDIĞIMA PİŞMAN OLMADIM. İHTİYACI OLAN HER BAYAN YAPTIRMALI BENCE. İNSAN KENDİNİ BULUYOR. ARTIK KİMSEYE SÖYLEMİYORUM BİLE. SENİNKİ NORMAL KEŞKE BENİMKİDE SENİN GİBİ OLSAYDI DESELER BİLE. İLK BAŞLARDA Kİ SIKINTILARA DEĞER. KEŞKE KEŞKE ÇOK DAHA ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM. TŞK
seckin bey bi arkadasımn burnunu yaptı ama inanın hiç memnun kalmadı 3 kez amlyt oldu bn ömer beye oldum amlytmı zemuszemus
Selam Konuyu açan kişi olarak sana yazmak istedim. yaklaşık 8 sene olmuş ve aynı senin durumundaydım, göğüs dokusu yo denecek kadar azdı. Doğallık doktora bağlı ve çözüm kas altı olması. diğerlerinden farkıysa ağrının oldukça fazla olması. ama forumun başını okursan en fazla 3 gün sıkıntın oluyor. Kas üstü yaptıranlar ameliyat sonrası çıkabiliyormuş. ben 1 gün yattım ama 3 gün zor geçmişti. Doğallık tabiki birazda büyüklük tercihiyle alakalı. çok büyük taktırmazsan.gayet doğal.Ya bende yaptirmak istiyorum ama gogus dokum hic yok ve silikon taktirirsam dogal durmaz diye endiseleniyorum ...