• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Funyy cim çok teşekkür ederim .Dr.un adını ve telini verebilirsen çok sevinirim.Benim kasaltı oldu.Protezin ele gelmesi çok canımı sıkıyor.Ama görüntüden çok memnunum.Seninde göğüslerinden memnun olmana çok sevindim.Canım protezin ele gelmesi konusunda senin bir bilgin varmı?Tel.de görüştüğüm dr.lar protezi hissetmemem gerektiğini söylediler.umarım büyük bir problem yoktur.görüşmek üzere

Funyy cim çok teşekkür ederim .Dr.un adını ve telini verebilirsen çok sevinirim.Benim kasaltı oldu.Protezin ele gelmesi çok canımı sıkıyor.Ama görüntüden çok memnunum.Seninde göğüslerinden memnun olmana çok sevindim.Canım protezin ele gelmesi konusunda senin bir bilgin varmı?Tel.de görüştüğüm dr.lar protezi hissetmemem gerektiğini söylediler.umarım büyük bir problem yoktur.görüşmek üzere

cnm benim ben doktoruma sordum zamanla geçicek dedi bakalım sık sık kontrollere gidiyorum zaten 4 ay geçti ve baya sık gidiorum sana msj atıcam dr. adını ve telini görüşürüz cnm byee

cnm özeelden msj atıcam sana ama çıkmam lazım şimdi akşam atarım öptüüm çokk byeee

Merhabalar arkadaşlar.Bomba gibi haberlerim var.Bugün sabah kalktığımda cesaretimi topladım ve muayene için randevu aldım.Gittiğim doktor çok tatlı bir bayandı.Kaslarımı sıktığımdaki şekil bozukluğunu gördüğünde problemin kaslarımın çok hızlı iyileşmesinden kaynaklandığını söyledi ayrıca protezin ele gelmesininde çok önemli olmadığını anlattı.Ben dr.un 2. bir ameliyat önereceğini düşünürken bana 2. ameliyata gerek olmadığını bunları çok fazla önemsemememi söyledi.Bi nebze de olsa rahatlamış durumdayım artık.Ayrıca göğüslerimin çok güzel göründüğünü söyleyince çok mutlu oldum. Göğsümün 1.5 ay olmasına rağmen çok yumuşamış olduğunu söyledi ama bu olumlu bir durum mu onu tam anlayamadım.Konu değişince sormayı da unuttum.Yanlız şöyle bir problem var.Tüm yaşadığım bu sorunlar kapsüle yatkınlığın göstergesi de olabilir dedi.Ama şu anda böyle bir durum olmadığını bol bol masaj yapmam gerektiğini söyledi.Kızlar umarım kapsül oluşmaz.Lütfen benim için dua edin.Bu kapsül mevzuuna rağmen dr.a gitmem beni çok rahatlattı.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum.En azından şu anda 2. ameliyata gerek yok.Görüşmek üzere kızlar.Hepinize bol masajlı kapsülsüz günler.

Funyy cim her ne kadar dr.a gitsemde bana dr.unun bilgilerini verirsen sevinirim.Çünkü başka bir dr.a daha danışmak istiyorum.Şu kapsül mevzusu biraz tedirgin etti beni.Şimdiden çok teşekkürler.Görüşmek üzere.

cnm msj attım sana içinin rahatlamasına çok sewindim ama korkma bişe çıkmassss :)

Canım benim yaa.Bide oturup 50 ye tamamlamak için birsürü mesaj yazmışsın Çok teşekkür ediyorum.Doktor protezin ele gelmesinin geçici olacağını söylemedi ama sende durum farklı.Doktorun geçeceğini söylüyorsa geçicidir mutlaka.Canını sıkma hayatım.Benim protez alttan değilde elimi üstüne koyup bastırınca hissediliyor.Ne derece doğru bilmiyorum ama sanki açılan cep büyük gelmişte içinde oynuyormuş gibi.Ama seninki doktorun dediği giibi zamanla oturacaktır.Umarım bundan sonra başka problemle karşılaşmayız.Kendine iyi bak.Öpüyorum.

Banada verebılırmısınız doktorunuzun bılgısını bende uzun zamandır dusunuyordum sımdılerdede dıyetdeyım mayısa kadarda vermem lazım düğünde var ve kendımede ödül olarak bunu dusundum uzun zamandırda ıstıyordum bakalım hayırlısı

tabii cnm atıorum şimdi :) süper kendine çok güzel ödül bulmuşsuun tebrik ederimmm :)

maviş merhaba iş yoğunlğu nedeniyle görüşemedik.
ancak anlattıklarına çok sevindim gözün aydın olsun. ameliyat gerekmeyip normalbir şey olduğunu seninkide anlatsaydı bu gerginlikleri yaşamazdın. kapsül olayında ise kapsülün kalın olması sonucu yamulmalar oluyormuş yani silikon çevresindeki kitle kalınlaşıyormuş buna bazı doktorlar vücut silikonu atmaya çalışıyorda diyor. yani seninki olayı açıklamadan sadece atmaya çalışıyor dediği için böyle anlamışsın.
yeni doktorun bunlar kapsül belirtisi gibi bir şey demiş ya benimkide ben bunu önleyemezmiyiz nerden bilicez falan diye sorunca şu anda dikişlerin üzerindeki sertlikten olursa olur dedi. içimi çok rahatlatacağını sanarak.:1no2:
sanırım bizi bizden başkası anlamıyor.:içelim:

ben korkudan dikişlerin olduğu bölgeye BASA BASA masaj yapıyorum. inşallah korkyuğumuz başımıza gelmez. benimde kullanım ve görüntü olarak sıkıntım yok. hatta oldukça yumuşadılar. tek ortak derdimiz kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun sevgiler tekrar tekrar gözün aydınolsun.:nazar:

maviş sormak istediğim bir şey var. masajı nerelere ve nasıl yapmanı istedi???
benimki sadece dikiş üzerine yap demiştide.
ben genel masaj yapacakmıyız dediğimde hayır demişti. bilgi verirsen çok sevinirim.
sevgiler

Denizcim merhabalar.Bende iki gündür mesj yazmayınca meraklanmaya başlamıştım.Önemli birşey olmamasına çok sevindim.Canım aslında doktor sorunlarımın çok doğal olduğunu söylemedi ama çok kafama takmamam gerektiğini görünüş olarak güzel durduğunu söyledi.Ama içim epey rahatladı.Sadece kapsül oluşacak diyi çok korkuyorum.Haklısın canım bizi bizden başka kimse anlamıyor.Benim dr.um masaj olarak göğüslerimi bastırarak sağa sola yukarı ve aşağı hareket ettirmemi istedi.Fakat bazı dr.lar kasaltı operasyonlarda masajın çok etkili olmadığını savunuyormuş.Son gittiğim dr. ise izler için verdiği jelle (benim dr.izler için hiç birşey önermemişti) dikişler üzerine dediğin gibi basa basa masaj önerdi.Canım umarım böyle bir sorunla karşılaşmayız.Gerçi ben kapsül olmasa dahi uzun vadede sağ göğsüm için 2.bir düzeltme operasyonu düşünebilirim çünkü bazı durumlarda protezi hissedebiliyorum.Yani görüntüden çok memnunum ama kullanımda değil.Ayrıca kasları sıktığımda oluşan görüntü bozukluğu da ameliyatla geçebiliyormuş ama dr.gerek yok demişti.Canım benim umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.Kendine iyi bak Öpüyorum.

Erescim benim dr.um ıstanbulda ama ismini vermeyeyim istersen çünkü hiç tavsiye etmiyorum.Ben bazı sorunlar yaşadım.Eğer ameliyat olmak istiyorsan doktorunu çok iyi araştır.Hoşçakal.

sevgili maviş umarımherşey yoluna girer. biraz özel bir soru istersen mailde atabilirsin. eşin keşke yaptırmasaydın falan diyormu? benim ki ameliyattan çıktıktan sonraki halimi ve morarmanın olduğunu gördüğünde ben sana gerek yok demiştim tutturdun yaptıracağım diye söylenmiştide:olmaz:
ama şimdi bir sıkıntısı yokkaydirigubbakcemile3
sevgiler

Denizcim eşim yeni halimden çok memnun Kasları sıktığım hali görmüyor zaten.Sadece ben söylediğim için biliyor.Protezin ele gelmesi de farklı bir hareketle oluyor yani eşimin temasıyla hissedilecek bir durum değil.Ama benim hissetmem canımın sıkılmasına yetiyor.Canım umarım bundan sonra bir problemle karşılaşmayız.Çok öpüyorum.

Denizcim eşim yeni halimden çok memnun Kasları sıktığım hali görmüyor zaten.Sadece ben söylediğim için biliyor.Protezin ele gelmesi de farklı bir hareketle oluyor yani eşimin temasıyla hissedilecek bir durum değil.Ama benim hissetmem canımın sıkılmasına yetiyor.Canım umarım bundan sonra bir problemle karşılaşmayız.Çok öpüyorum.

haklısın canım en önemliside insanın kendine güveninin gelmesi. ama hiç birşey olmamış gibi normale dönmeyi beklemekde pek doğru değil sanırım. biz hep ameliyat ertesine göre çok rahatız diyoruz ama eskisi gibi çok rahatlık sanırım çok sonra olacak.
ama inan yokluktan sonra şimdiki halinde mutlu olmamak elde değil. aslında keşke kapsül sıkıntısıyla karşılaşanlarda bize bir ses verse. ya hiç yok yada başına gelen itiraf edemiyor. hakkımızda hayırlısı olsun sevgiler

kızlar bende 2 hafta once koltuk altından g.buyutme amelıyatı oldum ınanılmaz rahat bı amelıyat sonrası gecırdım hc tahmın ettıgım agrılar olmadı, ben en son doktoruma dıkıslerımı aldırmaya gecen hafta gıttım okdr bana masaj yapmamı fln hıc soylemedı ben sımıdı yazdıklarınızı okuyunca teleslandım kapsul fln benımde yapmam lazım sızce gercı doktoruma sorcam ama sızede sormak istedimmm????

kızlar bende 2 hafta once koltuk altından g.buyutme amelıyatı oldum ınanılmaz rahat bı amelıyat sonrası gecırdım hc tahmın ettıgım agrılar olmadı, ben en son doktoruma dıkıslerımı aldırmaya gecen hafta gıttım okdr bana masaj yapmamı fln hıc soylemedı ben sımıdı yazdıklarınızı okuyunca teleslandım kapsul fln benımde yapmam lazım sızce gercı doktoruma sorcam ama sızede sormak istedimmm????

Şişen protezmi kullanıldı sana? Yoksa pürtüklü normal protezmi??

Back