• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar ben de 1.62 boyundaym kilm 49.bana da kas altı 250cc takıldı ama çok yukarda duruolar zamanla hafif sarkma oluo muu yoksa kas altı olduğu için hep bölee bi kabarıklık mı olck üst tarftaa. bilginz var mı? kas üstü yaptrsaydm keşke çok pişma oldm ama meme dokm çok azdı

slm benimde 245cc kas altı. ve evet biraz yukarıda özellikle adet dönemi birde gerginleşince oldukça dik. ama deri esnedikçe yumuşayacakmış. normali 1 sene diyorlar.
1 seneden önce çıkartma kararı alma bence.sevgiler..

Canım Bende bir bursalı olarak bu cumartesi ameliyata giriyorum Allah izin verirse..
Ben çok araştırdım Ve dr Mesut Özcan'da karar verdim.İnşallah darısı seninde başına.:teytey:

allah yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider. iyi haberlerini bekliyorum...
sevgiler...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun bıçak değiyor ya kolaymı elimiz kesilse 2 haftada iyileşmiyor

Denizcim bu arada sana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum.Son 3 hafta benim için çok zor bir süreçti.Ama ilgin ve iyi dileklerinle bana gerçekten çok destek oldun.Eşimin ve senin desteğin olmasa şu günler eminim çok daha zor geçerdi benim için.Umarım herşey gönlünce olur.

deniz7 evt burda okudklarmdan sonra beklemeyi düşünüyorm ama günm aynanın karşısnda geçio sürekli bakıyrm :) ve kasn kalktığı yerlerde üstte bi boşluk görüyorm baknca da resmn fark ediliyo acaba zayıf oldgm için mi böyle sende öle bişi var mı boy ve kilomz aynı sanrm ve meme dokm çk azdı benm

Denizcim bu arada sana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum.Son 3 hafta benim için çok zor bir süreçti.Ama ilgin ve iyi dileklerinle bana gerçekten çok destek oldun.Eşimin ve senin desteğin olmasa şu günler eminim çok daha zor geçerdi benim için.Umarım herşey gönlünce olur.

sevgili maviş benim durumumda seninle aynı yani eşimdenbaşka kimse bilmiyor. yaptırmasa bile bir arkadaşınla konuşmak istiyorsun ama söyleemiyorsun. ve bu forum sayesinde senin gibi güzel insanlar en yakının oluyor. bende seninle ortak sıkıntıları yaşayıp paylaşınca o kadar rahatlıyorum ki ben de sana çok teşekkür ederim iyiki varsın sevgiler...:içelim:

deniz7 evt burda okudklarmdan sonra beklemeyi düşünüyorm ama günm aynanın karşısnda geçio sürekli bakıyrm :) ve kasn kalktığı yerlerde üstte bi boşluk görüyorm baknca da resmn fark ediliyo acaba zayıf oldgm için mi böyle sende öle bişi var mı boy ve kilomz aynı sanrm ve meme dokm çk azdı benm

doktorunada danış istersen sana en iyi o yardımcı olur.

Denizcim ameliyattan önce göğüsleri bi büyüteyim kendime bir sürü sütyen alıcam diyodum.Ama bu sıkıntılardan sonra hiç içimden gelmemişti.Bugün ilk 85 beden sütyenimi aldım.Hemde desteksiz.ıÇ çamaşırı satan bayan sütyenleri gösterirken destekli istemezsiniz heralde deyince nerdeyse boynuna sarılacaktım kadıncağazın.Yaa normal boyutlara sahip olmak ne güzel bi duyguymuş.

haklısın maviş ben eski bikinimi giydiğimde allahım ben buna nasıl sığıyormuşum dedim. ve nan bu şekil nasıl gezmişim dedim. henüz çamaşır almadım sporcu sütyeniyle normal görünmek süper.
destekli dolgulu çamaşırladan kurtulduğum için bende çok mutluyum.
3 ay sporcu sütyenine devam edeceğim. sevgiler...

bu arada maviş eski çamaşırlarını tabildin mi? ben hala atamıyorum. birde ameliyat tam belli değildi ve dünya kadar dolgulu çamaşır almıştım. şimdi onlara bakıp bakıp daha çok mutlu oluyorum. boşa almış olsamda!...
özellikle adet dönemine yaklaştığındaki gerginlikde olmasa çok daha mutlu olacağım.
allah hepimizi kapsüllenme illetinden korusun. ve hep mutluluğumuzu paylaşabilelim. sanırım tekbüyük tehlike o kaldı. tabi doktorumuzun söylemediği bir sorunla karşılaşmazsak. sevgilerzemuszemus

Haklısın Denizcim umarım kapsülle ve başka sorunla karşılaşmayız.Canım ben bütün çamaşırlarımı ameliyattan sonraki ilk hafta büyük bir zevkle attım.
Adet dönemindeki gerginliği de çok fazla kafana takma bence.Ben ameliyat öncesinde de bu gerginliği yaşıyordum biraz daha artmış oldu.Normal bir durumdur diye düşünüyorum.Sevgiler.

maviş o dönem gerginliğin yanısıra görüntüsü çok yapay oluyor. ama yinede eskiye göre harika sevgiler

Haklısın Denizcim umarım kapsülle ve başka sorunla karşılaşmayız.Canım ben bütün çamaşırlarımı ameliyattan sonraki ilk hafta büyük bir zevkle attım.
Adet dönemindeki gerginliği de çok fazla kafana takma bence.Ben ameliyat öncesinde de bu gerginliği yaşıyordum biraz daha artmış oldu.Normal bir durumdur diye düşünüyorum.Sevgiler.

maviş benim doktorun dediğine gör 5-6 ay kapsül riski vaemış. düşünsene tam herşey bitti derken....
allah korusun hepimizi. biz abartı bir şey istemedik sadece normal olmak istedik inşallah sağsalim atlatırız. senin doktorun bu konuda ne söyledi? (gerçi seniki bir hoş dakötükedihüso) sevgiler

fiyatı mı uygunmuş 3000 e ben murat124 alırım hehe :D

cok gecmiş olsun bu aradaa
buyuk cesaret valla

Denizcim benim doktorumun söylediğine göre kapsül ilk 6-7 ayda oluşmuyormuş.Daha sonraki dönemlerde oluşur oluşursa dedi.Ama ben buna da inanmıyorum.Vucut ilk etapta kabul ettiği bir yabancı maddeyi neden daha sonra dışarı atmak istesin ki.Ayrıca benim doktor masajları 3 ay düzenli yap daha sonra ara sıra yaparsın dedi.Sen masajların ne zamana kadar yapılacağını sormuşmuydun doktoruna.Benimkinin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum.Bizim kasapta göğüs estetiği hakkında bilgi verse ancak benim dr.unki kadar verirdi herhalde : )) Sevgiler

Denizcim benim doktorumun söylediğine göre kapsül ilk 6-7 ayda oluşmuyormuş.Daha sonraki dönemlerde oluşur oluşursa dedi.Ama ben buna da inanmıyorum.Vucut ilk etapta kabul ettiği bir yabancı maddeyi neden daha sonra dışarı atmak istesin ki.Ayrıca benim doktor masajları 3 ay düzenli yap daha sonra ara sıra yaparsın dedi.Sen masajların ne zamana kadar yapılacağını sormuşmuydun doktoruna.Benimkinin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum.Bizim kasapta göğüs estetiği hakkında bilgi verse ancak benim dr.unki kadar verirdi herhalde : )) Sevgiler

ay maviş çok hoşsun
kapsül denen şey silikonun etrafına vücut bir kitle örüyormuş. bu herkesde aynı sorun ise bu bu kitle bazılarında çok kalın olup kaslarda kasılmayla şekil bozukluğu oluyormuş(hatta göğüs bir tarafa kayıyormuş falan), işte bu duruma kapsüllenme diyorlar. reddtme değilmiş yani.
masajlara gelince hiç sormadım ama bir hafta sonra kontrole gideceğim bunu sorar sana söylerim. bunun dıında sormamı istediğin birşey varsa yaz sorayım. hayata böyle pozitif bakabilmençok hoş allah gönlüne göre versin canım.kaydirigubbakcemile2
sevgiler

mavıiş bu arada seni ne kadarda bir kontrole çağıryor?

Denizcim bilgi için teşekkürler.Ben bunu bi ara kendi dr.uma da açıklayım.Eee o da bilsin bari:)) Kendisi bana vucudun protezi atmak istemesi diye açıklamıştı.İnan artık benim dr.un söylediklerine gülüyorum.Umarım benimkinin dediği gibi sürekli kapsül riskiyle karşı karşıya değilizdir.20. günümde gittiğimde bana 1.5 ay sonra gel dedi.Sevgiler.

merhabalar arkadaşlar bende ameliyat oldum ve 4 ay geçti çok memnunum ben 300 cc meme ucu yaptırdım ameliyattan 5gün sora normale döndüm ama normal derken rahat hareket edebiliodum ama çok geriliodu göğüslerim tabiki he bide kas altı oldum.sizim yazdıklarınızıda okuydum deniz7 cim ve maviş1311 benim ameliyattan sora hiçbi morluğum olmadı dirende takılmadı doktorum çok iyi mavişcim istersen eğer kontrol için sana doktorumun adını werebilirim.benmde göğüs altımdan protz elime gelio snin doktorunun dedii gibi vücut protezi kabu etmedii için kapsül oluşcakmış doktorum öyle söledi ama dışardan görünebilcek hiçbişe yok. bütün sayfaları okuyamadım ama rahatsızlığını anlıorum işalla okadar dert etcek bişe yoktur bian önce kaybolurlar.dediim gibi eğer istersen adını verebilirim doktorumun.

Back